Jump to content
POLITISTI.ro

Metode de autoaparare pt.minori


Darkdaran

Recommended Posts

Buna ziua,

As dori sa stiu daca pot detine un spray cu piper.Am 14 ani impliniti si as vrea sa detin unul pentru legitima aparare fata de agresori.Nu intentionez sa il folosesc in scop de intimidare sau pentru a deposeda persoane de anumite lucruri personale ci doar pentru autoaparare.Stiu ca in cazul unei agresiuni fizice sau verbale trebuie sa vorbesc cu un politist,dar pot exista situati cand viata este pusa in pericol asa ca as dori sa detin un obiect cu care ma pot apara.Multumesc pentru ca va folositi din timpul personal pentru a ma lamuri.

La revedere si un an nou fericit!

Edited by Darkdaran
Link to comment

Daca esti atacat pe strada de un necunoscut...o sa fii luat prin surprindere, spray-ul este asadar inutil!

Daca esti tachinat/luat la misto de niste baieti mai mari pe la liceu, poate fi o optiune spray-ul, dar ce te faci daca esti deposedat de spray si este folosit apoi impotriva ta, sau daca incerci sa il folosesti si pana sa reusesti persoana care te agreseaza va deveni mai violenta din cauza intentiei tale, sau poate reusesti sa il folosesti in prima instanta, dar urmatoarea data cand te vei intalni cu "baietii" vor vrea sa se razbune si vor sti la ce sa se astepte.

Daca vrei sa te auto-aperi iti trebuie putina stapanire de sine ca sa poti discerne ca "devine groasa" si putin curaj ca sa dai tu primul, pentru a te apara! La varsta ta m-as apuca de un sport de contact pentru sanatate, dezvoltare, poate si sporirea increderii in sine, dar personal nu recomand spray-ul.

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.