Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere 2011

Postare recomandată

Publicat

:ner: ...Glumeam..oarecum.

Va doresc succes la examenul de bacalaureat si bineinteles la examenele de admitere, in pregatirea fizica cat si psihica.

Spor la invatat si bafta multa.

Publicat

Au aparut nr.de locuri oficial, atat la Academie cat si la Campina.:D

Acum....succes tuturor!

Publicat (modificat)

Noxy cat vrei 1,60,vrei sa fie numai pitici,eu zic sa se mareasca la 1,70 la baieti si 1,65 la fete.

Modificat de FANu 18
Publicat (modificat)

Noxy cat vrei 1,60,vrei sa fie numai pitici,eu zic sa se mareasca la 1,70 la baieti si 1,65 la fete.

Mda. La cat mai mult bateam apropo-ul si ceva mai mari decat atat.

1.75 baieti; 1.70 fete, cu aceiasi proba sprotiva de rezistenta ca la baieti. Macar atat. Cunosc fete care ma pun in fund la rezistenta si nu sunt putine.

Avand in vedere faptul ca probele sportive erau mult mai aspre in trecut si nu au stricat.

Probabil exagerez, dar eu unul asa vad situatia.

Asta politie.

Modificat de Noxy
Publicat (modificat)

Noxy, invata ca sa ajungi in cadrul MAI-ului.

Poate cine stie, vei ajunge sa modifici chiar tu probele si toate conditiile pt admitere. :emo-yessir:

Modificat de georgya
Publicat

Sa stii ca nu erau deloc aspre probele mai demult. La fete rezistenta era 4,18, la baieti mai mult... viteza era 8,2 la fete si 7,3 la baieti...si surprinzator sau nu ...ultima data inainte de 2009 cand s-a dat proba din aruncarea mingii medicinale, trebuia sa arunci 4 metri. Oricum, nu va faceti griji, fetele care vor ajunge in academie vor trebui sa scoata baremele baietilor de acum la probele din semestrul 2, anul 1.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Sincer sa fiu, mi-as dori sa fie mult mai drastice probele sportive. Cand eram in liceu, imi aduc aminte ca am avut barem penntru nota 10 la 50 de m 6.8, sau 7, era liceu profil silvicultura, si mi se par probele de la admitere destul de usoare.

Modificat de Todoran Ioan
Publicat

SUNT ACELEASI PROBE LA SPORT DE ANUL TRECUT SI CU INALTIMEA LA FEL. :emo-yessir: SURSE SIGURE :D DOAR LOCURI MAI PUTINE CA ASA VREA DOMNUL BOC& BASE :ner:

Publicat

in sfarsit ma simt mai bine:)

chiar azi mi-a zis cineva ca sigur nu se mai da admitere apoi am intrat pe site si am vazut ca s-a afisat numarul de locuri.

ca sa vezi ca vorbele in vant sunt aiurea si cred ca mai aiurea eram eu ca le ascultam:)

Publicat

Stau si citesc ceea ce scrieti pe acest forum si raman stupefiata de ceea ce vad.... din partea unora.... Pana acum tremurati ca nu se va da admitere, acum cand avetm locurile pt concur va trebuie schimbari.... Aviz pt d-sorul/d-soara Noxy....crezi ca daca ai inaltimea de 1,75/1,70 ai mai multe in cap???? Sa fim seriosi.... Dar aceasta este mentalitatea romanului..... Si eu daca as fi in locul tau...as pune mana serios pe carte pt ca se vede de la o distanta prea mare ca ai serioase lacune....

concurs*

• Apreciez 3
  • Displace 2
Publicat (modificat)

Doamna, scuzele de rigoare daca v-am deranjat cu ceva sau pe oricare care mi-a citit spusele. Ma asteptam la o astfel de reactie din partea catorva, deaia am si transpus ideea cu pricina.

Daca nu erati condusa de la inceput de impulsivitate, veti fi consemnat faptul ca era doar o sesizare, ci nu un reproş adus baremului de inscriere la admiterea examenelor.

Daca am ceva sau nu in cap, e la "mana" altora de a decide acest lucru.

Scuzati-ma. :emo-yessir:

Modificat de Noxy
  • Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Eu cred ca esti destul de egoist/egoista in afirmatiile tale si in schimbarile pe care le-ai propune tu. Daca tu ai 1,75, asta nu inseamna ca toti oamenii trebuie sa aiba aceeasi inaltime ca si tine. Ia fa si tu o propunere de o conditie de recrutare o medie de minim 9 la bac, de o nota nescazuta la purtare pe perioada liceului.... Dar tu te legi de lucruri care.....

• Displace 2
Publicat

Deja s-a deviat de la subiectul topicului.

Lasa ca pana va da Noxy admiterea, poate vor fi probele sportive cum doreste el si limita de inaltime 1.75. In felul acesta va fi toata lumea multumita.

Anul acesta nu vor fi asa, spre nefericirea unora. :ner:

Bafta !

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Care ce? <_<

Am spus-o si o repet, pentru ultima data. A fost doar o sesizare, respectiv concretizare a ceea ce a fost scris.

A fost un punct de vedere personal. Nu am atacat pe nimeni. Minunati-va de ce se intampla cu alte sisteme nu de speculatiile referitoare la trecut cu repercusiune putin posibila in viitor ale unui oarecare "d-şor".

Iar treaba cu inaltimea nu am spus-o ca sa ma aflu in treaba. Asta s-a intamplat undeva in 2006; articolul il gasiti aici

De unde stiti ca eu am mai mult de 1.75? :huh:

• Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat

Siguranta nu o am....fac presupuneri la fel cum faci si tu...... Dar eu ma opresc aici...

• Displace 1
Publicat

CE DEZBATERE DESPRE INALTIME :ner: PARCA CONTEAZA INALTIMEA DE EXPLU ANU TRECUT AM DAT EXAMINAREA SPORTIVA SI CAND SA ARUNCAT CU MINGEA UNUL DE APROAPE 2 M A ARUNCAT 6 METRI SI APOI O VENIT UNUL DE 1,65 SI A ARUNCAT 8 METRI DECI NU CONTEAZA INALTIMEA CI CONTEAZA TEHNICA. :P DACA INTRU ANUL ASTA DAU O :beer:

[warn=Regulament]

Scrierea nejustificata cu majuscule, litere ingrosate, italice, subliniate, folosind culori sau alte artificii este interzisa.

[/warn]

Publicat

crezi ca daca ai inaltimea de 1,75/1,70 ai mai multe in cap???? Sa fim seriosi.... Dar aceasta este mentalitatea romanului.....

Nu. Dar omul este programat la nivelul subconștientului să asocieze înălțimea cu forța, increderea, siguranța și autoritatea. E natural. Un om mai înalt comandă respect mult mai repede decât unul mai scund.

• Apreciez 2
Publicat

v-am spuuus ca acestea sunt locurile :D:D:D in fine, lasand gluma la o parte, spor la invatat tuturor :P

Publicat (modificat)

Nu. Dar omul este programat la nivelul subconștientului să asocieze înălțimea cu forța, increderea, siguranța și autoritatea. E natural. Un om mai înalt comandă respect mult mai repede decât unul mai scund.

Foarte bine punctat.

Nu degeaba consiliul psihologic de antrenament al MAI si al Academiei a dorit probabil in trecut astfel de oameni. In general armata si politia a dorit astfel de oameni. In plus o statura inalta simbolizeaza forta si intregimea, ceva esential in evidentiare daca vorbim de politite sau armata. Este vorba de imagine si nu numai.

"Esti inalt, bine... ai trecut; esti scund... dute acasa". Astea sunt cereri ale statului in cazul in care s-ar aplica iarasi. Fara nici-o suparare...fara nu stiu ce vise. Si n-o spun pe asta pentru ca sunt inalt(cu ocazia asta am raspuns si domnisoarei) care a deplasat subiectul din punctul ei de vedere... fiecare are dreptul la libera exprimare. A ajunge undeva nu inseamna numai sa iti doresti asta si sa vrei cu adevarat ci si sa respecti cele impuse de Stat.

Iar din punct de vedere intelectual... se descurca ei, pentru ca altfel nu ar fi ajuns in invatamantul superior al politiei, si nu sunt putini.

Da ce sa discuti cand deja tot "teritoriul" devine un conflict al intereselor. Fiecare cu ce-l doare.

Un citat versiunea-nenea' Iancule "Moaaa...da stai asa ca eu eu am 1.60...ce-si permite "ala" sa comenteze fara rost. Nah' d-aci."

Trebuie sa existe unu care sa tranteasca mucii-n fasole si altii care sa se plimbe pe langa ei.

Modificat de Noxy
  • Apreciez 1
Publicat

Sunt de acord cu inaltimea si admit faptul ca o persoana inalta operaza mult mai bine in situatii de aparare, etc.

• Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

S-a mai discutat referitor la acest subiect cu ceva vreme in urma.

Puteti vedea (si continua discutia) aici:

• Apreciez 1
Publicat

Sa stii ca nu erau deloc aspre probele mai demult. La fete rezistenta era 4,18, la baieti mai mult... viteza era 8,2 la fete si 7,3 la baieti...si surprinzator sau nu ...ultima data inainte de 2009 cand s-a dat proba din aruncarea mingii medicinale, trebuia sa arunci 4 metri. Oricum, nu va faceti griji, fetele care vor ajunge in academie vor trebui sa scoata baremele baietilor de acum la probele din semestrul 2, anul 1.

unde s-au dat aceste probe in 2009? :unsure: :unsure: mingea medicinala sa arunci 4 m? in 2009? la politie????

• Displace 2
Publicat

Am zis ULTIMA DATA inainte de 2009...nu in anul 2009. Asta cred ca a fost prin 2006-2007.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.