Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Ți-ai răspuns singur la întrebare.Academia nu ține cont de regulile SRI-ului.Atât timp cât sunt 2 instituții diferite e normal ca și regulamentul să fie diferit.

Modificat de bogdancrrn
Publicat

Deci dacă rezultatul e inapt atunci nu mai putem susține testarea psihologică pentru școlile postliceale

Publicat

Maine ma duc sa ma inscriu, stiti cumva ce acte trebuie sa am la mine?

• Membru
Publicat (modificat)

Cartea de identitate si o copie dupa ea.

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat

Eu am avut nevoie. Oricum trebuie sa anexeze la dosar o copie dupa CI.

Publicat

Buna ziua. Imi poate spune cineva daca se mai poate da testul psihologic pentru admiterea la Scoala de agenti "Septimiu Muresan" Cluj?

• Membru
Publicat

Loredana, nimeni nu are de unde să știe ca să îți răspundă.Sună la IPJ-ul care se ocupă de activitatea de recrucatre la tine în județ.Baftă!

Publicat

Am sunat de cateva ori si cand mi s-a facut legatura la resurse umane nu a raspuns nimeni

• Membru
Publicat

Nu ai pentru ce.În mod normal e imposibil dimineața să nu găsești pe cineva acolo.Cere-i ajutorul ofițerului de servici pentru a te ghida către Resurse Umane.Baftă!

Publicat

Cat de importanta este dantura pentru a trece sau nu acel examen medical? Adica conteaza implanturile etc sau doar sa fie o dantura ok si fara probleme foarte mari?

Publicat (modificat)

Salut , m-am înscris pentru Academia de Poliție și Școala de Poliție , am susținut examenul psihologic pentru învățământ superior , dacă din motive personale nu mai pot ajunge la admiterea pentru Academia de Poliție și sunt apt la examenul psihologic mai trebuie să susțin încă odată cu tura următoare pentru învățământ postliceal ?

Modificat de bimd
  • Membru
Publicat

În CS au ajuns rezultatele testării psihologice în această dimineată.

Publicat

De Galati stie cineva ceva? ^_^ Am sunat saptamana trecuta mi s-a zis sa sun marti, am sunat marti si mi s-a zis sa sun saptamana viitoare :))

• Membru
Publicat (modificat)

4 iunie-Într-o zi de miercuri.

Modificat de bogdancrrn
Publicat

Tot pe 4 am dat şi eu, însă în PH n-au sosit rezultatele. Bănuiesc că ai trecut cu bine, Bogdan.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.