Jump to content
POLITISTI.ro

Verxes

Recommended Posts

Salut! Mai am ceva timp pana la admitere, deci e posibil sa-mi mai creasca dioptriile, dar deocamdata am in jur de -3 la fiecare ochi(miopie). Da, e mult, dar port lentile de contact mereu si nu ma jeneaza cu nimic. E macar o mica posibilitate sa trec examenul la medic, in conditiile acestea?

• Moderator

Pentru a primi răspuns la întrebarea ta îţi recomand să mergi la medicul şef de la Centrul Medical Judeţean de pe lângă Inspectoratul Judeţean de Poliţie de care aparţii, el fiind singurul în măsură să dea astfel de explicaţii. Noi nu suntem medici şi nu cunoaştem standardele cu care lucrează ei.

Edited by Cristi

• 5 weeks later...

Anul viitor vreau sa dau la Academia de Politie, port ochelari cu urmatoarele dioptrii : ochiul drept - 2 axa 170 grade si ochiul stang - 2,5 axa 10 grade! Stiam ca maximul este de +/-3. Ceea ce nu inteleg este faptul ca +/-3 se refera la suma ambilor ochi sau separat maxim +/-3 la fiecare ochi! As dori sa ma lamureasca cineva. Multumesc!

• 2 months later...

Va salut cu respect.Ca sa fiu la obiect, un urma unor nelamuriri am ajuns pe acest forum cu interese mari in ceea ce priveste aceasta cariera.Problema mea este ca sunt miop(-2,25) la un ochi si (-2,25) la celalalt ochi.Dupa nenumarate intrebari adresate majoritatea persoanelor chiar si din domeniu nu am reusit sa aflu un raspuns concret.Sunt in clasa a XI-a si sunt dezorientat.Am primit raspunsuri gen:,,Lucrurile se schimba nu va putem da un raspuns exact, +/- 3 peste nu se accepta.Acum +/-3 la ambii ochi? (-/+ 1,5) + (-/+ 1,5) sau doar la un ochi? Daca ma poate lamuri cineva cum sta treaba in aceasta privinta as ramane recunoscator.

Edited by Andrei96