Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

robby.... nici vorba de asa ceva... Practica o faci pe frontiera

Si anume, in judetele care au politie de frontiera

Publicat (modificat)

multumesc.........eu sunt din Mehedinti si ma gandeam, in cazul in care voi fi admis la scoala de P.F Oradea, ca voi face practica la mine in judet. Deci nu e ca la Campina(scoala 6 luni practica 3 luni acasa).

Modificat de robbby
Publicat

Salut!Sunt din Galati si anul asta dau la Academie.

Apropo de subiectul frontiera,practica se face la Oradea,Iasi,Constanta si.....Severin parca.(un prieten de'al meu e la Oradea intrat,deci sursa sigura.Nu se mai face practica in orasul din care provii)

Publicat

Mno 650 de locuri la Campina...Deci o sa fie o competitie dura.Si inaltimea minima de 1.70 la baieti ceea ce mi se pare un lucru corect.Spor la invatat ne intalnim la Campina daca totul merge bine.

Publicat

am fost eu azi la IPJ Arad si a zis ca de luni pot sa vin pentru inscrieri si mai multe informatii ca astazi nu am fost prea lamurit....

Publicat

Buna.As fi interesata sa dau la academia de politie,dar unul dintre parinti are dosar penal.As putea sa particip la concursul de admitere in conditiile astea? Va rog sa-mi raspundeti! multumesc anticipat! :emo-yessir:

• Moderator
Publicat

Delia poti participa la concursul de admitere.

Conditia la care tu faci referire priveste doar persoana ce sustine examenul, care nu trebuie sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infracţiuni.

Succes!

Publicat

sincer,nu vad de ce ar trebui ca eu sa raspund pentru faptele cuiva sau sa ma afecteze pe mine asta.nu mi se pare corect.

Publicat

Cu privire la politia de frontiera eu cred ca nu are rost sa mergeti spre politia de frontiera deoarece:

1.in viitor nu o sa mai fie politia de frontiera va fi politia nationala adica politia de frontiera se va uni cu politia adica o sa se faca restructurari

2.salariu pentru unul care a terminat anul acesta si a intrat in politia de frontiera este de 14 mil iar domnul boc vrea sa le mai taie ceva si deci in 2012 cel care va fi in primul an de politie de frontiera va lua 8 mil.chiar nu are rost sa va chinuiti 2 anid e zile cand acuma vad ca uni care au terminat acum 2 ani de zile o sai dea afara.deci degeaba faci o academie sau o scoala de agenti de politie ca sistemul cand are chef te da afara.

• Displace 2
Publicat

Eu vin si iti spun altceva...chiar ieri am auzit la radio ca Italia a cerut desfiintarea spatiului Schengen, din cauza imigrantilor, si multe tari au fost de acord. Ce ar insemna asta? Vom vedea...

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Cu privire la politia de frontiera eu cred ca nu are rost sa mergeti spre politia de frontiera deoarece:1.in viitor nu o sa mai fie politia de frontiera va fi politia nationala adica politia de frontiera se va uni cu politia adica o sa se faca restructurari2.salariu pentru unul care a terminat anul acesta si a intrat in politia de frontiera este de 14 mil iar domnul boc vrea sa le mai taie ceva si deci in 2012 cel care va fi in primul an de politie de frontiera va lua 8 mil.chiar nu are rost sa va chinuiti 2 anid e zile cand acuma vad ca uni care au terminat acum 2 ani de zile o sai dea afara.deci degeaba faci o academie sau o scoala de agenti de politie ca sistemul cand are chef te da afara.

Tu ar trebui sa lucrezi la securitate sau la jandarmerie, ca vad ca te pricepi tare bine la intoxicari... Poate ne elucidezi si pe noi de unde detii aceste informatii? :doh:

• Apreciez 2
Publicat

Toata lumea stie ca daca intram in Schengen(ceea ce o sa se intample la toamna) o sa se desfiinteze vamile. Nu se merita absolut deloc sa dai la frontiera,pentru ca nu e stabil

• Displace 4
Publicat

Cum sa va zic in tara nostra se stie dinainte ce sa intampla cine trec examenele,bacul cine il ea,examenele la faculta cine trece,cine iasa la partid de explu boc fiindca coruptia e mare.de ce spun a cele informati fiindca sunt reale nu zic sursa ca nu-mi place sa ma laud dar din pacate asa se va intampla.cunoscut baieti de 24 de ani care au terminat acum2-3 ani erau agenti de politie de frontiera si acuma ii dau deoarece nu au experienta iar unul care nu are scoala si a fost granicer si are 4.. nul da afara fiindca ..... va las pe voi sa ghiciti.

• Displace 3
  • Moderator
Publicat

alex90 de "zvonaci" e pamantul plin, iar "informatiile" tale nu au nicio legatura cu realitatea.

Mult mai util pentru tine ar fi daca ai incerca sa remediezi deficientele pe care le ai in privinta redactarii unui text in limba romana. Sincer, la nivelul la care esti acum nu vei trece niciun examen.

• Apreciez 1
Publicat

Acord o nota de 10 pt domnul Marius pentru observatia facuta....care din pacate nu se aplica doar pt alex90:)... Deci domnule Marius, respectele mele!

Publicat

Si inca un 10 de la mine!Cu siguranta timpul alocat incercarii disperate de ai convinge pe altii sa nu aleaga un anumit drum,ar fi fost mult mai bine valorificat invatand.

Publicat (modificat)

Marius intotdeauna da replicile exact cum trebuie si vede realitatea asa cum este ea. :emo-yessir:

Ai un '' + '' de la mine.

Fincu, ai mare dreptate, dar nu stii ca pe unii ii intereseaza ce fac altii, in loc sa-i preocupe mai mult persoana lor...:doh:

Modificat de georgya
Publicat

Alex, admiterea nu e pentru tine, poate daca te pui pe invatat, in 3-4 ani poate o sa ai ceva sansa, dar destul de greu.

Publicat (modificat)

Eu as vrea sa

dau la frontiera dar am o amenda administrativa.O sa-mi afecteze asa rau? Am auzit ca nu pot sa dau nicaieri in M.A.I. :( :( :(

Modificat de robbby
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.