Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Ce s-a dus la vale topicul asta daca eu si viitorul meu sot nu am mai postat. :lol:

Publicat

Nu am divortat bre. Nici nu ne-am luat inca. Urmeaza.

Pur si simplu asteptam sa mai faceti voi rost de niste bani, ca doar n-o sa veniti la nunta asa cu mana goala. :P

• Membru
Publicat

ca sa nu vin cu mana goala am sa vin cu toti prietenii mei politisti 'betivani si ..."

• Membru
Publicat

bine, eu nu mai vin, dar imi trimit prietenii... :ner:

Publicat

Pai normal ca vii numai tu, asa trebuia de prima data. :D

Te asteptam cu drag :)

Publicat

Dragi colegi politisti, va anuntam ca pe data de 7 februarie 2011 la ora 10.12 pm, Miadry si Kmcoio s-au casatorit.

V-am zis noi ca o s-o facem, nu? :D

Uitati aici si dovada :wub:

marriagecertificate.jpg

Asteptam felicitarile si cadourile. Va multumim. :D

Publicat

In studiile etnografice,s-a analizat un obicei interesant : in multe zone din tara, dupa noaptea nuntii , trebuiea ca mirele sau soacra mica, s-a arate cearsaful cu sange, ca urmare a deflorarii, dovada care era afisata pe ulita satului si era motiv de mandrie si fudulie ca mireasa a fost casta si pura.In caz contrar iesea cu tam-tam, sau mai era o solutie pentru salvarea onoarei ,mirele se taia la un deget si avea sangele necesar.In consecinta va astept si pe voi cu cearsaf si lautari pe holurile inspectoratului de politie, ca sa pastrati traditia.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Cine merge maine la Sibiu? mai e un loc liber, vin si nicufix si fanemotor, poate sunt colegi in zona sa ne vedem la o apa plata :hmmmt:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.