Jump to content
POLITISTI.ro

Permis suspendat pentru alcool. Mai primesc si alte documente acasa ?

Postare recomandată

Publicat

Si la radar ar fi trebuit sa existe poza, dar cine a facut plangerea de care vorbeam nu stiut ce sa ceara, dupa cum stiti in contraventional cel care face plangere aduce sau cere probe, din aceasta cauza am si mentionat in postare ca a depus in instanta doar PV si plangere, in cazul de care vorbesc putea cere proba cu martori pentru ca, contravenientul(cacofonie dar asta e) nu avea de unde sa  aiba poza de la radar si nici nu a stiut ce sa ceara.Judecatorul a analizat pe ce i s-a prezentat.

PS -nu am vazut PV-ul, am vazut doar hotararea instantei

- este data in Timis

• Membru
Publicat (modificat)

Mda!Asai Cristii avem aici inca un atostiutor care se crede "mama omida" in ceea ce priveste legea!Alicante, daca la noi ar fi ca si in occident unde cuvantul politistului valoreaza cat marturia a 3-4 martori pe care contravenientul trebuie sa-i aduca pentru a avea credibilitate, atunci te-ai gandi prima data la respectarea legii si doar apoi la eschivarea ei!

Si mai lasa-ne cu "povete" de mare profesor ca aici nu tine!Cand eu ca si politist iti opresc un martor asistent ca sa vada continutul procesului verbal ,sa auda din gura ta ca refuzi semnarea acestuia, si cel mai important sa-ti vada moaca in cazul in care va fi chemat in instanta unde daca i se va cere sa poata sa te indice judecatorului!Crede-ma ca poti veni cu ce documente justificative vrei ...pt ca vei raspunde pentru ele in fata legii!Asta daca nu ai cumva un frate geaman!

Modificat de cipri83
Publicat

De prezumtia de nevinovatie ai auzit?Poti sa ai 5 martori daca eu vin cu dovada legala ca la ora si data savarsiri contraventiei eram in alta parte,multa sanatate!Haioasa povestea cu martorul asistent si identificarea contravenientului dar ai uitat sa mentionezi ceva ce sigur o sa fie intrebat in instanta.

• Displace 10
  • Moderator
Publicat

Ţi-am mai explicat, dar probabil că nu poţi să pricepi. Mai încerc o dată.

Aici se discută despre cazul unei domnişoare/doamne căreia îi place să tragă la măsea şi care a intrat aici să afle dacă există riscul ca părinţii să afle de grozăviile ei. După care, cel mai probabil neconvenindu-i răspunsurile primite, a intrat şi a spus că a constatat subit faptul că data de pe procesul verbal ar fi fost consemnată în mod eronat, întrebând dacă în acest caz are şanse să câştige o eventuală contestaţie. În primul rînd, este doar o speculaţie, cel mai probabil izvorâtă din logica rudimentară conform căreia pe vreunul dintre poliţiştii de pe acest forum sau chiar pe cel ce i-a reţinut permisul l-ar afecta sau interesa în vreun fel ce se întâmplă cu permisul ei. În realitate doar pentru ea este ceva atât de extraordinar, pe acel poliţist nu-l mai interesează absolut deloc, el şi-a făcut datoria, iar dacă judecătorii doresc să lase beţivii să circule nestingheriţi pe şoşelele patriei, foarte bine, e dreptul lor.

Dar chiar şi dacă am lua de bun ceea ce spune domnişoara îndrăgostită de pahar, deşi eu unul nu o cred, e bine să ştie că din moment ce a fost oprită, identificată şi testată acolo pe loc cu etilotestul, care imprimă şi data testării pe rezultatul testării, pe care ce să vezi, sigur l-a şi semnat, şansele ca judecătorul să nu îşi dea seama că este vb despre o simplă eroare sunt minime. 

Acum dacă tu vrei să discuţi despre nişte situaţii închipuite şi să fabulezi, ocupându-ne timpul doar pentru că ai impresia că te pricepi, e altceva, dar nu folosi termeni despre care ai auzit la televizor, fără să ştii exact cum funcţionează

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Alicante poate soarta face sa ne intalnim si am sa-ti arat legal si procedural cum sta treaba!sunt satul de smecherii din spatele calculatorului!O zi buna!

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.