Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Membru
Publicat
:)) Nici eu nu sunt brunet de tot...:) dar temperamentul si pasiunea nu imi lipsesc... :wub:
Publicat

Bun asa. Pentru ca trebuie sa tii pasul cu mine. Nici nu-ti imaginezi de cata pasiune pot da dovada, my sexy lover. :wub: (ca tot ascultam melodia asta) :lol:

Publicat

Daca totusi se intampla, si vad ca sunt toate sansele, sa o puneti de o nunta, va rog sa ma ( ne ) anuntati din timp ! :clip:

Nu de alta dar cu salariile astea , trebuie sa fim chibzuiti din timp . :D

Publicat

Imi dau seama ca am cam monopolizat topicul, dar e off topic, asa ca merge. :P

Ce nunta? Cu ce bani? N-ai citit mai sus ca suntem saraci? :lol:

Acuma trebuie să mă lămuriți și pe mine. Dacă voi doi vă veți uni ”sărăcia” veți fi mai bogați sau de două ori mai săraci?

Publicat

@lionn> Uhm...nu stiu :unsure:

N-am stralucit niciodata la matematica.

Eduard> Bineinteles ca te anuntam din timp. Tocmai pe tine sa nu te anuntam, chiar asa? :lol:

Publicat

Si asta e tot ce conteaza... :wub:

Dragi politisti, invatati de la noi. All you need is LOVE :wub:

Publicat

Aha, şi în farfurie o să puneţi nişte emoţii cu garnitură de sentimente asezonate cu afecţiune?

• Membru
Publicat

Iubita mea, nu baga in seama rautatile unora de aici...ce stiu ei despre cum ne hranim noi cu dragoste...noapte de noapte...zi de zi? Cui ii mai trebuie mancare cand am asa splendoare langa mine? B)

Publicat

Wait a minute. Sa o luam treptat. Nunta o facem pe malul marii.

Luna de miere unde o facem? :hmmmt:

I would choose France. :D

• Membru
Publicat

Vreau pe o insula pustie din Caraibe, ziua sa alergam pe plaja in bataia brizei, noaptea sa stam la foc de tabara si sa contemplam Steaua Nordului...sa adormim in fosnetul valurilor, sa ne invelim in fire de nisip si sa ne iubim toata noaptea...dimineata sa privim rasaritul imbratisati si sa o luam de la capat...zi si noapte... :wub:

• Apreciez 1
Publicat

Frate asta e chat de fantezii sexuale :ner: . Treziti-va macar in dimineatza asta :ner:

• Membru
Publicat

ascult Scorpions..-acoustica-..super muzica...urasc latraturile(manelele)

• Membru
Publicat

la noapte se anunta ger mare in toata tara, imbracati-va bine sa nu tremurati

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.