Jump to content
POLITISTI.ro

Aela

Recommended Posts

Buna ziua stimati domni/ doamne care lucrati in serviciul cetateanului si al tarii,

 

Numele meu este Mihaela, am 38 de ani, un sot si doua pisici. Locuiesc in cartierul Militari, la statia de metrou Pacii, exact peste drum de minunea manelistica ce se cheama TurboTequila, fosta cantina Turbomecanica, acum restaurant de nunti, botezuri, paranghelii, parastasuri si manelizare in masa.

 

 

Oameni modesti fiind, fara posibilitate de achizitie a unei case a noastre, ne-am mutat aici, la marginea orasului, in speranta ca vom fi bine. 

 

Totul este frumos: garsoniera in care locuim e frumoasa, vecinii de treaba, locuri de parcare avem, piata nu-i departe si avem si hypermarketuri aproape.

 

Da' va dau cuvantul meu de onoare ca nu se poate locui aici din cauza mizerabililor care isi fac petrecerile de nunta si de mort la TurboTequila, peste drum de blocul unde stam noi.

 

Incep de miercurea, si incheie luni dimineata! Cu muzica la maxim, cu vaicareli si inimi frante, cu hore si sarbe, cu "Au, auauauaua, au, au, au au inima meaaaaauauauauauaaa!", de mai am putin si le invat repertoriul!

 

Am sunat la politie de cateva ori, mi s-a raspuns ba ca trimit echipaj, ba ca nu au ce sa le faca, ba ca-i laie, ba-i balaie! Si paranghelia continua, fara jena si fara interventia nimanui!

 

Va jur ca am ajuns la capatul puterilor.

 

Patronii localului par a avea o durere-n pelvis, mai mare decat Casa Poporului, asa ca la ei degeaba ma duc cu jalba-n protap, ca nu rezolv nimic!

 

Prin urmare, ce e de facut, stimatilor politisti?

 

Ajutati patru suflete nefericite sa doarma!

 

Link to comment
  • Member

Aela trebuie sa faci sesizare catre Directia de Mediu a Primariei sau Garda de Mediu care folosindu-se de acel aparat numit decibelmetru ce masoara decibelii vor stabili daca se tulbura sau nu linistea sau nu!

Masuraratorile cu decibelmetru trebuie facute din garsoniera ta in momentul in care localul respectiv isi are activitatea pentru a vedea daca se depaseste pragul fonic admis de lege.

Daca se constata ca decibelii sunt peste limita admisa atunci activitatea localului este suspendata conform legii!

  • Upvote 3
Link to comment
  • Moderator

Aela dacă şi vecinii tăi sunt deranjaţi de zgomotul provenit de la localul respectiv, e bine să discuţi cu ei iar dacă depui o reclamaţie la Direcţia de Mediu a Primăriei (aşa cum te-a îndrumat colegul meu mai sus) să le soliciţi să se alăture demersului respectiv şi să semneze şi ei reclamaţia.

Singura voastră şansă este ca Primăria prin servicul specializat să le retragă avizul de funcţionare.

Baftă!

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.