Jump to content
POLITISTI.ro

Dacă respect orele de linişte, pot fi sancţionat?

VladAndrei

Recommended Posts

Buna ziua! Sunt tobosar, am zile in care exersez la setul din apartament, incerc sa imi construiesc o cariera in muzica. Problema este ca vecinii mei sunt deranjati de pasiunea mea.

Am avut un set electronic, l-am suit pe un placaj sub care am pus jumatati de mingii de tenis(am vazut asta pe net si sunt sigur ca a ajutat), iar acum am cumparat un set special pentru apartament. Setul asta incet,iar eu respect orele de liniste din bloc(nu cant mai devreme de ora 6 si nu cant mai tarziu de ora 9-9:30, in weekend nici nu apuc sa ating tobele de cele mai multe ori).

Nu urmaresc a-i deranja, am cheltuit o gramada de bani sa pot exersa in cat mai multa liniste posibila, dar tobele-s tobe iar peretii parca-s din carton.

In cazul in care respect orele de liniste, ceea ce o fac, exista posibilitatea de a fi sanctionat?

Multumesc!

• Catalin changed the title to Dacă respect orele de linişte, pot fi sancţionat?
  • Moderator

Da. Exista posibilitatea de a fi sanctionat, exista o prevedere separata pentru tulburarea ordinii publice pe tot parcursul zilei, nu doar intre anumite ore. Ca de la tobar la tobar iti spun, tobele acustice nu au ce cauta in apartament, ci intr-o sala de repetitii bine antifonata si izolata. Pentru acasa exista tobe electronice. Peace!

• Upvote 2

Ce parare aveti ca atunci cand sunam noaptea pt anumite probleme cum ar fi linistea publica la politia din care facem parte adica din Orasul Victoria Jud.Brasov ne este confirmat ca nu avem nici o masina de politie la post si ca persoana angajata de acolo nu poate părăsi postul. Ce facem cand se intampla alte tragedii. Unde trebuie sa apelam?

• 2 weeks later...
  • Member

Din pacate, lipsa de personal este o problemă cu care se confruntă toata Poliția Română....

Atât timp cât apelul tau nu este unul urgent ce presupune deplasarea unui echipaj de poliție la fața locului, te poti adresa cu o petiție a doua zi, Poliției Orasului Victoria.

Sau dacă primăria are locali, apelează la ei, ș-asa castiga o grămadă de bani fara sa îi merite.

• 2 years later...

Buna ziua as dorii si eu sa primesc un raspuns din parte unui politist care sa imi confirme daca exista cumva vro lege data mai nou precum ca nu mai avem voie sa stam dupa ora 17 in fata blovului cu copii sa se joace. Mai nou ni sa afisat la scara ca nu mai avem voie cu copii deloc sa stam la bloc sa se joace si nu doar in programu de liniste nu avem voie ci  nici restul zilei. Ce lege este aceasta si cine a dat o. Ca eu una nu am auzit niciodata de ea.multumesc