Primul meu post pe aici, asa ca aveti mila: urmaza o intrebare posibil idioata, caz in care ma multumesc cu un raspuns de forma "da" sau "nu".
Deci:
Poate o persoana ce NU detine un permis de port arma sa foloseasca o arma letala intr-un poligon autorizat? Evident e vorba de o arma inchiriata de la respectivul poligon, sub supravegherea personalului poligonului etc.
Stiu ca raspunsul rapid ar veni chiar din partea personalului unui poligon ... dar la 20:30 cand mi-a venit mie ideea, e mai usor sa postez pe un forum.
Question
ziceva
Salut,
Primul meu post pe aici, asa ca aveti mila: urmaza o intrebare posibil idioata, caz in care ma multumesc cu un raspuns de forma "da" sau "nu".
Deci:
Poate o persoana ce NU detine un permis de port arma sa foloseasca o arma letala intr-un poligon autorizat? Evident e vorba de o arma inchiriata de la respectivul poligon, sub supravegherea personalului poligonului etc.
Stiu ca raspunsul rapid ar veni chiar din partea personalului unui poligon ... dar la 20:30 cand mi-a venit mie ideea, e mai usor sa postez pe un forum.
Top Posters For This Question
9
4
4
3
Popular Days
Jan 19
13
Jan 20
13
Aug 11
2
Jan 21
1
Top Posters For This Question
ziceva 9 posts
Marius 4 posts
dcrist 4 posts
videosuzy 3 posts
Popular Days
Jan 19 2011
13 posts
Jan 20 2011
13 posts
Aug 11 2011
2 posts
Jan 21 2011
1 post
Popular Posts
Catalin
Răspunsul la întrebarea ta este DA, se poate. Numai că trebuie îndeplinite anumite condiții pentru ca aceea tragere să nu încalce prevederile legale. Acele condiții cad în sarcina proprietarului ace
28 answers to this question
Recommended Posts