Jump to content
POLITISTI.ro

Ce model de arma scurta considerati ca ar fi cel mai bun?

Postare recomandată

Publicat

Nu discutam de apasatul tragaciului, acesta trebuie apasat doar cand esti "pe tinta", dar in IPSC majoritatea sportivilor cu experienta au deja degetul introdus in garda tragaciului in momentul scoaterii armei din holster pentru a castiga timp.Uite un exemplu:http://www.youtube.com/watch?v=AqK3xRQjUUA

Vezi la momentul 0:12

O varianta de luat in seama e si Grand Power Excalibur, o arma perfecta pentru tir.

Salut, ne stim virtual de pe forumul ROMSDC sau ARROW, stiu ca aveai un GP Xtrim sau Excalibur, poti sa-mi dai ceva feedback-uri despre aceste arme?

• Membru
Publicat (modificat)

Eu am xtrimul, pentru ca il folosesc atat pentru autoaparare cat si pentru tir, insa in ultimul timp tot mai rar pentru tir, datorita finantelor.

Excaliburul in schimb e 100% arma de tir, personal mi se pare peste CZ, si cea mai buna varianta la raportul pret/dotari/calitate pentru o arma folosita exclusiv pentru tir.

Daca ai alte intrebari despre pistol poti sa le pui acolo.

Despre tinutul degetului in garda tragaciului si apasatul in afara tintei nu mai discut aici, pentru ca subiectul e altul aici.

Daca vreti sa mai discutam despre asta o putem face aici 

Modificat de bozo
  • Apreciez 2
Publicat

Despre Cz 75 P-01, ce parere aveti, a tras cineva cu el? il are cineva ca pistol personal? In curand imi iese autorizatia si m-am hotarat sa imi iau pistolul asta dupa indelungi cercetari pe internet. Si eu vroiam sa imi iau Shadow dar dupa intalnirea cu un "prieten" pe care l-am trimis la puscarie m- am hotarat sa imi iau ceva mai compact pe care sa il pot purta mai usor.

Publicat

Din punctul meu de vedere, indiferent ce model iti vei lua de la CZ, vei face o alegere buna, iar P01 este fratele mai mic al lui SP01 :).Pentru paza si aparare este perfect.

• Membru
Publicat (modificat)

Pentru purtat cred ca de la CZ cel mai potrivit e 75 DUTY. Spre deosebire de celelalte modele asta e mai usor.

Are un coleg de-al meu si e multumit de el numai ca trebuie uns, altfel teava rugineste.

Modificat de bozo
Publicat

Nu sunt fan polimer, iar intretinerea periodica a armei nu ma deranjeaza, si oricum diferenta de greutate este de doar 30 grame.

Publicat

Cz 75 P-07 Duty 770 grame, Cz 75 P-01 800 grame, informatii aflate pe site-ul importatorului CZ din Romania.

• Membru
Publicat (modificat)

Ciudat de mica diferenta...

Oricum vad ca stii ce iti doresti si alegerea e ca si facuta. Cred ca e un pistol bun, nu am auzit pe nimeni sa aiba probleme in general la CZ.

Modificat de bozo
Publicat

Corpul pistolului este facut din aluminiu, tocmai pentru a reduce greutatea si a fi mai usor de purtat, dupa ce il iau o sa postez parerea mea despre el aici.

Publicat (modificat)

Eu unul am un Smith&Wesson MP9 . La vremea lui l-am cumparat cu 26oo lei , adica acum trei ani . O arma de care sunt multumit atit eu cit si un fan adevarat de Glock 17 . Prietenul meu ca si mine avem in dotare Glock 17 de mai multi ani . O arma adevarata si precisa , intretinere destul de la indemina  . Pistolul Smith& Wesson MP9  nu mi-a facut niciodata probleme , nu s-a blocat cu nici-o munitie din cele trei cu care am tras , Destul de precis ca sa zicem asa daca atit eu cit si amicul meu am nimerit  o tinta,  constind intr-o cutie de cartuse goala de la o distanta aproximativa de 20 metri , fiecare cu 5 gloante . Arma este buna si fara probleme , cursa tragaciului este mai lunga si iti da timp de gindire , adica este in principiu din doua miscari . Glock-ul meu are o cursa scurta , brusca si destul  de tare se simte la degetul aratator .Pistolul este destul de usor , construit din polimer calibrul 9x19  mm Parabellum adica o munitie la indemina care se gaseste, iar crosa armei este deosebita in sensul ca la pachet vin trei grip-uri  . Fiecare schimba ce ai vine bine . :clip:  Arma este americana construita frumos , cu sisteme de siguranta eficiente . :good:   Eu unul m-am acomodat si cu unul si cu celalalt . Depinde de fiecare ce ai place . Imi pare rau ca nu am putut sa vin acum ceva zile la Pitesti , la intrunirea celor care sunt pasionati de arme si mai ales pentru cei din toata tara care vor sa se cunoasca , Sper ca la anul sa pot ajunge  .  :)

Modificat de Daniel
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.