Jump to content
POLITISTI.ro

Ce studii trebuie sa urmez pentru a lucra la criminalistica?


C0mY

Postare recomandată

  • Moderator

Pentru a deveni tehnician criminalist trebuie să absolvi cursurile Academiei de Politie sau ale Scolilor de Politie din Câmpina sau Cluj.

Ca să vezi cu ce se ocupă criminalistii vezi topicul:

Link către comentariu
  • Moderator

Ce curs?

Tehnician criminalist nu poate fi decât cel care are calitate de polițist. Nu există cursuri pentru persoanele din afara sistemului, pentru că aceasta activitate este competența exclusivă al Politiei Române.

Link către comentariu
Ca să devii polițist trebuie să susții un examen de admitere. În acest domeniu nu e valabil concursul de dosare.

Ma ce politit ?

Nu ma zis nimic de politist.

Am zis: Pentru criminalistica ce nota trebuie luata la bac?Ce medie trebuie la liceu?

  • Displace 7
Link către comentariu
  • Membru

Studiaza ofertele educationale ale scolilor de politie, respectiv academia de politie si apoi adreseaza niste intrebari pertinente, asta daca ai ceva neclaritati.

Modificat de BGeorge
Link către comentariu

Comy, pe intelesul tau...In timp ce urmezi cursurile uneia dintre institutiile de invatamant al ministerului mentionate de colegii mei in posturile anterioare, te poti profila ca si tehnician criminalist. De exemplu, la Scolile de Agenti vei da un test specific din creativitate, viziune in spatiu samd. iar dupa ce treci cu brio acest test vei face parte dintr-o clasa de tehnicieni criminalisti. Alte intrebari?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
×
×
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.