Jump to content
POLITISTI.ro

Desfiintare sectii politie rurala

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Atat timp cât e lipsa de personal, nu se pot schimba prea multe în bine.

• Moderator
Publicat
în urmă cu 10 ore, Discovery39 a scris:

sunt practic niște agenți de siguranță și patrulare doar ca în mediul rural, nu lucreaza în soluționarea petițiilor și nu fac nici ture la dispecerat.

Nu am înțeles prea bine!? Aceștia nu sunt ajutori ai șefului de post? 

• Moderator
Publicat (modificat)

La secțiile rurale exista Compartimentul Patrulare și Intervenție la Evenimente.

In cadrul acestui compartiment exista funcții de agenți, care în principiu sunt cam vacante. În unele cazuri, șefii de secție au mai luat câte o funcție de la posturile pe care le au în arondare și au mutat-o in cadrul Compartimentului. Lucrătorii respectivi, din câte știu, doar in dosare nu lucrează, în schimb în petiții, da.

De asemenea, Compartimentul este coordonat de un ofițer coordonator, iar în lipsa acestuia, chiar de șeful Secției sau al doilea ofițer (dacă exista, altul decât cel coordonator)

Modificat de Roby

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.