Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

La Multi Ani! Sănătate si putere pentru a putea trece peste toate greutatile vietii.

• Apreciez 1
  • 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Buna tuturor, spre rusinea mea nu am mai accesat forumul de ceva vreme :slapb:dar cum am gasit astazi ceva timp liber am reusit sa ma loghez si-am ramas placut surprinsa de schimbarile care au avut loc. Felicitari baieti !! :emo-yessir:

• Apreciez 1
Publicat

La interfata forumului ma refer Marius, n-am mai accesat de mult forumul si e altfel de cum il stiam. :good:

• Apreciez 1
Publicat

Acum este o transmisie live pe Mediafax unde este redata lovitura de stat din Republica Moldova. Se vede in imagini cum mai multe persoane ii dezarmeaza pe politisti si ii scoate din cladirea Parlamentului. :shock:

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Suna bine !

Modificat de Catalin
NU mai cita postul anterior, este INUTIL şi interzis de regulamentul forumului.
  • Moderator
Publicat
în urmă cu 1 oră, BGeorge a scris:

Vad ca suntem tot mai multi bihoreni pe forum. 

Intalnirile bihorenilor se lasa si cu bi...horincă? :)

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Weekendul asta nu am cum, din pacate, dar nu au intrat zilele in sac !

@danpin : iti surade ideea ? Avem destula, pentru toata lumea. ;)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

@Albu In februarie candva, stabilim ca sa poata fiecare, eu unul o sa fiu acasa toata luna. 

@danpin sper ca se va organiza si anul asta 'intalneala' anuala. :D 

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Bună ziua!Voi trece direct la subiect...dacă într-un semestru am avut media 8 (opt) la purtare,dar în restul anilor de liceu am avut doar 10 (zece),mai are rost să încerc la Academia de Poliție sau la una din Școlile de Agenți de Poliție?

• Moderator
Publicat

Da, poti. Caută pe forum, pentru că sunt discutii despre acest subiect.

Publicat

Salut ! Pentru a ți se elibera o adeverință pentru o persoană coasigurată ești plimbat de la IPJ la Casa OCNAJ și nu se dă un răspuns concret, ținînd cont ca membrii familiei politistului beneficiază ,conform articolului 35 din statutul polițistului, de asistență medicală gratuită! Mă întreb de ce sindicatele nu iau nici o măsura?

Publicat
acum o oră, Marius a scris:

Da, poti. Caută pe forum, pentru că sunt discutii despre acest subiect.

Am o intrebare:am un baiat de 11 ani.isi doreste un pistol airsoft.ce ma sfatuiti sa fac???daca intrebarea nu este pusa unde trebuie,ajutati ma sa o incadrez unde trebuie!multumesc

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Din cand in cand imi dispar cateva contacte din agenda de telefon, random...

Sincronizarea e dezactivata...

In ultimul timp m-a cam enervat chestia asta si nu stiu cum pot remedia problema. Poate aveti o idee :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.