Jump to content
POLITISTI.ro

Beizadele, printisori, odrasle - copiii de bani gata

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Vă propun să discutăm aici despre specimenele enumerate în titlul topicului și „bravurile” lor. Precum și despre cauzele și condițiile ce duc la apariția unor astfel de „grozăvii”.

Nu știu dacă ați urmărit scandalul din aceste zile în care este implicat fiul senatoarei Sorina Plăcintă, Andrei Răzvan și de aceea am să vă fac un rezumat cât se poate de scurt.

Andrei Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului și Sportului, Sorina Plăcintă, și-a bătut prietena și apoi a călcat cu mașina un pieton care intervenise, iar în final a fost împușcat cu un pistol cu bile de un alt trecător.

Tânărul, în vârstă de 20 de ani, a luat-o la bătaie pe prietena lui, în plină stradă. Când a văzut că tânăra s-a urcat în maşină, Andrei Plăcintă a sărit pe autovehicul, spărgând luneta şi oglinda. Un trecător a încercat să intervină, dar fără succes fiind călcat cu maşina de către Plăcintă și rămânând blocat sub autoturism. Un al doilea trecător a intervenit şi a tras asupra scandalagiului cu un pistol cu bile provocându-i două plăgi superficiale la nivelul antebraţului.

710126aqtnlw8t.jpg

Fiul senatoarei PDL Sorin Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după incidentul de aseară.

Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă este implicat într-un scandal. În urmă cu câteva luni, presa a relatat că Andrei Plăcintă a postat pe contul său de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat.

Răzvan Andrei Plăcintă a fost audiat de procurori azi, după ce iniţial, tânărul a dat o scurtă declaraţie la spital, unde a ajuns după conflict.

În urmă cu câteva ore el a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurori, fiind acuzat de tentativă de omor şi ultraj contra bunelor moravuri.

• Moderator
Publicat

Sorina Placinta a declarat azi ca fiul ei este un tanar responsabil si a sugerat ca el ar fi actionat in legitima aparare. :naughty:

Publicat

Cătăline, vina nu aparține acestor oligofreni, ci celor care i-au conceput, născut, crescut și (ne)educat.

Nu sunt problemele lor, sunt problemele societății în ansamblu.

În ziua de azi, a fi moral înseamnă a fi prost și principiul acesta se propagă cu repeziciune de la clasa politică, guvernanți, tot ceea ce înseamnă instituțiile statului către toate păturile sociale.

Cum este posibil ca un astfel de comportament să fie apreciat public de această anonimă Sorina Plăcintă, chiar și mamă fiind și cei în fața cărora ar trebui să dea socoteală pentru încurajarea acestei atitudini, să nu ia niciun fel de măsuri?

Două variante de răspuns întrevăd. Ori au un interes comun ori cu toții împărtășesc aceleași ”valori morale”.

Realizați ce înseamnă un Parlament format din indivizi de teapa ei și ca ea mulți alții puși să hotărască în numele cetățenilor de bună-credință?

Ne întrebăm cu toții de ce am ajuns unde am ajuns în prezent.

Realitatea este prea evidentă pentru a fi acceptată.

p.s. erată: Mă-sa a vrut să spună că este un tânăr iresponsabil, dar fiind criză a vrut s-o mai scurteze și uite ce i-a ieșit!

• Membru
Publicat

Imi amintesc ca am vazut-o pe placinta asta pe la televizor, cu ceva vreme in urma. Era o discutie despre politisti, mai exact, aparuse la realitatea scandalul ala cu baietii de la rutiera din Sibiu si planul de amenzi. Iar doamna senator era invitata acolo in studio.

Mi-a ramas in memorie, datorita vehementei cu care lovea in aceasta categorie profesionala si a prostiei pe care o etala, lansandu-se in niste discutii despre Politia Romana fara a avea macar niste cunostiinte de bun simt despre ce prevede legea.

Acum vad, de ce ataca politistii cu atata inversunare.

• Moderator
Publicat

Scara valorilor în societatea noastră s-a inversat.

Acum toți copii își doresc să devină maneliști, interlopi sau cine mai știe ce „barosani” ori vedete. Rar când mai auzi pe vreunul că-și dorește să devină medic, pilot, scafandru sau polițist. Prin școli, nu mai sunt apreciați cei care citesc, învață bine și sunt modești, ci devin populari și apreciați cei care bat, înjură și scuipă ori își etalează opulență banii părinților.

Așa că nu trebuie să ne mai mire nimic.

Publicat

Sper ca beizadeaua sa ajunga la puscarie. Macar un an. Poate asa isi mai baga mintile in cap si el si ma-sa. In parnaie daca face pe smekerul ca pe afara, il rezolva aia lejer.

Din pacate, justitia romana ii va da vreo 2 ani cu suspendare... ca deh... e fiu de senator aflat la putere.

Publicat

Placinta asta, un alt retard avortat... Imi pare rau ca trebuie sa ma cobor la acest nivel de limbaj dar este singurul potrivit pentru a descrie acest oligofren!angry.gif

Publicat

de cind DIICOT il are pe masa de lucru s-a cumintit. nu ma impac cu procurorii prea bine insa sunt niste meseriasi pe la DIICOT si spre ca dosarul cu cardurile sa fi picat pe mina unuia dintre ei. Este posibil sa astepte dosarul la instanta, una dintre rude parca este jude la CA Dolj sau Olt.

• Moderator
Publicat

Tac'su si unchiu'so, unu judecator si altu procuror pe la CA din Craiova. :clip:

Publicat

stai sa nu ne indepartam de subiect dupaia trecem la al doilea .... facem un vot? ia cu suspendare sau fara.... eu unu sunt de parere ca ia cu suspendare

Publicat

eu zic ca singurul care o ia pe cocoasa este cel care a tras cu arma. este ca la radio erevan - de fapt nu a incercat sa il omoare cu masina pe trecator, cu vroia sa fuga. Iar trecatorul ala a tras ca asa avea chef iar beizadeaua vroia sa isi apare prietena de "terorist". de aceea a si invinetit-o, ca fata nu vroia sa fie aparata :)

Publicat

ieri milionara de masa a fost pe la parchet, de ce credeti ca a fost la parchet? ca martora cum spuneau cei din presa? sau a mers ca sa intimideze judecatorii? EU SPUN CA NU VA PATII NIMIC SI CHIAR VA DEVENI O VICTIMA

• Moderator
Publicat (modificat)

Patriotul, o mica precizare...la parchet nu gasesti judecatori. Aia sunt la instante. La parchet gasesti procurori, care , desi sunt tot magistrati, sunt alta mancare de peste. :emo-yessir:

P.S. Cataline, scoate poza cu ala, ca imi vine sa ii trag una in dinti cand il vad in ipostaza aia. Are tupeu sa bata femei... ia sa il vad fata in fata cu mine, ar mai fi asa smecher?! Na ca ma enervai. :angry:

Modificat de Kmcoio
Publicat

Sper ca beizadeaua sa ajunga la puscarie. Macar un an. Poate asa isi mai baga mintile in cap si el si ma-sa. In parnaie daca face pe smekerul ca pe afara, il rezolva aia lejer.

Numa' bine v-a putea sa-si satisfaca dorintele ca cele din pozele sartutandu-se cu acel baiat. Ba chiar va invata si alta utilitate a margarinei :ner: :ner:

P.S. Cataline, scoate poza cu ala, ca imi vine sa ii trag una in dinti cand il vad in ipostaza aia. Are tupeu sa bata femei... ia sa il vad fata in fata cu mine, ar mai fi asa smecher?! Na ca ma enervai. :angry:

Eu sincer ma mir ca n-a reusit cel care a intervenit sa-l imobilizeze. :blink:

• Moderator
Publicat

Ultimele striri: 29 de zile de arest preventiv pentru Placinta junior.

Publicat (modificat)

Subscriu la ce spune kmcoio : Lasa-l te rog pe mana mea doar 5 minute, nu mai mult !!!! Multumesc ! :emo-yessir:

Parerea mea despre asemenea specimene nu are rost sa mi-o exprim, ca o stiiti !

Toate adunate la un loc si tot nu ajung cuvintele pentru a-mi exprima scarba si dezgustul pentru asemenea jeg (i) de bani gata !

Modificat de Eduard
  • Moderator
Publicat

Cică este „un tânăr ca toți tinerii din această lume” !? - Nu prea cred, iar dacă e așa ... mă tem că vai de noi! :doh:

Doamna senator și-ar dori ca toți părinții să aibă „copii așa” și se bucură că l-a crescut așa! :blink:

• Membru
Publicat

Pentru „o informare corectă“ trebuie menționat și că Sorina Plăcintă a mers la Poliţie cu maşina Senatului. Oare a mers în interesul serviciului acolo? :clip:

Publicat

Nu o sa pateasca absolut nimic. O sa fie scos, spalat, frezat si o sa-si si ceara scuze o gramada de lume ca l-a deranjat.

Cand o sa iesim din evul mediu o sa se schimbe lucrurile, dar mai avem de asteptat...

Publicat

putina concentrare....... patience cum spune englezu... maine e 14 vedem ca se judeca recursul...

• Moderator
Publicat

Credeați cumva că tupeul are vreo limită?

Andrei Răzvan Plăcintă a făcut azi o plângere la Parchetul Tribunalului Bucureşti, fapt confirmat și de avocaţii săi. El cere procurorilor să-l cerceteze pentru tentativă de omor pe cel care a tras cu pistolul asupra maşinii în care se afla, atunci când s-a produs agresiunea pentru care a fost arestat preventiv.

Publicat

v-am spus ca nu merita sa te bagi si sa il ascultati pe Ciocan - stie el ce zice. acum ce pot face cei la IGPR care l-au luat in suturi pe Ciocan si aclamau solidaritatea cetatenilor?? platesc ei avocatul celui care a tras in sprijinul fetei? platesc ei pierderile banesti pe care omul le va avea ca lipseste de la serviciu dind declaratii? platesc pe naiba!!

si atunci de ce [beepul meu] se baga si aclameaza tot felul de prostii? prost este ala care se baga in loc sa sune la 112. asta o sa-l invete minte ptr data viitoare.

din pacate.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.