Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Bună ziua,mă numesc Oana.Mi-aș dori să fiu admisă la Academia de Politie,însă am două probleme:1.Am o cicatrice pe piciorul drept de aproximativ 10 cm (mentionez că am avut piciorul rupt la vârsta de un an și opt luni,aceasta operație nu mă afectează doar că anumite persoane spun că dacă ai cicatrici esti respins),2 O altă "problemă" este aceea că sunt sâsâită și din nou am auzit că acest lucru ar constitui o problemă.Vă rog să-mi spuneți dacă cu adevărat aceste probleme m-ar împiedica să fiu admisă.Vă multumes!

• Membru
Publicat

La ambele intrebari iti poate raspunde doar medicul din cadrul IPJ-ului de pe raza caruia domiciliezi.

La prima vedere nu par atat de grave (mai sunt studenti cu cicatrici in locuri nevizibile si destui pelitici).

Publicat

Domnilor, eu am terminat astazi fisa medicala.M-a costat 900 de lei. Am vazut ca unii dintre voi au dat 300-400 de lei. Cum de ati dat asa putin? Ati avut trimitere? Eu am platit absolut toate consultatiile si analizele. Nu mi-a spus nici un doctor ca ar putea fi decontate de catre casa de asigurari. 

Publicat

Si eu am dat psihologicul astazi, intr-adevar destul de obositor. Nu este greu, mergeti odihniti si fiti foarte atenti. :emo-yessir:

• Membru
Publicat

900 de lei fisa medicala?

Mi se pare foarte mult!

• Membru
Publicat

900 lei? Unde le-ai facut? Le-am platit pe toate, fara niciun fel de trimitere si am ajuns la 350 lei.

Publicat

Daca sunt facute la cabinete private doar sa te coste atat.Altfel nu vad cum.La spitalul judetean era indicat. 

Publicat

Analizele de sange si urina si partea cu radiografii/ecografii le-am facut la Micromedica,in Roman(la privat).Doar analizele de sange au costat 200 de lei.In rest consultatiile le-am facut in spital si cateva in policlinica. "Aruncam" cate 50 de lei pentru fiecare stampila.

• Membru
Publicat

Nu e chiar foarte ieftin.Numai analizele de sânge ajung pe la 300 de lei la spitalul județean din localitatea în care locuiesc.

Publicat

Revin si eu cu o intrebare.Are cineva idee cam in cat timp se afla rezultatele de la psihologic? :) 

Publicat

declaratia notariala din care sa rezulte ca nu ati mai urmat studii la buget ati facut-o? inca mai este necesar sa fie atasata la dosar si la voi?

Publicat

A mai avut cineva la spirometrie indicele 73 si i-a fost scris pe fisa medicala "tinere usoara"?

Publicat

Păi normal că este necesar atât timp cât se cere , nu ? Eu am fost ieri și am făcut .

• Membru
Publicat

Pesoanele care au bacalaureatul anul acesta nu trebuie să dea această declarație nu?

Publicat (modificat)

Nu Bogdancrrn.

Inca ceva:pe site'ul Academiei scrie ca trebuie doar 3 poze 3/4(tip carnet de elev).La ijp Neamt, pe site, am vazut ca mai trebuie si 2 poze 9/12. Se mai cere si in alt judet acest tip de poze?

Modificat de Claudiugf
  • Membru
Publicat

Da.Ieri ne-a fost comunicat acest aspect.

Publicat

Nu neaparat.Cel mai bine suna tu la ei, nu te lasa in baza lor ! :) 

Publicat

Sunt din bucuresti.. Am sunat la politia capitalei, de acolo mi s-a facut legatura cu cei de la resurse umane care mi-au spus ca nu s-a stabilit programu pentru examenu psihologic si ramane sa ne sune ei.

Publicat (modificat)

Pana cand trebuie depus dosarul?

Modificat de sorinpuscarciuc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.