Jump to content
POLITISTI.ro

Control Corporal, conditii ?

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Nu, nu am ruda magistrat in Pitesti, n-am treaba cu Oltenia.

Nici macar la geografie sau istorie nu te pricepi. Pitesti-ul nu a facut parte, niciodata in toata istoria acestei tari, din Oltenia :naughty: 

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

Ignorati-l. De altfel, nici nu vad ce vrea el pana la urma. Sa-i spunem ca da, a fost abuzat sau probabil sa-i descriem notiunea de suspect. Cred ca nici el nu stie ce vrea.

Abia i-au dat si lui mustatile, a facut 1 an jumatate la o facultate de drept la Cluj-Napoca (ca tot repeta el orasul asta intr-una), a aflat si el de Declaratia Univ a Drepturilor Omului si are impresia ca le stie pe toate, ca restul sunt prosti si el e foarte destept.

Bine, bai prietene, tu esti mai destept decat cei de la scoala de politie, aia invata cum sa invarta tomfa in timp ce tu inveti dreptul cosmic si ai fost abuzat de catre politistul prost si de la tara. E bine asa? Asta ai vrut?

Colegii au fost eleganti cand spuneau ca ai aere de superioritate. Eu zic ca tu ai basini in cap si atat. Bazate pe nimic. Tara geme de juristi asa ca scuteste-ne daca nu lasam impresionati ca ai facut tu 1 an jumate de drept. Iti doresc sa gusti talpa bocancului unui politist dintr-o tara civilizata si vedem cam cati bani dau ei pe principiile tale de drept cand vine vb de un control politienesc si apoi sa-i compari cu romanii.

Ignorati-l.

Modificat de Ben
  • Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Ben iarta-ma, nu pot!

CC21 unii se trezesc dimineata, se uita in oglinda si se vad lei, cand de fapt ei nu sunt decat niste pisici.

Nu vreau sa intru cu tine in polemica pentru ca ma cobori la nivelul tau si ma bati cu experienta.

Uite ce a spus un,,fotbalist", care nu a facut,,stangul" la Cluj.

"Poliţia!... Cine sunt cei care o dispreţuiesc? Imbecili ce nu ştiu decît să batjocorească ceea ce înseamnă liniştea lor. Căci, suprimaţi Poliţia şi veţi suprima civilizaţia". Honnore de Balzac

Sunt multi absolventi de ,,stang" care au ,,scris" pe ,,pept" agent I. Iti vine sa crezi?

Nimeni nu are dreptul sa priveasca o alta persoana de sus, decat in momentul in care se apleaca si ii intinde o mana pentru a-l ajuta sa se ridice!

Si o sa-ti mai pun un filmulet cu dedicatie!

• Apreciez 3
Publicat

Daca tot suntem pe filmulete din state, uite ce bine functioneaza acolo treaba : 

si una amuzanta : 

Publicat

Si ce demonstrezi cu asta? Un avocat care te abureste ca daca nu ai facut nimic sa nu te legitimezi iar in final te sfatuieste sa o faci cand iti este cerut pentru ca e mare probabilitatea sa fi arestat. 

Publicat

Nu, acolo nu functioneaza treaba asa. filmele sunt facute pentru prosti de catre grupuri de avocati sa poate "lupta" ei mai usor in curte, pentru bani.

Tu ca infractor sau ca individ peste care planeaza suspiciuni, o sa tragi "foloasele" faptului ca te opui.

Nici comunitatea nu te lauda pentru asta.

Acolo exista respect pentru politist.

Comnitatile lucreaza cu politia. Daca ai ocazia si cred ca o sa ai, ca nu esti sarantoc, iti permiti multe, masina la 20 de ani, studentie, haine bune, plimbari la miezul noptii, parinti instariti la oras, fa o vizita, inchiriaza o masina si iesi din orasele mari, mergi prin comunitati mai mici.

O sa vezi semne pe strada cu "community watch", sau "neighborhood watch"

Acolo odata ce te-ai opus, cam ai nevoie de un avocat.., care-l iei tot de pe youtube de la reclama.

Si US este industria cea mai mare de avocati din lume. Stii cat e un avocat in state? O sa inveti in anul 3.

Publicat

WOW! Serios asta e argumentul tau?! Un bosorog care scoate pe piata niste DVD-uri pt retardati?! Contra cost?!  Prietene iti insulti propria inteligenta. 

T t speram ca esti troll dar vad ca tu chiar esti atat de destept incat crezi ce susti... Apropos, stii ca ti-am scris mai sus ca nici una din ideile tale nu e originala, nu?! Ms ca ai pus filmuletele, ca sa vada toata lumea de unde iti iei tu informatiile legislative, d-le student! Urmeaza sa te razi in cap si sa incerci sa explici cum politistii sunt rai, dar fara argumente valide, doar frustrari si emotii indrumate gresit.  Mai apoi poti sa aderi la tot felul de secte care te invata frica de guvern si ura fata de restul...

Felicitari!!! :))

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Discutia devine interesanta. 

Art. 89, (2) NCPP: 

" Persoana reţinută sau arestată are dreptul să ia contact cu avocatul, asigurându-i-se confidenţialitatea comunicărilor, cu respectarea măsurilor necesare de supraveghere vizuală, de pază şi securitate, fără să fie interceptată sau înregistrată convorbirea dintre ei. Probele obţinute cu încălcarea prezentului alineat se exclud."

Sa stii ca la noi, Dreptul Penal si Procedura Penala deja sunt predate comparativ intre CPP si NCPP. La fel s-a intamplat cu Codul Civil si Noul Cod Civil in 2011. E aiurea sa faci parte dintr-o generatie aflata la granita intre 2 legi.

Ziceam in ipoteza in care situatia escalada

Măsura reţinerii poate dura cel mult 24 de ore. Din durata măsurii reţinerii se deduce timpul cât persoana a fost privată de libertate ca urmare a măsurii administrative a conducerii la sediul poliţiei, prevăzută în art. 31 alin. 1 lit. b) din Legea nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române.  (art. 144 CPP)

Bag mana in foc ca nu se preda jurisprudenta CEDO. Corecteaza-ma daca ma insel.

Dă-mi voie să îţi spun că mi-ai făcut seara extraordinar de plăcută, de o jumătate de oră râd cu gura până la urechi de inepţiile pe care ai putut să le debitezi şi nu mă pot opri. Deci habar nu ai despre ce vorbeşti, nu eşti capabil să faci diferenţa dintre reţinerea administrativă prevăzută în legea de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române, care se aplică atunci când un deştept ca tine refuză să dea date privind identitatea şi reţinerea pe procedură penală care se dispune în cauze penale în vederea prezentării pentru arestare preventivă. Tu ai intrat aici crezând că discuţi cu colegii tăi de anul 2, uitând că vorbeşti cu oameni care au ani de experienţă în cercetări penale. Repet, m-ai distrat teribil, prin postarea asta m-ai convins că te depăşeşte total subiectul despre care discutăm. Mulţumesc pentru faptul că mi-ai făcut o seară plăcută şi revino după ce îţi iei licenţa, poate între timp pricepi care e diferenţa dintre o reţinere administrativă şi o reţinere pe procedură. Domnule student la drept, îmi pare rău de clienţii pe care îi vei reprezenta.:))

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.