Buna.Am si eu o nelamurire acum cateva zile mi-a fost confiscat permisul pe o perioda de 90 de zile , cu o amenda de 720 de RON , intrucat am fost prinsa a volan cu o alcoolemie de 0,36%. Eu permisul l-am predat si amenda am platit-o in 24 de ore. Este posibil sa mai primesc o instiintare acasA? Si pentru a nu o primi ce anume trebuie sa fac?
Question
Anda21
Buna.Am si eu o nelamurire
acum cateva zile mi-a fost confiscat permisul pe o perioda de 90 de zile , cu o amenda de 720 de RON , intrucat am fost prinsa a volan cu o alcoolemie de 0,36%. Eu permisul l-am predat si amenda am platit-o in 24 de ore. Este posibil sa mai primesc o instiintare acasA? Si pentru a nu o primi ce anume trebuie sa fac?
Top Posters For This Question
5
5
4
3
Popular Days
Aug 4
13
Jul 29
7
Jul 28
6
Aug 8
3
Top Posters For This Question
cipri83 5 posts
Cristi 5 posts
alicante 4 posts
Catalin 3 posts
Popular Days
Aug 4 2013
13 posts
Jul 29 2013
7 posts
Jul 28 2013
6 posts
Aug 8 2013
3 posts
Popular Posts
alicante
De prezumtia de nevinovatie ai auzit?Poti sa ai 5 martori daca eu vin cu dovada legala ca la ora si data savarsiri contraventiei eram in alta parte,multa sanatate!Haioasa povestea cu martorul asistent
Anda21
pai toate datele sunt gresite si sus si jos Si app Cristi nu ma bucur si stai tu linistit ca nici 200m nu am condus
Marinescu
mult mai importanta decat semnatura , este plata amenzii, care constituie recunoasterea tacita a faptei
29 answers to this question
Recommended Posts