Jump to content
POLITISTI.ro

Dotare aparatura radar

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Dupa cum a spus si Marius: OTV-ul n-a murit...continua sa transmita live prin astfel de oameni!Chiar nu mai iau in seama replicile acestui mafalda!Medicamente...

• Membru
Publicat (modificat)

Daca omului i se pare ca daca-l filmezi intr-un spatiu public pt a proba o contraventie e violare a intimitatii in opinia lui :wacko:  asta spune multe despre logica sa. Bine asta dupa ce l-am filmat ca se duce la curve :doh:  dupa cum exagereaza mai sus.

Totodata se pare ca e de porc si condamnabil ca politistii au protestat.

Macar ei au protestat cu adevarat, nu au facut dansul pinguinului ca alti "demonstranti" de pana atunci.

PS Ai dreptate. In tarile dezvoltate, nu doar ca politistii sunt cel putin mai drastici decat cei romani, dar mai au si facilitati gen infrastructura si altele. Numai ca tu uiti un lucru: politistii se ocupa doar cu aplicarea legii. Nu cu infrastructura, nu cu facilitati, nu cu modul de gestionare a banilor, fie ei proveniti si din amenzi

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

Din nou eşti prost informat. După protestul poliţiştilor, majoritatea categoriilor profesionale care au ieşit în stradă au preluat aceea lozincă. Asta aşa pentru acurateţea informaţiei. Prietene, scuză-mă că ţi-o spun aşa direct dar eşti complet rupt de realitate şi televiziunile tabloide te-au îndoctrinat rău de tot. Te scalzi într-o ipocrizie greu de imaginat pentru orice om cu un minim de logică elementară.

Formatorii de opinie din gura cărora sorbi tu fiecare cuvânt şi le preiei mot-a-mot ideile creţe, au manipulat naivii băgându-le-n cap că aruncarea cashetelor ar fi vreo ofensă adusă autorităţii sau ţării ori mai ştiu eu cui le-a trecut prin cap. Gargară ieftină pentru proştii ce pun botul. Dar nu şi-a pus niciun credul întrebarea de ce nu a existat niciun poliţist acuzat, cercetat şi condamnat pentru o astfel de infracţiune. Delectează-te puţin privind modul în care au protestat pompierii într-o ţară cu apă caldă, membră a U.E.:

post-2-0-40667900-1383859756_thumb.jpg

Tu ne insulţi tocmai prin limitările de care dai dovadă. 

Aşa că nu ne mai povesti despre ce e corect din punct de vedere moral, pentru că doar ne convingi de ipocrizia în care te scalzi. Când mergi prin occident şi poliţia de acolo te pândeşte, te opreşte şi te arde de-ţi sar fulgii, nu te mai băşici deloc, ba din contră, vii pe aici să ne povesteşti ce mişto e acolo.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Nu este normal ca oricine i se ia banii sau drepturile (justificat sau nu) sa protesteze? – ar fi fost mai corect: “oricaruia i se iau banii” sau “oricine cand i se ia banii” si ma refeream la dreptul de a sofa.

Afirmatia asta denota dispret la adresa cetateanului, ala care face plus valoare, din care traim cu totii. – are noima in contextul cu romanasul de rand. Toti muncesc in tara asta: profesori, doctori, politisti, dar nu toti produc bunuri si hrana cu care traim, asta e noima.

Nu e normal domnilor sa judeci o colectivitate (soferii) numai luand in calcul pe unul care greseste. – M-am referit “sa judeci” ca principiu general. Fii sigur ca e corecta. E drept poate am uitat o virgula sau am “mancat”, vreo litera, dar textele colegilor le-ai verificat? N-am stiut ca am nimerit la Cronica Carcotasilor

Deci total agramat!!!! Deci fara gramatica... deci fara... in fine.... N-am replica intrucat nu produc ~de mancare~, dupa logica ta  :doh:

Modificat de bundesgrenzschutz
  • Apreciez 3
Publicat

De ce vă pierdeţi vremea cu astfel de indivizi?

El le ştie pe ale lui şi atât. Este perfect şi nu concepe să fie sancţionat pentru că încalcă legea. De fapt, el nu încalcă legea, el este deasupra ei! :))

Sunt curios dacă ai fost în Germania, unde lucrătorii de poliţie acţionează, în principal, cu maşini neinscripţionate. Şi acolo, tot aşa ai comenta?

Tot frustrat ai fi Markur, pardon, Markus?

Markus, am impresia că o să ne părăseşti... :naughty:

Publicat (modificat)

El e supărat că Poliția "trișează". Cum mai poate omul să se ferească de Poliție, dacă n-o vede? Păi e cinstit? :))

Am cunoscut mai demult pe cineva a cărui scuză, cînd era prins cu ocaua mică în trafic, era: "nu v-am văzut".

- Păi cum, zicea polițistul, dacă nu mă vedeți înseamnă că nu trebuie să respectați legea?

- Dom'le, vă dau cuvîntul meu de onoare că dacă v-aș fi văzut, n-aș fi făcut asta!

Și o ținea tot așa. :rolleyes:

Partea tristă era că n-o spunea la mișto, ci chiar era convins că-i o scuză cît se poate de validă.

Când mergi prin occident şi poliţia de acolo te pândeşte, te opreşte şi te arde de-ţi sar fulgii, nu te mai băşici deloc, ba din contră, vii pe aici să ne povesteşti ce mişto e acolo.

Nu, în occident nu-l arde nimeni, pentru că acolo e cuminte și respectă legea. :)

Modificat de VladSoare
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Acesta es­te "sportul" preferat al oa­me­nilor care îşi com­pe­n­sea­ză inferioritatea şi neputinţa, căutând să ­a­cu­ze şi să critice pe cei­lalţi. Este vorba de o frustrare atent între­ţi­nu­tă şi cultivată care abate atenţia de la vinovatul principal spre alte persoane (in special pe poliţist - ăsta e vinovat încă de la năştere). Iar acestă atitudine împământenită în mintea românului (după cum istoria ul­timilor 20 de ani a confirmat-o) este doar o "salvare" iluzorie, inexistentă şi doar punct de plecare pentru alte erori, eşecuri ori frustrări vii­toare.

E plin pământul de oameni frustraţi, nervoşi, ne­pu­tin­cioşi, buni doar să critice sau să acuze, pentru că cel mai simplu mod de a părea "deştept" este să fii mereu "contra", să nu-ţi convină nimic şi să cauţi paiul în ochiul altuia.

Frustrarea asta ge­nerală pe care o întâlnim azi este o atitudine care este am­pli­ficată zilnic de o mass-media agre­sivă şi manipulatoare care face mai mult rău decât bine.

A încerca să scapi de acest tip de frus­tra­re indusă în creierul atrofiat al anumitor cetăţeni, este totuna cu a te lup­ta cu morile de vânt, pentru că de unde nu este, nici Dumnezeu nu cere.

1460265_643844688982966_726752280_n.jpg

• Apreciez 2
Publicat

Partea trista, in toata povestea asta, este ca parerile unor astfel de "cetateni onesti" sunt impartasite in mod gresit si de unii judecatori "incoruptibili"cei "mai albi intre albi"! Unii judecatori nici macar nu au permis de conducere insa judeca pe banda rulanta contraventii la regimul circulatiei rutiere si dau solutii de iti vine sa te urci pe pereti! Oare.... e corect?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.