Jump to content
POLITISTI.ro

Amenintari pe facebook


sucevean9

Recommended Posts

Buna seara. Am o mare problema cu un individ care ma ameninta pe facebook. Totul a pornit de la o postare pe un grup care nu i-a convenit. Eu nu l-am injurat, nu i-am zis nimic grav. El de cateva saptamani o tine in injuraturi si amenintari. Ce ar trebui sa fac? Pot face o plangere la politie? Tot ce am contra lui sunt mesajele de pe facebook. I-am spus ca mai am un pic si sun la politie, mi-a raspuns ca n-am temei legal si ca imi voi lua amenda. Nu il cred, dar as vrea totusi cateva pareri inainte sa fac ceva.

Edited by sucevean9
Link to comment

Eu cred ca povestea este usor incompleta, l-ai provocat si tu cu ceva, un schimb puternic de "opinii" sau ceva, pentru ca daca era un simplu anonim ma indoiesc ca iti provoca o stare de teama reala. Probabil esti tanar si nelinistit de spui ca ti-e frica de umbra ta pe strada "Daca ma trezesc cu el in spatele meu?", iar apoi te transformi in Bruce Lee "dar mi-e ca-i scap una si pic eu vinovatul..."

Eu zic sa iei sfatul lui danpin si sa iti vezi linistit de treaba.

  • Upvote 1
Link to comment

A terminat facultatea la care studiez eu acum. Nu l-am provocat cu nimic. Am postat intr-un grup ceva sa dea lumea like la o pagina si atat. El a inceput sa ma injure, sa vorbeasca de urat profesorii de la facultate si l-am rugat sa se linisteasca si atat. Nu sunt tanar si nelinistit, si nici Bruce Lee...

Vad ca prea mult ajutor nu primesc de aici...as mai avea totusi o intrebare...in caz de ceva, conversatia de pe facebook are vreo valoare?

Link to comment
  • Moderator

Eu cred ca sfatul meu iti este pentru inceput de cel mai mare ajutor... Daca tu insa vrei "cu finalizare", continua-ti conversatiile si savureaza adrenalina!

  • Upvote 3
Link to comment

de ce nu spui adevarul ca tu ai amenintat pe cineva  pe facebook si vrei sa vezi ce urmari ar putea avea...

Edited by Marinescu
  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.