Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

Acum 2 ani am luat masina unui prieten prin parcare si hop Politia.Nu aveam permis dar terminasem orele de condus (la scoala de soferi)la cat.B si la C+E. Din cauza asa mi-au dat doar amenda administrativa au zis ei, sa nu-mi strice viitorul. :(

Publicat

Nu ti-au dat ei, ti-a dat instanta...

• Membru
Publicat

Sau Parchetul...si sigur ai mers prin parcare? Ma indoiesc... :hmmmt:

Publicat (modificat)

Da in parcare.....la captul ei era o masina de politie.Am vazut masina si am parcat-o imediat pe acolo. Cand m-am dat jos am auzit ceva de genul: "Alo, alo baiatu tu ai permis?" si de aici......... :( :( :(

Modificat de robbby
Publicat

Vezi daca te urci la volan fara permis,ti-ai facuto cu mana ta.

Publicat (modificat)

Cam asa ceva......dar totusi as merita si eu o sansa. Daca se mai poate face ceva, eu sper sa pot sa dau anu acesta undeva.

Modificat de robbby
Publicat

Stiu ca nu are legatura cu admiterea,dar vreau sa va intreb ceva: ce parere aveti despre politistii de frontiera arestati?

• Moderator
Publicat

cu totii avem o parere foarte urata...

offtopic: Delia, esti blonda?

• Apreciez 1
Publicat

Cate prostii puteti spune.

"Nu va duceti la politia de frontiera ca o sa se desfiinteze odata cu intrarea in spatiul Schengen, bla,bla, bla."

Astea-s probleme mult prea mari pentru voi.

Pe forumul asta intra oameni care au 15-20 ani de politie, oameni cu coloana vertebrala, iar voi pana mai alaltaieri inca primeati bani de alocatie.

Pastrati-va dezinformarile pentru alte discutii.Pe forumul asta informatiile de genul asta nu sunt binevenite.

• Apreciez 1
Publicat

eu am intrebat de frontiera,tr ca am vrut sa dau si eu la asta intr-un timp,dar m-am razgandit;)

Publicat

Normal, de cand cu arestarile s-au razgandit multi :)

Eu vin si iti spun altceva...chiar ieri am auzit la radio ca Italia a cerut desfiintarea spatiului Schengen, din cauza imigrantilor, si multe tari au fost de acord. Ce ar insemna asta? Vom vedea...

Habar nu ai ce inseamna spatiul Schenghen si ce prevede acordul acela ... mai pune mana pe carte ...

Publicat

am spus si motivul pentru care am deschis acel subiect,ca sa nu sa se interpreteze gresit :D

Publicat

Am si o intrebare: Oare la ce se gandesc Boc si Base daca dau afara politisti de frontiera?sincer mi se pare absurd cand in Germania la fiecare strada au cate un politist iar la granita dublat fata de noi deci nu inteleg.Eu ma duc sa dau admiterea la politia de frontiera si sper ca Basescu si cu partidul PD-l sa nu mai fie peste 2 ani la putere.Dar urasc ca doar pilosi trec ambele examene si ajung politisti.De explu de ce anul trecut a fost inaltimea la 1,65 la frontiera???oare de ce??stiti de ce ca poate era un fiul a lui un parlamentar care avea 1,65 de aia urasc Romania.Imi scuze scuze daca cumva am gresit gramatical dar in general obisnuesc sa scriu repede.Va salut :beer:

• Displace 3
Publicat

Daca era fiul unui parlamentar si nu se incadra la inaltime fi sigur ca obtinea foarte usor o derogare , altele au fost motivele...

Publicat (modificat)

Astea-s povesti, parerea mea.

Eu zic ca mai bine este sa ne intereseze de propria persoana si sa-i lasam pe x sau pe y , fiul nu stiu cui.

Tu invata ca sa intri si lasa-i pe ceilalti. Referitor la faptul ca te grabesti atunci cand scrii, asta nu este o scuza. Iti poti edita posturile.

Bafta ! :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

pai x si y intra fara prea multa bataie de cap unde vrea el,ca are parinti bazati;)

• Displace 2
Publicat

Invata si tu, draguta si o sa vezi ca o sa fii "bazata".

Nu este vorba de ce spate are unul sau altul. Este vorba de... cat de mult vrei sa faci asta, cum vrei s-o faci si unde vrei sa ajungi.

Pur si simplu premisele astea sunt... jalnice. Asta inseamna ca, prin absurd daca unu' vine cu spate, sau 2, sau cati vrei tu de multi nu o sa mai dai la politie si o sa te plangi in continuare de sistem, asa cum fac cei mai multi?

Scuza-ma dar aici nu sistemul e de vina, ci tu sau oricare care pleaca de la premisa asta.

Munceste, da-ti silinta, invata si culege-ti laurii.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

Nu sunt genul care nu invata sau care da vina pe altii din cauza ca nu a reusit,dar sa recunoastem ca sunt multi care intra cu pile si asta nu-i prea corect fata de unul care intra pe forte proprii.

Publicat (modificat)

Delia si de ce te intereseaza ce e in gradina altuia? De aia este Romania unde e, pentru ca ne intereseaza de ograda altuia.

Noxy , ai un " + " de la mine. :naughty:

Modificat de georgya
Publicat

Delia si de ce te intereseaza ce e in gradina altuia? De aia este Romania unde e, pentru ca ne intereseaza de ograda altuia.

Noxy , ai un " + " de la mine. :naughty:

Eu zic ca greseti aici. Pe aceasta premisa au mers romanii multi ani dupa '89. Nu le-a pasat lor de ce-au facut politicienii, ca au furat si ca au vandut tara, si-au vazut de treaba lor "nu s-au uitat in gradina altuia" si au lasat lucrurile sa-si urmeze cursul "firesc".Urmarea o vezi cu ochii tai...

Daca exista acest fenomen de care vorbeste Delia ( si sigur exista) ar trebui facut ceva in privinta asta, nu sa mergem pe principiul pe care l-ai afirmat tu.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.