Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat

La IPJ Timis, la Banca Transilvania, mi-au intrat 202 lei.

Publicat

la Itpf Iasi maine vor intra 70-72 lei

Publicat

Avand in vedere faptul ca :

- data efectuarii platii normei de echipament pentru anul 2014

- modul de efectuare a platii

- numarul de transe in care se face plata

- particularitatile fiecarui IPJ in parte in activitatea de efectuare a acestor plati, nu intra in categoria genului de informatie ce este necesara oricarui user si oricarui gen de public prin insasi faptul ca nu produce nici un gram de avantaje ori dezavantaje ci dimpotriva, informatia vizeaza strict functionarul pubic cu statut special, ma alatur celorlalti colegi care sustin mutarea acestui topis in aria privata.

PS:in felul acesta se limiteaza orice intruziuni rau voite din partea oricarui user rauintentionat/banat.

Multumesc!

• Apreciez 4
Publicat

La IPJ Teleorman au intrat astazi. Personal am luat 187 lei. Mentionez ca am luat pe 2014 o pereche de pantofi de iarna, atat.  

• Membru
Publicat

La Olt.stie cineva daca se baga si banii pe haine ?

Miercuri.  :good:

Publicat

De ce la ITPF Iasi doar 70-72 de lei???:(((((((

E bataie de joc.....

Politia de Frontiera se pare ca nu merita macar 100 si un pic....

Chiar nu pricep. Noua azi ni s-a spus (asa...pe la colturi, nimic scris) cum ca din suma totala se vor scade bunurile pe care le-am trecut pe fisa aia nenorocita, si abia ce ramane se imparte la 12. Ideea e ca, ma simt, inca o data, ca politist de frontiera de peste 10 ani, pacalit si umilit.

Legat de polemica cu jandarmii, pompierii si etc, nu cred ca este cazul sa-i jignim dar sunt de-acord ca acest forum sa ramana ceea ce si-a propus sa fie: forum al politistilor. Au si ei forumul lor de pe Restricționat. O fi acelasi minister, dar nici munca nici veniturile nu sunt aceleasi. Sa nu fim ipocriti, ca nu suntem "ca fratii". 

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

IPJ Iasi, 178 lei, pe 2014 am luat 2 camasi cu maneca lunga si 2 perechi de pantofi de vara, iar pe fisa de echipare aveam completat echipament in suma de aproximativ 1800 de lei.

Publicat

ITPF Iasi, am de luat 23 ron, in conditiile in care nu am luat nimic de la magazie de vreo 2 ani. Bataie de joc e putin spus...

Publicat (modificat)

Eu de câțiva ani nu mai trec nimic pe fisa de echipare si nimeni nu ma împiedica sa-mi iau ce am nevoie de la magazie.Acum vad ca dacă ai trecut deja ți-i opreste.Pe lista figurez cu toată suma si 197 pe luna asta.Sfatul meu : nu mai treceti! Si luați-va ce si când aveți nevoie. Sa nu uit : Paste Fericit!

Modificat de danezu
Publicat

IPJ Constanţa, mâine se vor băga banii de haine, sume cuprinse între 198-202 lei. Sursa: Financiar. Paste fericit!

Publicat

La Garda de Coasta 173 in conditiile in care eu nu am luat nimic pe 2014 si nici nu am trecut nimic pe fisa.

• Membru
Publicat

La Cluj nu a intrat in plus la salar nicio suma. Asteptam zilele urmatoare.

La Cluj azi sau maine intra pe card 200 lei daca nu s-a luat echipament!

Publicat

la IPJ BV erau azi 202 lei pe card ... Un Paste Fericit tuturor

Publicat

Ce sume aveti de luat cei de la politia de frontiera, exceptand ITPF Iasi unde e clar : max.72 lei si Paste Fericit!?

Publicat

La structurile subordonate nemijlocit IGPF suma maxima este de 126 de lei, circa 63-65% din total. Se pare ca fiecare din ordonatorii de credite stabilesc suma care urmeaza sa fie platita pentru echipament in functie de resursele bugetare avute la dispozitie. Diferenta va ramane restanta si se va plati probabil dupa rectificarea bugetara sau inainte de alegerile prezidentiale.

Publicat

Pai, si-i o situatie temporara, adica numai luna asta, sau o ducem asa "pana la rectificare"?

Publicat

La IPJ Dolj au intrat azi 202 lei pentru cine nu a solicitat echipament pentru anul 2014.

Publicat

Și la MH au intrat respectiv 202 lei.Mamăăă!!!!! Ce buni sunt că acum am mare nevoie de orice leuț.

Dacă ne dau și restul înseamnă că încet,încet revenim la normalitate.Mai rămân primele de vacanțaă și al 13-lea salariu și vom fi iarăși ce-am fost și poate și mai mult decât atât.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.