Jump to content
POLITISTI.ro

Hartuirea prin sms NCP si NCPP

VladFlorina

Recommended Posts

Buna ziua,

De ceva vreme, primesc sms-uri cu tenta sexuala si de la mai multe numere de telefon, dar modul de exprimare, greselile de ortografie si tipul de obsesie manifestat, ma determina sa suspectez faptul ca am de-a face cu aceeasi persoana. Am incercat sa sun la numerele respective insa acest sociopat prefera "comunicarea" prin sms.

In unul din sms-uri mi-a dezvaluit faptul ca a fost pus de un politist sa ma sune, politist care i-ar fi relatat, conform informatiilor puse la dispozitie de "hartuitor" prin intermediul sms, ca am "niste probleme". In urma cu 6 luni am depus o plangere penala pentru furt impotriva administratorului firmei, acesta amenintand ulterior, in repetate randuri ca "are prieteni in politie" si ca "ma face" daca nu imi retrag plangerea.

In contextul celor descrise mai sus, in care persoana care ma hartuieste a recunoscut ca a fost pusa de un politist, iar administratorul impotriva caruia am depus o plangere penala pe care nu vreau s-o retrag a mentionat ca-si va utiliza cunostintele in acest scop, as vrea sa stiu daca, pe noul cod penal pot depune o plangere pentru hartuire telefonica, intrucat cunosc numerele de telefon de pe care sunt apelata si daca se poate incepe initierea unei investigatii doar cu aceste elemente. Intrebarea mea survine in contextul in care cunosc elemententele pe care trebuie sa le contina plangerea penala (numele, adresa, CNP-ul persoanei impotriva careia aceasta este indreptata), insa ma intreb daca numarul de telefon nu ar putea fi suficient pentru cazurile de hartuire. In fond, nu prea ai cum sa afli cine te hartuieste, asta ar trebui sa stabileasca politia.

In speranta ca nu veti considera ca "am vazut prea multe filme americane" va multumesc si astept o clarificare din partea dvs.

Edited by VladFlorina

~a recunoscut ca a fost pusa de un politist~ ce persoana sincera. De ce ai vrea sa faci rau unei persoane care da dovada de atata corectitudine? Si daca tot face confesiuni, de ce nu il intrebi nume prenume CNP?! Poate ti le spune la fel de sincer.

On topic... si eu sunt curios sa aflu de la colegii care folosesc NCP frecvent rasp la intrebarea ta... nu de alta dar nu am auzit nimic de bine despre codul asta european.

• Upvote 1
  • Moderator

nu am auzit nimic de bine despre codul asta european.

Inseamna ca iti petreci timpul intr-un anumit cerc de prieteni... Sunt destui care se bucura, dar de partea cealalta :)

Edited by danpin

Bundesgrenschutz...eu speram sa gasesc un raspuns civilizat, ca de mistourile politistilor la astfel de chestii sunt satula. In tara asta daca vrei sa te bage cineva in seama trebuie sa te adresezi direct la DNA, altfel risti sa ajungi bataia de joc a unora ca tine. Probabil ca toti obsedatii si toti infractorii stiu ca daca te duci sa faci o plangere penala, te ia toata lumea in ras, prin urmare si ei se simt in largul lor sa comita tot felul de infractiuni.

Degeaba avem o lege europeana daca cei care ar trebui s-o aplice o iau in ras. Uite. Suna tu la nr 0732 466 477 si vorbeste tu cu obsedatul ala si intreaba-l tu de unde atata sinceritate de a recunoscut ca a fost pus de un politist Si suna apoi si la numerele 0730 866 396, 0730 866 551, 0728 340 643 si 0728 736 995 si intreaba tu de unde atata sinceritate daca esti asa curios. Cu acest prilej poti sa il intrebi tu pe obsedat si de CNP si de nume si de adresa si mi le zici si mie ca sa pot sa fac o plangere penala impotriva lui, la parchetul de pe langa judecatoria de unde o locui el, iar nu la sectia de politie. Dupa aceea te invit sa faci misto de mine in continuare

Edited by VladFlorina
  • Downvote 5

Asa am sa fac...totusi, Catalin, altul care are chef de mistouri...suna tu la numerele indicate daca te crezi asa smecher...ca de dat din gura suntem buni cu totii...ai dreptate, imi pierd vremea pe acest site sunteti slab pregatiti profesional. Numai bine

• Downvote 3
  • Moderator

Trage aer în piept, eventual bea un pahar cu apă, poate reuşeşti că te mai linişteşti puţin. Nu ţi-am răspuns deloc la mişto. Dacă răspunsul nu e pe placul tău, nu înseamnă automat că e la mişto. Nu te-a jignit nimeni, dar în schimb tu o faci, probabil că trăieşti cu impresia că ai acest drept. Baftă la DNA! 

Unii cred ca le stiu pe toate, insa le este greu sa verifice mai intai cu ce se ocupa DNA-ul si ce infractiuni cerceteaza ei. Unele cred ca sta politia dupa fundul lor. Aveti grija prin ce cluburi umblati si cui dati numarul de telefon ca multe au patit-o. :))  :)) Mai astept replica: "sunteti platiti din banii nostril". Multi o spun, insa cand ii intrebi unde lucreaza iti dai seama ca nu au avut serviciu in viata lor si nu au platit contributii la stat :(