Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere - Probe sportive

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua! As dori sa va ma ajutati daca se poate cu o problema mai delicata, si anume: Eu prin ianurarie sau februarie m-am apucat pentru prima data de fumat, dar nu a devenit un obicei ( in sensul ca nu fumam in fiecare zi ci doar la petreceri). Iar ultima daca cand am pus gura pe o tigare a fost acum vreo saptamana si ceva. Intrebarea mea este urmatoarea. As vrea sa sustin probele la Academia de politie anul acesta sau chiar peste 2 doi ani dar daca ma las acum de fumat (nu mai fumez deloc) in acesti 2 ani, credeti ca voi fi apt fizic pentru probele sportive? Adica efectele fumatului in aceste luni nu se vor vedea si peste 1 an sau 2? Asta doresc sa aflu. Va multumesc foarte mult.

Modificat de Catalin98
  • Moderator
Publicat

Ce fumezi? Ai fumat şi acum?
Nu înţeleg ce vei să spui cu expresia:

9 minute în urmă, Catalin98 a scris:

As vrea sa sustin probleme la Academia de politie

Ce fel de "probleme"?

• Apreciez 2
  • Marius a modificat titlul în Admitere - Probe sportive
Publicat

Ma scuzati, m-am grabit cand am scris si nu am fost atent. Va multumesc oricum!

Recunosc, exprimarea mea este putin cam ciudata si da, aici am gresit. Voiam sa spun defapt ca doresc sa dau la Academia de politie anul acesta sau peste doi ani. Acum sper ca intelegeti. Multumesc.

• Membru
Publicat

Nu-ti putem spune cat va afecta fumatul performantele tale si nici cat sa te pregatesti pentru probe. Tu stii cel mai bine ce poti.

Publicat

Va multumesc :). Ma gandeam ca in cateva luni sau chiar un an mi s-ar curata plamanii, dar nu sunt 100% sigur de asta, dar a merita totusi sa intreb nu?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.