Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat

În sfârșit în seara aceasta am putut să văd un meci al unei echipe românești cum rar am mai văzut în competițiile europene.Bravo Astra Giurgiu! :good:

Publicat

@Eti: no, stii cum e.. viata ii dificil.. :)

si din ciclul Politisti.ro la munte si la mare, azi va dau o varianta de la mare... varianta romantica, de 8 dimineata, in Vama Veche dupa o noapte de nesomn, printre motociclisti roackeri satanisti in asteptarea unei binecuvantate beri reci.. Land of the free, Home of the brave.... Ocazie cu care ii multumesc lui Dan, binecuvantata fie-i piscina...  :good:

post-1462-0-93803200-1408870506_thumb.jp

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat (modificat)

A incercat cineva pana acum sa returneze produse electronice (telefon) in 30 de zile de la cumparare? 

Am luat un telefon (e-boda, nu va cumparati o astfel de porcarie) care din prezentari si la fata locului in magazin se misca super bine, nu avea probleme. In schimb, aparatul pe care l-am luat eu (poate ghinion, poate asa sunt toate) avea uneori dupa ceva butonat imaginea distorsionata. Tocmai s-a intors din garantie, cica reparat - dupa un timp are aceeasi problema.

Maine incerc sa schimb produsul sau sa-mi recuperez banii.

Stiu. E legea 449/2003 care reglementeaza dreptul de a-ti fi reparat sau inlocuit bunul in functie de situatie. S-a incercat repararea. Nu s-a putut. Incercam varianta a doua.

A mai incercat cineva asa ceva?

Modificat de Ben
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

La multi ani Mariilor, Marinilor, Mariucilor, Marianelor, Marianilor, ...! Si mie!  :beer:

• Apreciez 2
  • 1 lună mai târziu...
Publicat

Traim, domnule, intr-o lume fara onoare si fara limite morale.Cum as putea fii fericit?
Poate dumneavoastra, oamenii politici, s-o duceti altfel.Vorbiti de clasa noastra politica: ei bine, ea confirma c-am ajuns o tara plina de secaturi, o tara minora, cazuta rusinos la examenul e capacitate in fata Europei.
Aici ne-au adus politicienii ordinari, hotii improvizati astazi in moralisti, ministrii ce s-au vandut o viata intreaga, parlamentari contrabandisti.Boala o avem in suflet.Exista o epidemie ucigatoare de meningita morala iar tara trebuia sa ajunga aici, tarata pe marginea prapastiei de unii CONDUCATORI CARE SUNT HOTI LA DRUMUL MARE!
Genial!  :good:

http://youtu.be/1KJK6UWJ0Ho

• Apreciez 4
Publicat

am pus deja ibricul la fiert ... cu lapte sau fara?

Publicat

scuze de double post, dar vroiam sa spun sa nu mai cereti cafea, ca am ramas fara, si ce facusem am baut eu .... 

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

De curand mi-am instalat un add-on "gmail notifier" pentru Firefox. Stie cineva cum il pot opri sa nu-mi arate mesajele din spam?

Sau poate imi recomandati alt add-on, in afara de X-notifier. :)

Modificat de BGeorge
  • Moderator
Publicat

X-notifier ce are? Eu îl folosesc de ceva timp şi sunt mulţumit.

• Membru
Publicat

L-am folosit si eu o buna perioada de timp, dar de aprox. o luna nu ma mai anunta cand primesc mailuri si am zis sa incerc altceva.

Se pare ce trebuie sa revin la el, nu prea gasesc ceva la fel de ok.

• Moderator
Publicat

Am căutat acum, dar nu am găsit nimic mai bun. Eu îl folosesc pentru că îmi trimite notificări pentru mai multe conturi, atât pe yahoo, gmail şi aşa mai departe.

Vezi că dacă nu te anunţă, trebuie să verifici setările, ceva nu e în regulă. Dezinstalează-l şi după reinstalează.

Dacă ai nevoie de ajutor, dă-mi un semn şi încerc să te ajut.

• 4 săptămâni mai târziu...
Publicat

Craciun fericit,voua , mie si celor ca mine ,care sunt diseara de serviciu ! :emo-yessir: 

Publicat

Craciun fericit, dragi colegi! Multe bucurii si sanatate alaturi de cei dragi va doresc din suflet!

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Moderator
Publicat

Care vă pricepeţi mai bine la muzică? 

Recunosc că nu mă pricep, de aceea vă întreb. Mi se pare mie sau ultima melodie a lui Smiley - I wish, seamănă izbitor de mult cu Thought of You - by Ryan Woodward?

Deci ăsta e un clip şi o melodie mai veche, ascultaţi-l cu atenţie:

Iar asta e ultimul single al lui Smiley, ascultaţi-l! 

Nu vi se pare că seamănă izbitor de mult? 

• Apreciez 1
Publicat

Și mie mi se pare că seamănă. Muzica în sine nu-i chiar identică, cel puțin nu atît cît să poată fi acuzat de plagiat, dar inspirația mi se pare evidentă.

Publicat

Salut, imi poate spune cineva grupul de watsapp in care se regasesc colegii nostri de peste hotare si ne pot ajuta cu informatii referitoare la autovehciulele/ persoanele din tarile lor de provenienta ?

• 2 luni mai târziu...
  • Membru
Publicat

La multi ani tuturor politistilor din Politia Romana!  :beer:

• Apreciez 1
Publicat

La multi ani Politia Romana si tuturor politistilor!Respect pentru ceea ce faceti! :emo-yessir:

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.