Jump to content
POLITISTI.ro

Beizadele, printisori, odrasle - copiii de bani gata

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

mergea un maxim de 3 ani cu executare, 6 este cam mult.

Ce bine totusi ca nu avocatii pronunta sentintele :good:

• Moderator
Publicat

Nu este procurorul din piaţă, este cel din depozit ... tot nu schimbă cu nimic datele problemei. Tot un procuror a comis năzbâtia şi ce este cel mai rău, este suspiciunea ca matrapaslâcul să fie intenţionat şi să se datoreze unor treburi necurate menite să satisfacă dorinţa doamnei senator.

Publicat

nu cred ca dupa arestarea lui Costiniu ar mai exista amatori dar nu exclud posibilitatea. vedem ce va fi la pronuntare.

Ce bine totusi ca nu avocatii pronunta sentintele :good:

nu este vorba de avocati ci de persoana. sa fim seriosi, in final sentinta este dependenta de persoana judelui: milos, dur, indiferent, etc.

Publicat

s-a admis rejudecarea :) probabil ca prostu' avea dreptate si cei din apel au muncit de s-au rupt

• Membru
Publicat

Eu zic ca pana nu e tarziu ministrul justitiei ar trebui sa-l numeasca pe acest procuror competent procuror general al Romanie!

Maxule asta sti cum e...ca si cand cei de la OP prind un hot iar cei de la judiciar ii dau drumul,pe nu stiu ce motiv tampit!

Cum de s-a gasit un lingau :pfft: ca acesta ca sa dezgroape mortii!Pana la urma mama Placinta cand a spus ca are incredere in justitie a stiut ea ce spune!

• Apreciez 2
  • Displace 1
  • 5 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Din ciclul proasta lui tata, vă prezint unul dintre iluștrii noștri reprezentanți la nivelul Uniunii Europene. Nu e de mirare că străinii ne cred neanderthalieni.

Ziua şi gafa. Elena Băsescu a uimit din nou Parlamentul European, "îngheţând" audienţa. În cadrul dezbaterii "Impas instituțional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului", mezina preşedintelui României a citit un discurs despre... Arctica. Ţinând în mână o foaie albă şi mototolită, EBA informează că "Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare", turuia Elena, sub ochii miraţi ai colegilor săi europarlamentari, care se aşteptau să audă ceva inteligent despre pescuit. "Pe fondul încălzirii globale şi topirii calotei glaciare, au fost descoperite rezerve importante de hidrocarburi, care trezesc interesul mai multor state", a continuat curajoasă europarlamentarul Elena Băsescu. "Resursele energetice descoperite în Oceanul Arctic trebuie exploatate într-un mod responsabil", atrage atenţia EBA. La un moment dat, îi este tăiat microfonul şi i se atrage atenţia că discursul său n-are nicio legătura cu tema de discuţie. EBA nu se lasă şi începe să butoneze microfonul, crezând că-i o problemă tehnică. I se sugerează să revină la următoarea dezbatere: "Strategia UE pentru regiunea arctică". EBA nu s-a lăsat învinsă şi a rostit din nou discursul, de această dată în dezbaterea corectă, exprimându-şi preocuparea că în zonă arctică ar putea începe o veritabilă competiţie pentru resurse. "Arctica este o zonă de o importanţă strategică tot mai mare. Pe fondul încălzirii globale şi topirii calotei glaciare, au fost descoperite rezerve importante de hidrocarburi, care trezesc interesul mai multor state. Uniunea Europeană are un rol major de jucat în susţinerea cooperării în zonă, dar şi pentru abordarea provocărilor cu care se confruntă în prezent regiunea. Principalul obiectiv pentru o strategie coerentă ar trebui să fie promovarea utilizării raţionale şi sustenabile a resurselor din Arctica. Astfel, o atenţie deosebită va trebui acordată protejării mediului înconjurător. Resursele energetice descoperite în Oceanul Arctic trebuie exploatate într-un mod responsabil, care să nu afecteze ecosistemele din regiune. Mă preocupă în mod special faptul că în zonă ar putea începe o veritabilă competiţie pentru resurse", a citit Elena Băsescu de pe aceeaşi foaie albă şi mototolită. De această dată i-a fost alături colegul său, Dan Cristian Preda, care îi sorbea cuvintele, ascultând-o cu gura deschisă. (descrierea de la clipul de pe youtube.)

Alte surse aici și aici.

• Apreciez 1
  • 6 luni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Andrei Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului Sorina Plăcintă, a fost condamnat în această seară la patru ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Decizia este definitivă.

• Apreciez 1
  • 1 an mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Atentie! Pitipoance la orizont.

Un video în care două tinere din Râmnicu Vâlcea sunt înghesuite în maşina Poliţiei a devenit viral pe net. Practic, ziua în amiaza mare, în zona Hermes din cartierul Ostroveni din municipiu, miercuri, 13 mai a.c., poliţia a intrat în conflict cu două minore, care au refuzat să se legitimeze. Despre ce s-a întâmplat cu adevărat, versiunile sunt diferite, tinere susţinând că au fost bruscate de poliţiştii şi aruncate în maşina poliţiei. Oamenii legii susţin că au fost înjuraţi şi au reacţionat încercând să le legitimeze pe tinere. Ce a urmat se vede şi pe videoul alăturat. Cele două au refuzat legitimarea, drept pentru care au ajuns la sediul Poliţiei municipale. Protagonistele incidentului sunt M.M.C. şi B.I.A. de 23 de ani, din Râmnicu Vâlcea.

"Ştiu despre incident. Mie mi se pare că tinerele tinerele erau într-o stare nepotrivită cu situaţia de fapt. Ele au adresat injurii poliţiştilor, în timp ce aceştia se deplasau cu maşina. Poliţiştii le-au cerut să se legitimeze, nu au făcut-o şi au fost conduse la sediu. Şi acolo, femeile au continut să înjure oamenii legii. Mai mult, unul dintre poliţişti a fost muşcat de mână. Ce să vă spun? Aceste tinere s-au comportat într-un fel în care nici bărbaţii nus e comportă. Ele au fosta amendate la Legea 61 pentru tulburarea liniştii publice, adresare de injurii şi refuzul de a se legitima", ne-a declarat şeful Poliţiei Municipale, Florian Marin.

De altfel, tinerele trebuie să ştie că poliţia are dreptul să te legitimeze, iar dacă nu ai actele la tine, de asemenea, are dreptul să te conducă la cea mai apropiată secţie de poliţie, conform legii de organizare şi funcţionare a Poliţiei Române.

sursa http://www.voceavalcii.ro/2015051428683/video-politist-muscat-de-o-tanara-din-ramnicu-valcea.html

In cat timp credeti ca vor aparea la emisiunile tabloid? :hmmmt:

Modificat de BGeorge
Publicat

Au fost prea blanzi cu ele !

Ceea ce mă ingrijorează , este faptul că lumea ținea tot cu ele , ca să vedeți unde a ajuns ipocrizia și prostia  !

Cinste polițiștilor că nu au cedat la presiunea acestora !

Merită toate felicitările ! 

De curiozitate, ce pățesc aceste "tinere inocente" ?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Au luat amenzi pentru comportament. Oamenii care vociferau de pe margine erau manati de instinctul de turma. Prostia nu are limite, din pacate.

Publicat

Două mici ”boarfe”.

Ce le-ai putea cere?

Le-a mâncat în p... și iaca găsiră leac.

La pariu c-au zis: ”Dă-i dracu' fată că sunt de la circulație, n-au ce să ne facă. Ei au treabă cu șoferii.”

Nimic neobișuit în munca de zi cu zi a polițistului român.

Opinia publică? De kkt. Ce pretenții puteți avea? Nu v-ați obișnuit? Mulți habar n-au de viața lor trăind pur și simplu degeaba. Nu trebuie luată în seamă pentru că orice ai face, tot te injură și te jignește.

Eu sunt în cerectare, pe penal, acuzat de o astfel de domnișoară pentru, atenție, hărțuire sexuală.

Mi-am ”permis” să o țin de cot, să nu o rupă la fugă, cerându-i, cam o oră, să îmi spună cum se numește, ea refuzând bineînțeles și având cam aceiași atitudine ca fufele din clip. Am invitat-o să urce în mașina poliției, fără a o atinge, iar pentru a evita o astfel de scenă și acuzații aberante am cerut sprijinul unei colege.

I-am aplicat sancțiunile cuvenite și am lăsat tuta să plece. Asta după o oră și jumătate de ”tratative”.

Ei, cu toate acestea, mi-a făcut plângere penală pentru agresiune sexuală. Incredibil nu?

N-am nici cea mai mică emoție vizavi de NUP, același lucru fiindu-mi confirmat de cei de la control intern,  iar cu prima ocazie cu care mă voi mai întâlni cu așa ceva voi proceda la fel.

În manualul de tactică polițienească este specificat modul de intervenție față de persoanele de sex feminine tocmai pentru a evita aceste lucruri pentru că o femeie, conform acestor reguli de tactică polițienească, care acuză un polițist este întotdeauna crezută și simpatizată în public. Vezi reacția opiniei opiniei publice din clip. De aceea, polițistul trebuie să fie foarte precaut în toate situațiile în care are de-a face cu femeile și să-și ia toate măsurile pentru a preveni eventualele acuzații ce i s-ar aduce. Agresiune, hărțuire sexuală ori discriminare. Cazul meu cu toate că am urmat cu sfințenie aceste reguli.

Atunci când au de-a face cu un polițist (care pentru ele nu este altceva decât un bărbat, dar în uniformă), unele femei sunt mult mai puțin respectuoase decît bărbații.

În astfel de cazuri, când este posibil, cel mai indicat este să identifici martori și să soliciți intervenția unei colege. 

Polițiștii vor trata persoanele de sex feminin care săvârșesc fapte ilicite în aceleași condiții ca și pe cele de sex masculin, având în vedere că pericolul social al faptelor comise de femei, este același ca și al faptelor comise de bărbați.

Bravo colegii! Au legea de partea lor iar restul e cancan mizerabil promovat cu atât de mare plăcere de tv.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Mai grav este faptul că principalele titluri , atat la TV cat și in presa scrisă, sunt următoarele :

"Abuz al polițiștilor valceni "

"Două fete agresate in plină stradă de polițiștii din Ramnicu Valcea "

De aici pleacă totul , din presă !

Modificat de Edyztu
Publicat

"EXCLUSIV / Ce au făcut poliţiştii "perverşi" înainte de a agresa două tinere din Vâlcea!"...acesta este titlul unei noi postari aparatinand Acces Direct...plus faptul ca se folosesc de pozele de conturile de Facebook pe care le comenteaza foarte ironic si provocator...numele institutiei terfelit din nou si bineinteles nici un repezentant MAI nu ia atitudine...si colegii au dat dovada de lipsa de fermitate, unul dintre ei filma  cu telefonul in loc sa imobilizeze "fetele nevinovate"... totul s-a transformat intr-un circ sinistru...

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Eu nu inteleg de ce nu le-au incatusat in momentul in care au vazut ca nu au cu cine sa se inteleaga si de ce a fost necesar sa le solicite 5 minute sa se legitimeze. Nu vrei sa te legitimezi, refuzi sa mergi la sectie, iti aduc la cunostinta ca te voi conduce fortat si procedez la incatusare. De ce trebuie sa ma rog de cetatean?

Inca un lucru pe care nu il inteleg este de ce colegul care filma nu a pus siguranta pe partea dreapta, ca domnisoara sa nu poata sa iasa din autospeciala cind vrea ea.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.