Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

George, ai instalată vreo aplicaţie de sincronizare a contactelor? Spre exemplu cu Facebook? 

Verifică în setări ce aplicaţii au acces la contacte.

• Membru
Publicat

Am o setare a telefonului care permite sincronizarea unor aplicatii cu agenda telefonului. 

Facebook  si  whatsapp au acces la contacte, le-am desincronizat, o sa vad daca mai imi face asa...

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Rector imputernicit al Academiei de politie este Cms.Sef Torje Daniel, fostul sef al catedrei de sport si sef IPA sectiunea Academia de Politie.

• Moderator
Publicat

Am citit pe undeva că cică ar fi făcut parte prin tinereţe din grupul umoristic Vouă. E adevărat?

• Membru
Publicat

Da,este adevarat. Inca mai sunt filmulete pe youtube cu grupul Voua in care apare si el.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Vreau sa fac o vizita intr-un poligon de tragere din Bucuresti cat mai curand posibil. Mai vrea cineva sa vina? :D

• Moderator
Publicat

Eu aş vrea să ajung, dar nu ştiu când reuşesc. Săptămâna asta sigur nu am cum şi nici în weekend. Numai de săptămâna viitoare ...

• Membru
Publicat

Weekend-ul asta nici eu nu pot, dar de saptamana viitoare oricand dupa ora 14:30 :)

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Pentru cei care vin la cursuri la Slatina și doresc gazda ofer apartament cu 3 camere plus living la 5 minute de școală! Ma puteți contacta la 0764580225 Stan George, coleg de la IPJ Olt

• Apreciez 1
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Pentru cei interesaţi, am actualizat la zi Statutul poliţistului şi îl puteţi studia aici:

• Apreciez 3
Publicat

Salutare! Sunt nou pe acest forum... Unde pot face o primă postare în care să mă prezint? Mi se pare nepoliticos să mă bag într-o discuție așa ca musca în lapte.  :)

• 4 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Imi poate spune cineva cat mai costa o necropsie dispusa intr-un dosar?

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • 3 luni mai târziu...
Publicat

Salutare! Plec in seara asta din Constanta catre jud. Prahova. Aveti idee daca sunt ceva drumuri blocate/inzapezite? Cred ca o sa iau Dusterul... Am inteles ca incepe ceva viscol spre centrul tarii...

Publicat

Avem printre noi vreun coleg de la Serviciul Rutier al IPJ Vrancea?  

• 3 luni mai târziu...
Publicat

Adevarat a inviat ! Serviciu usor si fara evenimente celor care astazi vegheaza pentru linistea celorlalti.

Publicat

Salut. Ce parere aveti despre acei politisti care s-au filmat la gratar in Bucuresti? S-a facut mult tam-tam pe tema asta , si pe la televiziuni. Eu nu inteleg, cu ce au gresit asa de mult ca au facut un simplu gratar? Si ce daca dansau ? Ce voiau oamenii sa faca in pauza de masa ? Sa planga ? Unde ajungem oare cu gandirea asta...?

Publicat (modificat)

Pentru ca au platit taxa pe prostie acum sunt vedete. Tu spui ca este normal ce au facut ? Nu te pot suspecta de inteligenta. Eu unul chiar nu eram curios sa vad ca au facut ei gratar in timpul serviciului. Poate au facut si alti politisti gratar in timpul serviciului dar nu au fost idioti sa se filmeze si sa puna filmarile pe facebook ! Au mancat si gata, nu au considerat ca trebuie sa stie toata tara ! In oala acoperita nu intra muste ! Asta este parerea mea !

Modificat de Elvis
  • Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.