Jump to content
POLITISTI.ro

Gratare la bloc - legea picnicului

Postare recomandată

Publicat

de abia acum am citit mai cu atentie despre minunata lege ( personal daca doresc sa fac un gratar, dau o fuga pana la tara si fac in curtea mea, mi se pare mai linistitor decat sa ma inghesui cu toti manelistii pe o poienita). am vazut ca se spune asa: Proiectul defineste picnicul ca "orice activitate de recreere desfasurata in zone de afluenta publica consacrate pe domeniul public sau privat al statului si/sau al unitatilor administrativ- teritoriale de una sau mai multe persoane si care presupune consumul de bauturi si/sau alimente precum si dupa caz aprinderea sau nu a focului".

adica daca eu ma duc cu prietenii cu rolele in parc ( una sau mai multe persoane, domeniul public) si facem o pauza sa bem un suc si sa mancam o napolitana ( consum de bauturi si alimente).... sunt pasibil de a fi amendat pentru legea picnicului?!

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Eu una ma bucur ca a aparut aceasta lege...."problema" mea va reveni odata cu vara si cu scandalagiii de la blocul meu... eu chiar ma bucur de aceasta lege...poate asa se va mai misca cate ceva (naiva pana la moarte-ar spune unii :clip: ).

:emo-yessir: initiativa ,astept si punerea ei in practica.

Publicat

multumesc pentru minus.. :)

Am dat un +. Because you're worth it :)

Interpretarea ta mi se pare logica.

• Membru
Publicat

Legea lasa loc de interpretari, dar cred ca politistii vor sti in ce situatii sa aplice aceasta lege.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.