Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Este adevarat ca ieri s-a primit metodologia de admitere, iar de luni incep inscrierile? 

Publicat

A mai inceput inscrierea? Eu unul nu am mai auzit nimic. Stie cineva ceva cert?

• Membru
Publicat

Am sunat azi la cadre și nu se știe nimic încă.A rămas că mă va suna cât de curând află ceva.Mai departe vă informez la rândul meu.Bănuiesc că nu mai e mult.

Publicat

Buna, am o nelamurire in ceea ce priveste semnele de pe corp. Am o cicatrice de la o operatie pe gat sub barbie. Nu se vede decat daca inclin capul pe spate ,si nici atunci foarte clar.Poate reprezenta o problema?  

Publicat (modificat)

Salut!

Spuneti-mi va rog care sunt cele mai bune carti (care sa contina toata materia ceruta) pentru admiterea la Academie. Vreau 3 titluri de carti (cate una pentru fiecare materie la care se da examen) pentru romana,istorie si engleza. Nu vreau scanari. Vreau doar titlurile manualelor pe care le considerati cele mai utile. :emo-yessir:

Modificat de Claudiugf
  • Membru
Publicat

Nu există o singură carte care să conțină toată tematica.De exemplu la istorie sunt necesare toate cele 7 manuale , caută în alt topic recent că le-a postat Antoniev pe toate.Intră pe site-ul academiei și ai acolo tot ce trebuie învățat.

• Apreciez 1
Publicat

Buna seara ! Am cautat pe siteul celor de la Campina si nu am gasit deloc baremul oftalmologic..Semai poate opta pentru sustinerea examenului catre scoliile de subofiteri daca am dioptria pe - ( mai exact , -0.75 ) Multumesc ! 

• Membru
Publicat

Sunt școli de agenți și nu de subofițeri.

Da poți susține admiterea(limita maximă la dioptrii era +/- 3 dacă nu mă înșel).

• Apreciez 1
Publicat

Am gresit , scoli de agenti !  Nu eram sigur daca se poate si anul acesta. Multumesc frumos ! 

Publicat (modificat)

Cand incep inscrierile la academie si cand se termina perioada de inscriere?

Se poate opta sa candidezi la mai multe specializari  de ex : politie si jandarmerie ?

Si cele mai bune materiale pregatitoare pentru examen care ar fi sau unde le gasesc?

Modificat de Iuliu14
  • Membru
Publicat (modificat)

Citeste ghidul candidatului si vei afla pana cand te poti inscrie. De asemenea pe forum vei gasi un topic cu manuale de unde poti invata.

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat

După ce scrie acolo de pe 14 ar fi început înscrierile la școlile de poliție.Perioada coincide cu cea de la Academie?

Publicat

Deci sa inteleg ca s-au inceput recrutarile pentru scolile postliceale, dar nu si pentru academie?

Publicat (modificat)

Perfect, pe cai!

PENTRU ACADEMIA DE POLIŢIE ,, A. I. CUZA”:

• data limită de recrutare este 02.06.2014 (la sediul unităţilor teritoriale de RU)

• testare psihologică: 03-16.06.2014

• termen transmitere dosare la instituţia de învăţământ: 01.07.2014

• perioada de înscriere 20-21.07.2014, orele 08,00 -16,00 (la sediul Academiei de Poliţie).

• desfăşurarea concursului: 20.07 – 04.08.2014 (la sediul Academiei de Poliţie)

Modificat de Antoniev
Publicat

O sa fii programat, in functie de numarul de candidati. Daca stai pe departe.. o sa cam trebuiasca sa gasesti cazare.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.