Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebari despre admitere 2014

Mergi la răspuns Răspuns oferit de drAGO5,

Postare recomandată

Publicat

Asa e, va multumesc pentru raspunsuri! :)  Si inca ceva...zvonurile cum ca s-ar pune piedici fetelor atat la examen, cat si in cadrul facultatii mai apoi, au vreo farama de adevar? :shock:

Publicat

Buna ziua. Vreau sa ma inscriu in acest an la concursul de admitere, insa am cateva carii. Sunt considerate o problema la viza medicala, caz in care ar trebui sa ma grabesc sa le fac, sau, in cazul meu, fiind mici, pot trece viza medicala cu ele ?

Publicat

Pot fi o problema.Ideal ar fi sa le rezolvi, atat pentru examen cat si pentru sanatatea ta.

• Membru
Publicat

Poti.Cariile superficiale nu sunt problema atat timp cat ai dantura integrala fara lipsuri.

Publicat (modificat)

Sunt pe lista de rezolvat, insa datorita unor cheltuieli mari in aceasta perioada, pe alte planuri, nu sunt sigur daca le voi termina pana la examen. Multumesc pentru raspunsuri :)

Modificat de MarianCiocan
Publicat

Daca am fost indemnizat de somaj, adica am luat 6 luni somaj, asi mai putea sa dau la Academie?

Publicat (modificat)

Ce treaba are una cu alta?!

Mai bine fa-ti griji de examenul la lb romana.

Modificat de simplu01
Publicat

Buna tuturor !

Daca anul acesta in iunie termin o facultate la buget,pot sa ma inscriu la cuncursul de admitere la Academia de Politie ? multumesc ,o zi buna.

Publicat

sorinioan, din pacate nu. Te poti inscrie numai la una dintre cele doi scoli de agenti de politie. Citeste Regulamentul, a fost postat pe site-ul Academiei.

Publicat

Am inteles ca sunt cazuri (cel putin la mine, in PH) in care centrul medical MAI nu dispune de toate cabinetele pentru a completa examenele fiziologice pentru fisa medicala. Intr-o astfel de situatie cum se actioneaza? Aleg alta clinica?

• Membru
Publicat (modificat)

Antoniev, examinarile pentru fisa medicala le poti face la orice spital.

Modificat de bogdancrrn
  • Membru
Publicat (modificat)

Eu stiam ca, unele examinari costa mai mult la centrul MAI.Poate e altfel la mine in judet si oricum daca ei nu dispun de expertiza pentru toate examinarile esti nevoit sa le faci in alta parte.Am sunat la cadre si nu am aflat nimic concret de inceperea inscrierilor, tu ai aflat ceva?

Modificat de bogdancrrn
  • Membru
Publicat

Cred ca oricum mai avem de asteptat..slabe sanse sa inceapa luna asta.

Publicat

anul trecut locurile au fost postatepe site-ul IPJ-ului Iasi pe 30.05. Cam tot pe acolo vor fi anuntate si anul acesta, eu asa cred.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Copilu, treaba cu postarile e relativa.M-am uitat acum pe site-ul IPJ CS si anul trecut au postat in 30 iunie :lol: .O sa mai sun si in zilele urmatoare la resurse umane doar ei vor fi primii care vor afla ceva sigur; cand aflu va anunt.

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Dacă le-au publicat și pe site și erau și pe Intrapol bănuiesc că acestea rămân.Oricum mii de mulțumiri lui Dragoș(cred) care ne-a furnizat informația încă din luna ianuarie. :good:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.