Jump to content
POLITISTI.ro

Probleme privind aprecierea de serviciu sau calificativul

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Antet

DOMNULUI INSPECTOR SEF.........

Subsemantul.............din cadrul.......functionar public cu statul special formulez :

CONTESTATIE

Impotriva calificativului ,,BUN" acordat de catre dl cms sef de politie ....pentru activitatea desfasurata in anul 2013.

Si fiecare criteriu de evaluare pe care il consideri tu nedrept il dezvolti aducand argumente in favoarea ta .

Avand in vedere cele aratate mai sus va rog respectuos sa anulati calificativul ,,BUN" si sa-mi acordati calificativul ,,FOARTE BUN".

DATA                                                                         SEMNATURA

Ai grija ca evaluatorul trebuie sa motiveze fiecare calificativ acordat in fisa de evaluare.

Sunt mai multe module, de obicei doni sefi se pisa pe ei la modulul C. De parca sunt ,,pisicologi"!

Si ce este cel mai important , trebuie sa-ti fie sef direct.

Tu imi spui sa ma pronunt pe nevazute ca la poker.

Da mai multe amanunte si poate iti dau idei.

Modificat de Elvis
  • Moderator
Publicat

Un foarte bun argument este compararea rezultatelor. De exemplu dacă ai un coleg sau chiar şef direct care a primit foarte bine şi cifrele de la rezultate sunt asemănătoare sau chiar mai slabe în cazul lui. Studiază cu atenţie centralizatoarele şi dacă un coleg are un nr de dosare soluţionate apropiat sau un nr de infracţiuni constatate mai mic ori egal, dar în schimb a primit un calificativ mai bun, ăsta e un argument serios, după părerea mea.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.