Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Anul acesta analizele la policlinica CMDTA "Dr. N. Kretzulescu" din Bucuresti sunt gratuite sau se platesc ? Multumesc.

Publicat

Daca aleg la inscriere Drept sau OSP-pe care locuri voi candida?40+240 sau 115+240?

Publicat

Anul trecut cand au fost 43 locuri la Drept se preciza ca 20 sunt la IGPR,6SPP,etc.si cei care optau pt Drept sau OSP candidau pt 43+165..

Care e logica de anul asta?

In regulament nu scrie ca poti opta doar pt Drept-I.G.I de exemplu..

Publicat

Daca am facut un an de buget la o facultate, nu mai pot sa dau niciodata la Academie ?!

• Membru
Publicat

Dacă nu se schimbă Legea educației naționale nr. 1/2011, răspunsul este nu, indiferent ce ai face.

Publicat

Pana pe ce data se fac inscrieri pentru Scoala de la Campina?

• Membru
Publicat

Pana in 14 august se pot depune cererile de inscriere si pana in 22 august trebuie sa ai dosarul complet.

• Membru
Publicat

Dupa concluzionare a ramas fisa la tine sau la centrul medical?

• Membru
Publicat

Daca este in regula fisa medicala, iti va pune avizul pe ea si o vor trimite catre institutia unde vei sustine admiterea in vederea efectuarii contravizitei medicale.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

salut, in legatura cu tabelul nominal, pana la ce grad trebuie trecute rudele ? 

Modificat de Mircea93
Publicat

La tabelul nominal trebuie sa te treci pe tine,pe parinti si pe frati(daca ai),doar atat.

Publicat

Am sunat azi 19.05 la inspectoratul judetean de politie din judetul meu (HD) si mi-au spus ca daca am facut,ca in cazul meu ,un an la o facultate la locurile la buget POTI sa mergi la ACADEMIE cu conditia sa aduci o hartie de la facultatea respectiva.

Publicat

Sunt intr-o dilema, am mai citit ceva asemanator aici insa fara sa fiu lamurit.Cand eram in liceu prietenul meu cel mai bun furase un telefon si mi la dat mie fara sa-mi spuna de unde provine mi la dat sa il tin pe perioada orelor de curs ramase ,el avand sport la momentul respectiv.eu intre timp am plecat acasa cu tot cu telefon urmand sa l returnez acasa pentru ca locuiam la 2 blocuri unul de altul. Si ma trezesc sunat de politie cum ca asupra mea se afla un telefon mobil furat si sa ma prezint la sectie,politia ma sunase de pe telefonul prietenului meu care se afla deja la sectie pentru declaratii. si ca sa scurtez povestea nestiind cum sa procedez in asemenea situatie m am dus singur fara un parinte, fiind minor 16 ani,m au luat tare si mi au scris ei declaratia pe care am si semnat o. Am procedat extrem de gresit intrucat din declaratie a rezultat ca am participat impreuna la furt.astfel am fost acuzat pentru tainuire si am platit O AMENDA ADMINISTRATIVA deoarece procuroarea a inteles cum au decurs lucrurile din spusele mele si ca am fost sincer si nu a trimis dosarul mai departe spre deosebire de prietenul meu care a mai avut bataie de cap. Acum problema se pune asa:Eu in 2012 am incercat la fortele terestre Sibiu si cazierul era curat si nu am avut probleme cu dosarul insa nu am reusit la examenul scris. Tot la IPJ mi-au spus ca la dosar trebuie sa specific ce am facut insa nu mi-au spus daca am sanse sau nu.Stiu din cate am inteles ca la militari nu sunt asa stricti dar daca este cineva aici care poate sa imi spuna daca am vreo sansa in legatura cu academia de politie sau la scolile de agenti stiind cele de mai sus va rog sa imi raspundeti. Sau poate la jandarmerie daca am sanse ,poate ei nu sunt asa stricti stiind ca in cazierul meu nu apare nimic in legatura cu asta.Doresc un raspuns serios , multumesc.

• Displace 3
Publicat

Goliath123, eu am sunat acum 1 saptamana la academie si la ipj si mi-au zis ca nu se poate sub nicio forma.

Am mai sunat la academia tehnica militara si acolo mi-a spus un domn ca ar putea fi o varianta daca vorbesti la facultate si iti accepta plata pe anii de studiu pe care i-ai urmat ( desi nu e 100% ca va accepta universitatea acest lucru, am vorbit cu persoane ce au incercat anul trecut si nu le-a mers, eu am sunat la mine la decanat si mi-a zis sa ma prezint in audienta si sa las o cerere sa vedem daca va aproba biroul executiv al universitatii ). Plata o faci inainte de a semna acea declaratie si ceri si o adeverinta " ca nu ai urmat cursuri finantate de la buget" , insa repet, nu stiu daca accepta universitatea asta, urmeaza sa ma interesez zilele urmatoare.

Ce fel de adeverinta ti-au transmis cei de la ipj sa le oferi, cum ca ai urmat cursuri la buget si e totul in regula sau ca nu ai urmat (aplicand metoda de mai sus)?

Lasa-mi te rog o adresa de email, facebook sau telefon, sa vorbim mai multe ...

• Membru
Publicat

Fișa medicală până când trebuie concluzionată?Până pe 3 când debutează testarea psihologică sau până în 20 iunie când e finalul.E cam urgent,vă mulțumesc mult!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.