Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Domnule administrator va rog frumos sa postati imaginea cu femeia de culoare care nu respecta indicatiile politistului din USA.

Si nu il ameninta ca il calca cu masina :blink:

Publicat (modificat)

nu atiu ce as fi facut in locul lui, probabil ca mi-as fi bagat picioarele si nu mi-as fi stricat week endul cu asa ceva. Nu cred ca era ptr fluidizarea circulatiei deoarece era sambata dimineata, deci maxim 20 de masini pe ambele sensuri de mers. insa clar ca exista o misiune de indeplinit altfel nu ar fi stat acolo degeaba, ca se plictisea el acasa :)

insa exemplul este bun ptr a promova in continuare o pozitie de clarificare a legii astfel incit sa stie agentul daca o putea da jos din masina si incatusa persoana, chemind asistenta sociala sa ridice copilul pina soseste celalalt parinte iar cucoana sa stea la racoare 24 de ore sa se calmeze - orice procuror poate da 24 de ore ptr pericol social - iar aia chiar era isterica, poate era si drogata. este nevoie de 24 de ore sa verifici, nu? :naughty:

Modificat de maxu08
Publicat

Persoanele cu simt civic ne apreciaza,interlopii si persoanele needucate ne injura sau sar la bataie ignorand legea !

• Moderator
Publicat

Primele raze de speranta.

Politistul Codrut Oprea inţelege ce se vorbeste in jurul sau.

La aproape o săptămână şi jumătate de la groznicul accident, când a fost lovit în cap cu o sticlă de Daniel Uţă, zis Danezu’, poliţistul Codruţ Oprea dă primele semne că începe să îşi revină. Este vizitat de colegii şi de şefii cu care mergea de fiecare dată în acţiuni pentru prinderea interlopilor.

Cu toate acestea mai este o muncă enormă, spun medicii, până ca tânărul poliţist să îşi revină complet. În acest moment este ţinut sub aparate tot timpul şi sedat pentru a nu simţi durerile groaznice.

Medicii sunt în continuare rezervaţi. Nu pot da speranţe deşarte până nu au o certitudine.

Sursa: Adevarul.ro

Publicat

Timpul poate vindeca orice. Sa speram ca este aliatul colegului nostru  si ca-l va ajuta sa revina printre noi !Doamne ajuta-l !

Publicat

Mai bine sa plece el, marele boier, caci noi nu renuntam asa de usor la drepturile noastre! Nu plecam noi cand vor ei, ca vor ei... :P

Avem de castigat niste drepturi, si, cum, prin natura meseriei se presupune ca suntem niste lupatatori, vom lupta ca aceste drepturi sa ni se cuvina.

Daca nu ii convine situatia si daca nu a fost capabil, sa plece!

Multa sanatate lui Codrut, care mi-a fost si coleg de promotie!

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

pentru Codruț Oprea_ din tot sufletul îți doresc sănătate !!!

mă înclin în fata ta pentru curajul de care ai dat dovadă , cu tot respectul ... :emo-yessir: :emo-yessir: :emo-yessir:

Poliţist arădean, înjunghiat în tren de un călător - 4 mai 2010

Un agent al Serviciului Regional de Transporturi Feroviare Arad a fost înjunghiat în tren, în noaptea de luni spre marţi, cu un briceag, de către un călător care urma să fie coborât pentru că făcea scandal, starea poliţistului fiind stabilă.

"Bărbatul a devenit foarte violent şi i-a aplicat agentului de Poliţie trei lovituri cu un briceag, în zona gâtului şi în spate, provocându-i o plagă tăiată şi distrugându-i uniforma. Cu toate că a fost rănit, agentul de Poliţie, în vârstă de 33 de ani, a reuşit imobilizarea şi reţinerea agresorului", a declarat Camelia Tuduce, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad.

Agentului de Poliţie i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Potrivit medicilor, poliţistul este în afara oricărui pericol.

Sursa: Mediafax.ro

si toate astea contra fabuloasei sume de 1400 lei. NO COMENT!!!

mi-ași dori ca macar o lună, sau un an ,sau până la pensie , domnul secretar de stat fătuloiu să i-a salariul de 1400lei ,că doar se expune multor riscuri ,cum de pildă a făcut-o astăzi când a fost să supravegheze mitingul din Piața Victoriei,... dacă incepea ploaia și-l lovea vreun strop de apă ??? _de aceea propun să fie angajat măcar un comisar șef în schema ministerului să poarte UMBRELA domnului chestor

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Se pare ca starea de sanatate a lui Codrut Oprea nu evolueaza, cel putin asa am vazut la tv. in ultimul timp. M-as bucura sa aud vesti bune, poate colegii din Dambovita sunt mai bine informati in ceea ce priveste starea lui de sanatate precum si stadiul anchetei?!

• 5 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Codrut Oprea a fost adus in tara

Costurile tratamentului vor fi suportate în întregime de MAI. Starea neurologică a poliţistului lovit în cap cu o sticlă s-a ameliorat în ultima vreme, însă, pentru o îmbunătăţire mai mare, el a fost transferat la Spitalul Militar din Capitală, pentru a fi înconjurat de familie şi de persoane care vorbesc limba maternă.

Sa speram ca se va insanatosi complet pana la urma si sa revina la viata de dinainte , momentan nu s-a spus daca va ramane cu sechele.

Modificat de Madalin
Publicat

Confederaţia Sindicatelor Poliţiştilor din Uniunea Europeană – EPU a luat recent o poziţie activă contra periclitării din ce în ce mai grave a poliţiştilor, în timpul exercitării profesiei.

Ideea juridică de bază a iniţiativei EPU este aceea că violenţele împotriva poliţiştilor nu reprezintă un risc profesional specific. Prin urmare, ultrajul şi violentarea unui poliţist trebuie pedepsite şi nu acceptate, drept o componentă dură a profesiei.

Pe site-ul SNPPC gasiti o informare cu privire la : O INIŢIATIVĂ LEGISLATIVĂ A SINDICATELOR POLIŢIŞTILOR EUROPENI.

• 2 luni mai târziu...
Publicat (modificat)

Felicitari!...

In ciuda sentintei favorabile si sanctionarii infractorilor, da-mi voie sa nu am incredere in justitie nici cat negru sub unghie. Prea multi infractori care "nu prezinta pericol social" am vazut liberi, de-a lungul timpului.

De asemeni si multe sentinte in alte cauze date total aiurea, ca sa nu spun ca incalcau flagrant legea.

Modificat de SandoKhan
Publicat

Tocmai din aceasta cauza SandoKhan nu trebuie sa renuntam la plangerile referitoare la ultraj. Pentru ca maine (doamne fereste) s-ar putea sa fii tu in locul meu sau colegul tau. Eu cred ca intr-un tarziu justitia din Romania va constientiza faptul ca si politistii merita macar 50% din atentia care este acordata altor categorii sociale. Fie vorba intre noi acel alineat 5 a cantarit destul de mult.

Art.239/alin.5

Dacă faptele prevăzute în alin. 1-4 sunt săvârşite împotriva unui judecător sau procuror, organ de cercetare penală, expert, executor judecătoresc, poliţist, jandarm ori militar, limitele pedepsei se majorează cu jumătate.

Si faptul ca politistii sunt inclusi in acest alineat este un castig mare dar care din pacate se va materializa in timp.

Publicat

Multumesc de aprecieri. Important este sa ajunga acolo unde le este locul, adica la "racoare" ca si asa vin zile calduroase. Parerea mea este ca ar trebui ca IPJ-ul fiecarui judet sa aiba angajat din banii institutiei un avocat disponibil 24/24 de ore care sa reprezinte politistii in instanta in astfel de cazuri. Ce sa va mai spun ca nu a venit nimeni la cercetare la fata locului ? Ioc procuror, ioc colegi. Am luat-o incetisor si am strans probe singurel iar in instanta le-am demontat toate apararile. Norocul meu ca in rural sunt mai cooperanti oamenii (mai ales cei din localitatea unde lucrezi) si nu fug de raspundere atunci cand vad ceva, unii chiar au sarit in ajutorul meu.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat (modificat)

"Şmecherul cu Bentley" de la congresul PDL este vinovatul moral al accidentului din Constanţa în urma căruia un poliţist a ajuns în stare gravă la un spital. Beniamin Ţântaş, fiul unui om de afaceri din Satu Mare se afla la volanul unui Mercedes, împreună cu iubita sa, fotomodelul Natalia Mateuţ şi gonea cu viteză spre Bucureşti.

Şoferul a atras atenţia poliţistului care a plecat în urmărirea sa după ce a efectuat câteva depăşiri neregulamentare. Din primele informaţii, se pare că fiul omului de afaceri nu a oprit maşina la semnalele poliţistului. În timpul unei depăşiri, poliţistul a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar.

Poliţiştii au reuşit să-l oprească abia la Cernavodă. Tânărul şi prietena sa, Natalia Mateuţ, au declarat că nu au observat să fi fost urmăriţi de vreo maşină sau motocicletă.

Anchetatorii aşteaptă ca poliţistul să-şi revina din comă pentru a le oferi mai multe informaţii.

http://www.realitatea.net/urmarire-ca-in-filme-in-constanta-un-politist-este-in-coma-video_854412.html

ma uitam cum cretinul de Nicolicea, deputat UNPR a spus ca POLITISTUL ESTE DE VINA PTR CA L-A URMARIT PE VINOVAT!!

Modificat de maxu08

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.