Jump to content
POLITISTI.ro

Seful IPJ Neamt nu vrea program 8.00 - 16.00

Postare recomandată

Publicat

Acelasi lucru îi spuneam și eu unui coleg forumist pe un alt topic, dar unii nu prea vor să priceapă, nu pot să priceapă sau ... :slapb:

Publicat (modificat)

Elvis daca tu ai facut tot ce ai spus nu am decat admiratie pentru tine, fiecare are principiile lui, am registru pentru ore suplimentare, mi-am trecut orele suplimentare pana la un moment dat cand mi-am dat seama ca ma lupt cu morile de vant. (nu cu tata Floarea) Plus de asta in fiecare judet exista fel si fel de sefi, exemplu cel nou de la Neamt, unii iti tolereaza anumite lucruri pe care le faci printre care si cele enumerate de tine altii nu sau "nu" pe fata, te fac praf cu controale de fond ulterior.

Si hai sa fim seriosi nu au cum sa nu iti gaseasca ceva daca vor cu ocazia controalelor de fond!

Metehne comuniste inca mai exista iar mentalitatea este greu de schimbat.

Politia nu sta in mine cum nu sta nici in tine sau in altii, nu judeca pe altii in locul carora nu ai fost sau in locul carora nu iti inchipui cum este sa fii.

Iar daca nu sunt de acord cu principiile tale nu inseamna ca nu le inteleg ci doar ca, cu unele dintre ele nu sunt de acord. Traim intr-o tara libera si fiecare se ghideaza in viata dupa principiile de viata pe care le crede de cuviinta.

Respect.

Modificat de copman
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

copman,

Sfatul meu e sa nu renunti la consemnarea orelor suplimentare in registru. Pana la urma, doar cu registru respectiv poti dovedii cat lucrezi peste program fara a fi platit. ;)

Publicat (modificat)

nu e și ăsta doctor în drept???

că doar după ”pregătire ” a fost pus în funcție ...

am pus întrebarea aceasta pt. că eu cred că acest individ nesocotește cu bună știință un ordin al MAI pt. că ,cu siguranță știe el o altă prevedere ” mai legală ” decât știm noi ceilalți ....” cu stimă pentru dom.. doctor” :wacko:

Modificat de ghici

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.