Jump to content
POLITISTI.ro

Testarea in cazul accidentelor cu victime.


sspinosu

Recommended Posts

am inteles ca in cazul accidentelor din care a rezultat decesul unei persoane este obligatorie prelevarea de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei, chiar daca in urma testarii cu alcooltestul, rezultatul este 0.00.Dar în cazul accidentelor soldate cu victime este obligatorie prelevarea de probe biologice sau e destul doar testarea cu alcooltestul, daca rezultatul e 0? imi puteti spune si unde este stipulat acest lucru, daca exista vreun act normativ sau este o dispozitie interna? 

Link to comment

In aman2 cauzuri se testeaza. Daca rezultatul e negativ => 1 proba, daca e pozitiv => 2 probe la interval de 1 ora,( ambele prelevari se fac conform noului mod idiot de prelevare )

Link to comment

unde este prevazut acest lucru??? 

ai zis ca in amandoua cazuri se testeaza (cu alcooltestul). pe mine ma intereseaza daca in amandoua cazurile se preleva probe biologice, chiar daca rezultatul la alcooltest este negativ, sau doar cand a rezultat decesul unei persoane.

Link to comment

in TOATE cazurile de accident rutier cu victima se preleveaza probe de sange pentru stabilirea alcoolemiei: o proba in cazul in care rezultatul testarii aerului expirat este zero, respectiv doua probe la interval de o ora in celelalte cazuri, cum a specificat si colegul mai sus.

e clar?

  • Upvote 1
Link to comment
  • Moderator

Există şi o procedură ce prevede cele spuse mai sus de colegii noştri. Nu ştiu să-ţi spun titulatura exactă şi numărul acesteia, dar e mai puţin relevantă, crede-i pe cuvânt pe colegii ce au postat mai sus. Şi eu tot aşa ştiu că trebuie procedat.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.