Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

VictorL

Recommended Posts

Sunt elev in primul an şi pot să ofer câteva informaţii auzite din surse interne (adică din şcoală).
Aşadar, ca să nu stârnesc confuzie, voi incerca să nu fiu atât de detaliat. Îţi pot spune că se va ţine un concurs de admitere, dar numărul de locuri va fi mai mic decât în anii precedenţi (vezi promotia 2011 si 2012).

e bine si asa ... dar cand ma gandesc ce nebunie o sa fie ....

Plus de asta am inteles ca vor fii cateva locuri la buget ... restul vor fii cu taxa ...

Asta am auzit şi eu...

Ăsta e motivul pentru care am optat să rămân mai rezervat în afirmaţii.

Dar n-ar trebui să te preocupe prea mult aspectul ăsta.Gândeşte-te că trebuie să ajungi acolo cât mai bine pregătită. :clip:

Din câte îmi amintesc, prin luna martie vor publica pe site-ul lor toate detaliile legate de concursul de admitere.

Eu îţi doresc mult succes! :emo-yessir:

Edited by VictorL

• Moderator

Si cine e atat de fraier sa plateasca ca sa intre in MAI? Adica pe locuri cu taxa? Credeti ca aici , in MAI, umbla cainii cu covrigi in coada? Mai parcurgeti nitel forumul apoi poate va razganditi.

Cu respect! :emo-yessir:

Kmcoio vă învaţă de bine... :D

Să ştii că sunt destul de mulţi şi anul ăsta... :huh:

Sperăm că vor veni vremuri mai bune. :unsure:

• Membru

eu fiind anul 2 ne a zis un profesor ca se vor scoate maxim 500 de locuri ! Chiar ieri am auzit asta din gura lui, insa acum nu stiu ce sa va zic !

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Moderator

Laly29, poate imi explici si mie ce vrei sa spui prin sintagma tot raul spre bine? Nu stiu de ce voi aveti impresia ca noi, politistii mai vechi, incercam sa va speriem cand va spunem ca nu mai merita sa te incadrezi in personalul acestui minister? Ceea ce va relatam este purul adevar, de aia te invit sa citesti mai mult pe aici pe forum si te vei convinge de ceea ce zic. A fi politist nu consta numai in mandria de a purta uniforma prin fata prietenilor,este mult mai mult de atat. De unde stiu? Asa gandeam si eu, tot ca voi, inainte sa intru in aceasta...institutie, sa nu ii zic altfel.

Cu stima!

Va cred pe cuvant ca nu ne speriati si ca ne spuneti purul adevar .... pt mine nu este vorba de mandrie ... pur si simplu asta imi doresc sa fac , daca nu va fi bine am sa imi amintesc de aceste vorbe si am sa va dau dreptate!

• Moderator

Garantat imi vei da dreptate. Si eu tot asta voiam sa fac, in idealismul meu. Din pacate, socoteala de acasa nu s-a potrivit deloc cu cea din targ. :angry:

• Moderator

Si eu iti doresc tot succesul din lume. Desi ma gandesc cu amar la tineretea pe care ti-o vei pierde aiurea. Multa bafta!

Salut!

Sunt nou utilizator al acestui forum.....

am inceput sa ma pregatesc pentru admiterea din 2012 (sunt cls a XI-a) si vreau sa stiu care sunt ``piedicile si neajunsurile`` ,deasemenea treaba cu ``tinerete amara si pierduta`` n-o inteleg.

Daca acum esti calm si multumit cand vei devenii politist nu vei mai fii.

Daca acum esti sanatos si plin de vitalitate dupa cativa ani de politie nu vei mai fii.

Daca acum esti optimist nu vei mai fii.

Dar daca vrei sa devii politist pentru ca vrei sa ii ajuti pe cei care nu se pot ajuta singuri atunci succes.

Te astept in randurile noastre.

Daca vrei sa devii politist pentru salariu si uniforma nu vei rezista.

Sper ca ai inteles.

In politie nu se fac statui .

Cei care isi fac treaba pentru ca cetatenii sa poata dormii linistiti sunt vesnicii anonoimi.

Sunt nebunii frumosi ai zilelor noastre care inca mai cred in suprematia binelui si in Dumnezeu.

Asta incearca sa iti explice politistii cu experienta.

Cu stima. :emo-yessir:

• Upvote 2

e bine si asa ... dar cand ma gandesc ce nebunie o sa fie ....

Plus de asta am inteles ca vor fii cateva locuri la buget ... restul vor fii cu taxa ...

Nu stiu unde ai auzit de asta cu taxa, dar e o prostie. Nu esti ca la facultate sa-ti platesti locul. Totul e bugetat, asta fiind una dintre drepturi- gratuitatea invatamantului, a hranei, uniformei bla bla

Ia întreabă tu poliţiştii de aici...câţi dintre ei şi-au primit banii pe haine. :ner:

Celor care sunteti acum in scoala la Campina, va dau un sfat: nu va mai luati dupa toate zvonurile si dupa toate prostiile pe care le scot din gura profesorii si alte personaje de pe acolo. Stiu ce vorbesc, in august am terminat si eu. In 2 ani de zile m`am saturat de cate prostii am auzit pe acolo. Mai ales in ultimele luni inainte sa terminam ma saturasem cate auzisem pe acolo de la anumite personaje, ba ca terminam, ba ca nu terminam, ba ne trimit acasa, ba ca stam nu stiu cate luni acasa, te aiureau de nu mai stiai de tine. Si toate de la personaje care stiu ei din "surse sigure". Oficial e doar ce va zice chestoru` lunea dimineata sau in alte zile la apel. ATAT!

Bun .... si noi cei care vrem sa dam la Campina de cine trebuie sa ascultam ???... cand aflam si noi daca se va mai da examenul de admitere in vara ??

La sfarsitul lui martie cel tarziu o sa afli, poate chiar mai devreme. Asa ca nu te impacienta ca se scot locuri, altfel s-ar fi auzit ceva.

O sa se scoata sigur cel putin 1000 de locuri pentru campina, si celelalte scoli de subofiteru vor avea cate 100 de admisi.Parerea mea.

Iustaa tu nu prea esti ancorat in realitate.

Nu ai televizor sau nu asculti radio?

Suntem prea multi din moment ce ne restructureaza si se fac disponibilizari.

Asa ca asta cu 1000..........

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.