Verxes Posted August 11, 2013 Share Posted August 11, 2013 Salut! Mai am ceva timp pana la admitere, deci e posibil sa-mi mai creasca dioptriile, dar deocamdata am in jur de -3 la fiecare ochi(miopie). Da, e mult, dar port lentile de contact mereu si nu ma jeneaza cu nimic. E macar o mica posibilitate sa trec examenul la medic, in conditiile acestea? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted August 11, 2013 Moderator Share Posted August 11, 2013 (edited) Pentru a primi răspuns la întrebarea ta îţi recomand să mergi la medicul şef de la Centrul Medical Judeţean de pe lângă Inspectoratul Judeţean de Poliţie de care aparţii, el fiind singurul în măsură să dea astfel de explicaţii. Noi nu suntem medici şi nu cunoaştem standardele cu care lucrează ei. Edited August 11, 2013 by Cristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mars31m Posted August 17, 2013 Share Posted August 17, 2013 Mai există și soluția operației pentru corectarea miopiei prin laser. Scumpă dar eficientă. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWarrior Posted September 17, 2013 Share Posted September 17, 2013 Anul viitor vreau sa dau la Academia de Politie, port ochelari cu urmatoarele dioptrii : ochiul drept - 2 axa 170 grade si ochiul stang - 2,5 axa 10 grade! Stiam ca maximul este de +/-3. Ceea ce nu inteleg este faptul ca +/-3 se refera la suma ambilor ochi sau separat maxim +/-3 la fiecare ochi! As dori sa ma lamureasca cineva. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teolucian63 Posted September 18, 2013 Share Posted September 18, 2013 DarkWarrior, este valabil si pentru tine raspunsul dat de Cristi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei96 Posted November 28, 2013 Share Posted November 28, 2013 (edited) Va salut cu respect.Ca sa fiu la obiect, un urma unor nelamuriri am ajuns pe acest forum cu interese mari in ceea ce priveste aceasta cariera.Problema mea este ca sunt miop(-2,25) la un ochi si (-2,25) la celalalt ochi.Dupa nenumarate intrebari adresate majoritatea persoanelor chiar si din domeniu nu am reusit sa aflu un raspuns concret.Sunt in clasa a XI-a si sunt dezorientat.Am primit raspunsuri gen:,,Lucrurile se schimba nu va putem da un raspuns exact, +/- 3 peste nu se accepta.Acum +/-3 la ambii ochi? (-/+ 1,5) + (-/+ 1,5) sau doar la un ochi? Daca ma poate lamuri cineva cum sta treaba in aceasta privinta as ramane recunoscator. Edited November 28, 2013 by Andrei96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgya Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Andrei96, cel mai bine este sa mergi la medicul de la IPJ. El iti poate da un raspuns concret. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts