Jump to content
POLITISTI.ro

Întrebare privind amenda contravențională în cazul zgomotului provocat în apartament


Ionut1995

Recommended Posts

Bună seara,  as avea o întrebare privind modul în care se aplica amenda contravențională în cazul în care am provocat zgomot în apartamentul în care locuiesc în chirie. 

O sa prezint toată situația pentru a se înțelege mai ușor,  eu locuiesc împreună cu un prieten într-un apartament în chirie. Noi suntem din Sibiu și în ziua de sâmbătă am avut înca 3 prieteni la noi pentru a sărbători ziua de naștere a colegului meu de apartament. Împreuna cu aceștia am ieșit în oraș,  neam intors acasă la ora 05:30,  cei 3 prieteni au făcut un dus și siau pregătit bagajele pentru ca la ora 8 aveau de gând sa plece înapoi spre Sibiu, în acest timp zgomotului a fost mai mare decât de obicei ,pana la ora 6, apoi la ora 6:15 au venit doi domni polițiști și patru din cinci am fost amendați cu 500 de lei fiecare pentru zgomotul provocat. 

Recunosc ca nu a fost tocmai liniște dar nu a fost nimic exagerat și a fost doar pentru 30 de minute ,  menționez ca în momentul în care domni polițiști au venit era liniște totală! 

Întrebarea mea este,  de ce am primit patru amenzi fiind la prima chestie de genu,  nu am mai avut probleme pana acum,  nu spun ca trebuia sa primim avertisment pana la urma polițistul are tor dreptul sa amendeze direct,  spun doar ca am impresia ca sa exagerat enorm. 

Credeți ca am putea contesta măcar doua dintre cele patru amenzi? Măcar dacă este sa fim sancționați sa fiu eu și colegul meu de apartament din moment ce noi locuim  aici. 

Mulțumesc anticipat! 

Link to comment

Buna dimineata.

Din pacate, zgomotul nu l-ati facut doar in apartamentul in care locuiti si nu ati fost doar doi, daca intelegi ce vreau sa spun. Referitor la celelalte aspecte, venit la 05:30, facut dus si bagaje in 30 de minute, desi au venit doar pentru o zi, liniste totala cand a venit politia, exagerare, etc., as prefera sa nu comentez, pentru ca toate par...cusute cu ata alba. Daca tot doriti sa ii "salvati" pe ceilalti prieteni, ati putea sa platiti voi doi si amenzile lor. Bafta si mai multa atentie pe viitor ;)

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.