- 0
Tulburarea linistii publice/Local
-
Similar Content
-
- 5 answers
- 1,047 views
-
- 1 answer
- 1,068 views
-
- 0 answers
- 1,090 views
-
-
Recently Browsing 0 members
- No registered users viewing this page.
By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.
Question
Aela
Buna ziua stimati domni/ doamne care lucrati in serviciul cetateanului si al tarii,
Numele meu este Mihaela, am 38 de ani, un sot si doua pisici. Locuiesc in cartierul Militari, la statia de metrou Pacii, exact peste drum de minunea manelistica ce se cheama TurboTequila, fosta cantina Turbomecanica, acum restaurant de nunti, botezuri, paranghelii, parastasuri si manelizare in masa.
Oameni modesti fiind, fara posibilitate de achizitie a unei case a noastre, ne-am mutat aici, la marginea orasului, in speranta ca vom fi bine.
Totul este frumos: garsoniera in care locuim e frumoasa, vecinii de treaba, locuri de parcare avem, piata nu-i departe si avem si hypermarketuri aproape.
Da' va dau cuvantul meu de onoare ca nu se poate locui aici din cauza mizerabililor care isi fac petrecerile de nunta si de mort la TurboTequila, peste drum de blocul unde stam noi.
Incep de miercurea, si incheie luni dimineata! Cu muzica la maxim, cu vaicareli si inimi frante, cu hore si sarbe, cu "Au, auauauaua, au, au, au au inima meaaaaauauauauauaaa!", de mai am putin si le invat repertoriul!
Am sunat la politie de cateva ori, mi s-a raspuns ba ca trimit echipaj, ba ca nu au ce sa le faca, ba ca-i laie, ba-i balaie! Si paranghelia continua, fara jena si fara interventia nimanui!
Va jur ca am ajuns la capatul puterilor.
Patronii localului par a avea o durere-n pelvis, mai mare decat Casa Poporului, asa ca la ei degeaba ma duc cu jalba-n protap, ca nu rezolv nimic!
Prin urmare, ce e de facut, stimatilor politisti?
Ajutati patru suflete nefericite sa doarma!
3 answers to this question
Recommended Posts