Jump to content
POLITISTI.ro

Pot trage cu arma in poligon daca nu am permis?

Postare recomandată

Publicat

Sa ne aducem aminte si de evenimentele gen "cupa presei la tir" organizate la diverse aniversari ale institutiilor mai mult sau mai putin militarizate. Ma indoiesc sincer ca acei jurnalisti care trag cu arma sunt legitimati ai vreunui club de tir.

• 6 luni mai târziu...
Publicat

Sory ca aduc la viata un topic atat de vechi, dar dupa lupte seculare care au durat vreo 8 luni, am reusit sa ajung pe la poligon, asa ca m-am gandit sa impart din experienta asta: ce pot sa spun celor care abia descopera topicul asta e ca merita cu varf si indesat ... Nu conteaza ca e prima oara cand tii in mana o arma, ti se explica foarte bine ce se face, cum se face etc ... iar experienta e unica ... Sigur nu vor mai trece alte 8 luni pana sa mai ajung o data pe acolo ...

Iar ca pret, se iese cu atat mai bine cu cat grupul e mai mare (noi am fost 6 persoane si a iesit super ok) ...

• Moderator
Publicat

A fost modificata Legea 295 privind regimul armelor si al munitiilor iar acum poate avea acces in poligon pt trageri cu arma orice persoana majora.

Detalii aici:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.