Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

E chiar foarte interesant ceea ce se intampla in toate sistemele romanesti... Nimeni nu stie nimic concret, dar toata lumea face speculatii... Oare chiar nu se gandesc ca sunt mii de copii care vor sa-si ''incerce norocul''...

Publicat (modificat)

Noxy, am spus si mai sus.

Am sunat direct la sediul MAI si domnul de acolo foarte amabil m-a plasat la IPJ-ul Prahova.

Daca de la minister nu se stie nimic, atunci.... :huh:

Ramonyk, nu-i intereseaza pe ei astea.

Gandeste-te ca sunt unii care se pregatesc de ceva timp si asteapta cu sufletul la gura.

Asta este...vedem ce o sa fie ! :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

Da, din pacate se vede ca nu ii intereseaza. Chiar deloc! Astept sa vad baremele de la probele sportive si numarul de locuri, doar ca rabdarea mea se apropie de final. Isi bat joc. Anul trecut in data de 24 aprilie incepeau inscrierile. Si acum....

Publicat

Nu avem nimic de facut, decat sa asteptam.

Si eu am ajuns la capatul rabdarii, dar c'est la vie.

Traim in Romania... :angry:

Publicat

Presupun ca au un motiv bine intemeiat. Totusi, vorbim de M.A.I si nu de "Camera Deputatilor"-aka-Socola :ner: .

Altfel nu prea vad de ce ar intarzia atat. Probabil au decis sa scurteze perioada asta de invatat, umblat, par cazut, nervi intinsi la maxim.

Rabdare. Suntem romani..deci nu ar trebui sa avem problema in ceea ce priveste aspectul asta. -_-

Publicat

Hmmm.... Sa scurteze perioada de nervi intinsi la maxim, cazut de par + restul sau sa o lungeasca un pic???????

Publicat

Ramonyk, nu scrie nicaieri ca aparitia metodologiei de admitere anuale pe fiecare site al facultatilor de politie, are o data fixa. Ca pur si simpu isi bat joc intr-un oarecare fel, de candidatii de anul asta..e alta problema. Ar fi haios sa apara prin mai tot balamucu' asta...tinand cont si de faptul ca e si bacalaureatul de luat cu note mari.

Sa ne traiasca sistemul. :doh:

Publicat

si eu astept de mult timp.

de cand am auzit ca era posibil sa se afiseze ceva in 15 aprilie,am intrat tot timpul si ce dezamagire cand nu gasesc nimic nou de fiecare data:(

Publicat

Noxy ... Hai sa-ti spun un lucru dupa ce 2 ani am lucrat in invatamant ca si profesoara de limba franceza, crede-ma ca cunosc legile destul de binisor... E obligatoriu ca orice Metodologie de examen sa apara cu cel putin 6 luni inainte ca acesta sa se desfasoare.... Asa e si cu Metodologia examenului de Bacalaureat pe care tu va urma sa-l dai... Dar din pacate la noi 6 luni...pot fi si 4, 3, 2 luni sau chiar doua saptamani. Deci... ne putem astepta la orice.

Publicat (modificat)

ramonyk, ai renuntat la invatamant ca sa intri in politie, sau cel putin asa inteleg din postul tau. Amandoua institutiile trec prin o perioada dificila. Deci daca ai sperat ca in MAI vei gasi lapte si miere...cu tot respectul...bad choice.

Modificat de zgaby
  • Displace 1
Publicat (modificat)

ramonyk, ai renuntat la invatamant ca sa intri in politie, sau cel putin asa inteleg din postul tau. Amandoua institutiile trec prin o perioada dificila. Deci daca ai sperat ca in MAI vei gasi lapte si miere...cu tot respectul...bad choice.

Crezi ca toti indivizii care merg sa dea la o facultate de politie, o fac pentru salariul de tot rasul din M.A.I.?

Iti spun eu...Nu. O fac pentru ca le place si vor sa faca ceva in acest sens. Nu neaparat pentru bani sau orice alt ansamblu material.

Cel putin asta cred eu. O meserie...si mai ales cea de politist necesita placerea de a o face, altfel nu rezisti in ea(ca, mai toti absolventii unei facultati de politie...trist).

Modificat de Noxy
  • Apreciez 3
Publicat

Zgaby, in invatamant ma pot intoarce oricand.... doar ca momentan nu se merita! Si daca am ales o alta cale, si anume, in politie, iti spun eu ca nu o fac pt bani! Pt ca sunt mai mult decat constienta ca nici acolo nu sunt ''cainii cu colacii in coada'', dar inca mai am speranta ca noi, cei tineri, putem schimba aceste sisteme infecte si corupte...

• Membru
Publicat (modificat)

Si eu candeam la fel ca tine cand am intrat in sistem.Am inceput sa imbatranesc si nu mai am nicio speranta ca mai putem schimba ceva.Singura schimbare probabil va fi schimbarea noastra....cu altii.

Modificat de stelistman
Publicat (modificat)

Salut, si eu cel mai probabil voi fi un candidat la academia de politie (asta in caz ca se va mai da admitere). Am remarcat intr-adevar lipsa de seriozitate din partea dragilor nostri politicieni in ceea ce priveste afisarea metodologiei .. cine stie ce batalii se dau acolo sus pe impartirea banilor. Eu sunt din iasi, am sunat astazi la IPJ Iasi si mi s-a spus ca nu se stie nimic, si sa incerc din nou oricand (chiar suspect de amabila persoana respectiva) . Sa speram ca se vor misca mai repede si vor afisa cat mai curand aceste informatii. In ceea ce priveste motivele pentru care un tanar alege o cariera de politist, cel putin in cazul meu, partea financiara este pe ultimul loc. Desi par cam idealist, chiar cred ca sunt o persoana care poate schimba ceva la tara asta, si de aceea am zis sa incerc desi am terminat deja o facultate si un master care nu au nici o legatura (economie). In fine, sper sa se dea examenul anul acesta deoarece la cei 24 de ani ai mei este prima si ultima oara cand imi pot incerca norocul :).

PS1: Voi incerca pt politia de frontiera.

PS2: Stiti cumva cat este taxa de scolarizare pe an (deoarece as fi la a 2a forma de invatamant fara taxa, astfel incat voi fi nevoit sa o suport in caz de admitere), eu le-am trimis mail si mi s-a raspuns ca se calculeaza anual si atat.

Modificat de andreius
Publicat (modificat)

PS2: Stiti cumva cat este taxa de scolarizare pe an (deoarece as fi la a 2a forma de invatamant fara taxa, astfel incat voi fi nevoit sa o suport in caz de admitere), eu le-am trimis mail si mi s-a raspuns ca se calculeaza anual si atat.

"Î: Am urmat cursurile Facultăţii de …. din cadrul Universităţii …. pe locurile fără taxă. Mă pot înscrie la concursul de admitere la Facultatea de Poliţie?

R: Da, vă puteţi înscrie dacă îndepliniţi condiţiile necesare. Singura observaţie ar fi că va trebui să plătiţi şcolarizarea, datorită faptului că deja aţi beneficiat de un ciclu de studii universitare de licenţă gratuit şi al doilea va trebui plătit. Cât va fi taxa anuală de şcolarizare nu vă putem răspunde, deoarece aceasta se calculează anual, în funcţie de indicatorii stabiliţi de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării."

Paragraf sustras din sectiunea Intrebari Frecvente, din cadrul site-ului Academiei de Politie "Alexandru Ioan Cuza.

Nu degeaba ti-au spus ca se calculeaza anual. Nimeni nu stie exact unde o sa te incadrezi tu in ceea ce priveste achitarea taxei de scolarizare.

Asta se calculeaza anual...in functie de necesitatile Ministerului Educatiei, dupa anumite criterii.

Modificat de Noxy
Publicat

Stelistman, atata timp cat acea schimbare ar fi benefica si as sti ca milioane de oameni nu vor mai avea de suferit, crede-ma ca as accepta-o cu placere.

Publicat

Nu se va schimba nimic in viitorul apropiat, poate doar in rau. :angry:

Eu cred ca nu va mai fi admitere anul acesta la Scolilie de Politie si mai cred ca cei care vor termina in scoala, nu vor fi incadrati la momentul promis. Am ajuns la aceasta concluzie in urma intamplarilor din ultimul timp.

Imi pare rau ca traiesc intr-o tara in care cei care ne conduc nu stiu ce doresc, sau stiu ce doresc si apeleaze la orice mizerie ca sa obtina ceea ce vor! :unsure:

Publicat (modificat)

Vreau o tara ca afara.E pe toate posturile de radioa in perioada asta.

O sa vreti...mult si bine.

Ce ma intriga cel mai tare..e ca tot romanul are drept de vot. Romania se plange cam mult pentru un sistem pe care "ea"...poporul l-a ales. Treaba... e izbitor de asemanatoare ca in cazul unei echipe de fotbal. Degeaba 10 se chinuiesc, daca 1 da autogol.

E si normal ca baba Gica sa voteze cu respectivul daca ii da o punga de zahar.

Interesant e ca...toate tarile incep sa-si revina..dupa criza. Numai noi o luam la vale...da rau de tot. Nu stiu unde o sa ajungem si nu stiu ce viitor asigura tara asta viitoarelor generatii..

Modificat de Noxy
Publicat

Am si eu o intrebare......dc toti politisti activi nu sfatuiesc pe viitori sau probabil viitori politisti sa intre in aceasta institutie?dc toti zic vai k e o alegere proasta vai ca nu se merita vai ca nu stiu ce?niciun cadru al MAI p care il stiu nu mia zis vreodata ceva de genul da dai ca e bine.........va e frica sa va luam painea de la gura sau ce ?fara suparare dar nu mie se pare normal licri asta avand in vedere ca unii stau toata ziua pe 1500-2000 d lei sau mai putin....nush !!!?ar fi rau sa le ia alti locul!! va cred......e nasol....pt unii politisti.....as vrea si eu sincer si pe 1000 de lei sa stau toata ziua undeva la tara politist....asa k nu va mai plangeri si are dreptate domnul chestor sa va dea afara pe toti betivi si grasii care ragaiti a bere si mici toata ziua....imi cer scuze daca am deranjat pe cineva

• Displace 8
Publicat

salutare. astazi am sunat la igjr la departamentul scoli. mi-a zis cel care se ocupa cu locurile si alte chestii ca la ei nu a venit nimic de la minister. omul s-a exprimat ceva de genul ,,daca nu au venit pana acum nu cred ca se mai da admitere anul asta" am fost suspicios dar mai tarziu, tot astazi am auzit ca toate scolile de subofiteri se desfiinteaza si devin centre de pregatire. adica pe viitor se vor face angajari din viata civila pe criterii pe care le stiti si voi: prm(pile, relatii, mita)

• Displace 5
  • Membru
Publicat

Oare tu in ce lume traiesti raptor20 ?

De unde scotii aberatiile astea?

Mai scutiti-ma fratilor de porcariile astea si reveniti la realitate !!!!

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.