Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Recommended Posts

• Moderator

Aici este chatul nostru - discuţii despre orice, despre rutina zilnică.
Să aflam ce faceţi zi de zi.

Să încep eu:
Azi am schimbat anvelopele maşinii, am încălţat-o cu cele de iarnă.
Mai "hoinăresc" pe net, iar mai târziu o întind prin oraş. :naughty:

• Member

Marius, acum te initiez ca viitor vanator, nu facem decat 20km, minim, pentru tine nu va fi greu

Copman, iti urez un serviciu usor si fara evenimente! :good:

Maine pescuit la salau pe Siret...apropos...stiti cum se saluta pescarii intre ei?? : " Sa ti-o traga la fund !!!""...( sa nu va ganditi la prostii....) :emo-yessir::naughty:

Azi stau in casa cu familia cu urmatorul program:

- Televizor, net, teme cu copilul, mai citesc o carte,un ziar si iar televizor si net.

P.S. Nu ies nicaieri deoarece nu am bani si in plus este si post.

• Upvote 1

• Member

Buna dimi! Inca o zi plina cu desene animate... :ner: si cea de a 15 din concediul meu ......mi-am luat a doua slujba -baby-sitter- la fie-mea :D

• Moderator

A plouat azi-noapte, acum e doar innorat. :)

Acum ploua si aici. :(

Edited by Marius

• Member
:( , vom ramane in continuare pe canalul tv preferat sa urmarim mult iubitele......desene animate

Nu văd unde să întreb asta altundeva, aşa că o fac aici.

Sunteţi careva dintre voi axaţi pe criminalistică? M-ar interesa şi pe mine ce cursuri se predau pentru acest profil şi mai exact, ce faceţi.

• Moderator

Azi am reusit sa indes o saltea de 2.00 metri pe 1.40 in masina si sa mai inchid si haionul, sa mai venim si doi oameni acasa cu ea... :naughty:

Azi dimineata am iesit din sch 3, pe la 9 mi-a dat destepatrea fetita mea de 3 ani, am urmarit toata gama de desene animate, ne-am jucat, acum sunt rupt de somn da mai bantui putin pe net dupa care sper sa pot dormi.

Pai nu intri iar la schimbul 3?

Gata, am bagat 7 nopti imi ajunge, acum stau acasa 3 zile sa-mi revin.

Bianca, gasesti o discutie ce trateaza acest subiect aici: :)

Mulţumesc şi bună dimineaţa. Abia aştept să scap de trezirea la ora 7, ca să dau de... cea de la 6. :rolleyes:

• Member

Buna dimineata! azi e ultima zi de concediu, urmeaza o zi libera , 1 decembrie, apoi la munca, mi s-a facut dor de colegi, doar de unii, vine Sf Nicolae....incep sa se taie guitatorii...Craciunul......Anul Nou.....apoi stresul de zi cu zi si mult asteptata zi -14- cand se vireaza banii pe carduri...ziua de 15 a fiecarei luni, cea mai stresata - plata ratelor - ...apoi naiba mai stie...sa traiti cum ati votat!