Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Aici este chatul nostru - discuţii despre orice, despre rutina zilnică.
Să aflam ce faceţi zi de zi.

Să încep eu:
Azi am schimbat anvelopele maşinii, am încălţat-o cu cele de iarnă.
Mai "hoinăresc" pe net, iar mai târziu o întind prin oraş. :naughty:

• Membru
Publicat

Eu ma pregatesc pentru o vanatoare maine, Marius te invit....

• Membru
Publicat

Marius, acum te initiez ca viitor vanator, nu facem decat 20km, minim, pentru tine nu va fi greu

Copman, iti urez un serviciu usor si fara evenimente! :good:

• Moderator
Publicat

Si eu eram maine de serviciu, dar mi-am luat liber in compensarea orelor lucrate suplimentar. :)

Publicat

Maine pescuit la salau pe Siret...apropos...stiti cum se saluta pescarii intre ei?? : " Sa ti-o traga la fund !!!""...( sa nu va ganditi la prostii....) :emo-yessir::naughty:

• Membru
Publicat (modificat)

Buna dimineata forumisti! :emo-yessir:

Modificat de eti79ety
Publicat

Azi stau in casa cu familia cu urmatorul program:

- Televizor, net, teme cu copilul, mai citesc o carte,un ziar si iar televizor si net.

P.S. Nu ies nicaieri deoarece nu am bani si in plus este si post.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Buna dimi! Inca o zi plina cu desene animate... :ner: si cea de a 15 din concediul meu ......mi-am luat a doua slujba -baby-sitter- la fie-mea :D

• Membru
Publicat

cum e vremea pe la tine Marius, aici ploua si noi vroiam afara... :(

• Moderator
Publicat (modificat)

A plouat azi-noapte, acum e doar innorat. :)

Acum ploua si aici. :(

Modificat de Marius
  • Membru
Publicat
:( , vom ramane in continuare pe canalul tv preferat sa urmarim mult iubitele......desene animate
Publicat

Nu văd unde să întreb asta altundeva, aşa că o fac aici.

Sunteţi careva dintre voi axaţi pe criminalistică? M-ar interesa şi pe mine ce cursuri se predau pentru acest profil şi mai exact, ce faceţi.

• Membru
Publicat

Azi am reusit sa indes o saltea de 2.00 metri pe 1.40 in masina si sa mai inchid si haionul, sa mai venim si doi oameni acasa cu ea... :naughty:

Publicat

Azi dimineata am iesit din sch 3, pe la 9 mi-a dat destepatrea fetita mea de 3 ani, am urmarit toata gama de desene animate, ne-am jucat, acum sunt rupt de somn da mai bantui putin pe net dupa care sper sa pot dormi.

Publicat

Pai nu intri iar la schimbul 3?

Gata, am bagat 7 nopti imi ajunge, acum stau acasa 3 zile sa-mi revin.

Publicat

Bianca, gasesti o discutie ce trateaza acest subiect aici: :)

Mulţumesc şi bună dimineaţa. Abia aştept să scap de trezirea la ora 7, ca să dau de... cea de la 6. :rolleyes:

• Membru
Publicat

Buna dimineata! azi e ultima zi de concediu, urmeaza o zi libera , 1 decembrie, apoi la munca, mi s-a facut dor de colegi, doar de unii, vine Sf Nicolae....incep sa se taie guitatorii...Craciunul......Anul Nou.....apoi stresul de zi cu zi si mult asteptata zi -14- cand se vireaza banii pe carduri...ziua de 15 a fiecarei luni, cea mai stresata - plata ratelor - ...apoi naiba mai stie...sa traiti cum ati votat!

• Membru
Publicat

ma plictisii, voi ce mai faceti? cum va omorati timpul?

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.