Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat (modificat)

In cadrul Academiei nu exista specializarea jandarmi. In schimb, exista scoala din Falticeni si cea din Dragasani, care pregateste jandarmi.

Modificat de Antoniev
  • Apreciez 1
  • Displace 3
Publicat (modificat)

Da  2,7 /loc mai precis 

Modificat de alexalex91
  • Apreciez 2
Publicat

Am și eu o întrebare...

Se poate opta și pentru admiterea la o școală de agenți (Câmpina), cât și pentru o școală de jandarmi!!

• Membru
Publicat

În IPJ-CS înscrierile vor debuta cu ziua de miercuri!

Publicat

Are cineva vreun răspuns pentru ceea ce am întrebat ceva mai devreme??

Va mulțumesc!

Publicat

Data viitoare foloseste semnul intrebarii. Asta e: "?".

Si da, te poti inscrie la ambele scoli, dar daca examenele sunt in aceeasi zi, ce faci?

Publicat

Hmm, da, acum am văzut că în loc de semnul întrebării, am folosit semnul exclamării. Probabil fiindcă am postat de pe telefon...

Lumea mai și greșește că de, nu suntem perfecți, așa cum e nenea Constantin :))

oricum, îmi cer scuze pentru acea eroare!

Publicat

Ai dreptate, imi cer scuze. Nu trebuia sa fiu asa acid, m-am lasat dus de val din alte cauze.

Cunosc un baiat care in 2010 a putut da la ambele scoli, deoarece examenele erau in zile diferite. N-a intrat la niciuna. :)

Publicat

buna ziua ! daca am pe cineva in familie care e in cadrul M.A.I si iese la pensie pe caz de boala pot sa intru fara sa sustin probele??

• Displace 1
Publicat (modificat)

Buna ziua. Am si eu o intrebare .. pana cand se poate face inscrierea la scolile de agenti de politie ?

Stiu ca la academie este pana in data de 2 Mai , dar pentru campina ?

Multumesc

Later edit:

Activitatea de recrutare a candidailor pentru scolile postliceale ale Ministerului Afacerilor 
Interne si pentru scolile postliceale ale Ministerului Apararii Naionale începe cu data de 
14.04.2014 si se realizeaza pentru scolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne pâna
la data de 14.08.2014 , iar pentru scolile postliceale ale Ministerului Apararii Nationale pâna
la data de 02.06.2014. 

Am gasit paragraful care ma intereseaza dar scoala Vasile Lascar (campina) de ce minister face parte ?
Modificat de Alex123
  • Membru
Publicat (modificat)

Citeste ghidul candidatului sau uita-te peste documentul cu numarul de locuri si o sa-ti dai seama...

Modificat de BGeorge
Publicat

Pai tu ce crezi mai Alex, normal ca MAI daca pregateste politisti. 

• Moderator
Publicat

Este exact la fel, identic. Deşi e cam mult spus un examen, de fapt este o verificare amănunţită a stării de sănătate, dezvoltarea fizică, etc. Cu alte cuvinte, te verifică pentru a se asigura că eşti sănătos şi nu vor fi nevoiţi să suporte cheltuieli medicale ulterior datorită unor afecţiuni pe care le aveai înainte de a deveni poliţist. Şi la acest capitol nu există diferenţe, indiferent că e vorba de agenţi sau ofiţeri, toţi trebuie să fie sănătoşi, etc.

• Membru
Publicat

La Academie recrutarea se face până în 2 iunie nicidecum 2 mai.

• Membru
Publicat

La mine în județ.Înscrierile nu încep simultan peste tot.Cel mai bine ar fi sa suni la resurse umane la IPJ-ul de la tine din județ pentru mai multe lămuriri.

Publicat

Fiecare IPJ incepe recrutarile atunci cand doreste ofiterul de resurse umane? Am fost astazi la respectiva institutie (in Prahova), si am fost expediat rapid, pe motiv ca nu s-a primit nicio metodologie, si ca este recomandat sa "mai incerc altadata". 

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.