Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Tipic, acum jucăm şotronul pe nişte animozități eterne. Sunt singurul care e dispus să conteste obrăznicia categorică, dar din fericire, izolată, a unuia, prezentată intr-o postare anterioară a unui coleg? Sau continuăm să ne ascundem după deget?

• Apreciez 2
  • Displace 6
Publicat

După voturile negative o să înțeleg că ne ascundem după deget. Foarte bine, domnilor.

• Apreciez 1
  • Displace 2
Publicat

Am vazut asta seara la piata sudului o Dacia Dokker cu girofaruri (rampa) albastra pe led cum are locala din sectorul 2,  albastru inchis inscriptionata S.A.S.S. U.C. ( parca asa era ) si cu o emblema pe care mai scria ceva de jur imprejur, dar mic. Emblema gen isu bucuresti galben cu alb, cu un castel ceva in mijloc.

Stie cineva ce sunt, cu ce se ocupa ? De unde sunt ? Ce inseamna sass uc ?

Am cautat informatii pe google, dar nimic.

• Moderator
Publicat

Vă mai amintiţi despre topicul pe care l-am iniţiat cu ceva vreme în urmă despre

Priviţi cum marii ziarişti, istorici sau ce dracu s-or crede, de pe un site ce se doreşte a fi unul serios, FURĂ fără pic de neruşinare!

http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/cel-mai-mare-jaf-perioada-comunista

"Autorul Marius Ionescu" a furat chiar şi o fotografie şi nu a avut nici măcar bunul simţ să specifice sursa, nici măcar la rubrica "Bibliografie". Cică s-a inspirat numai din filme şi emisiuni, deşi dacă aveţi răbdare să comparaţi textul cu ce am postat în topicul nostru o să vă convingeţi că a copiat cu neruşinare. 

Ce chestie dom'le, "intelectualii" copiază conţinut de la "miliţieni", nu sunt în stare să-şi redacteze conţinut original, e mai uşor cu copy/paste. 

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

Atenţie dragi colegi, în special colegii de la frontieră, de pe aeroporuturi.

Mafiotu' care dă "şpagă" când parchează, a primit azi 6 ani şi 4 luni cu executare

Nu ştiţi despre cine vorbesc? Priviţi-l în toată splendoarea lui:

Sentinţele anunţate în Dosarul Transferurilor:

George Copos - 3 ani şi 8 luni cu executare
Mihai Stoica - 3 ani şi 6 luni cu executare
Cristi Borcea - 6 ani şi 4 luni cu executare
Ioan Becali - 6 ani şi 4 luni cu executare
Victor Becali - 4 ani şi 8 luni cu executare
Jean Pădureanu - 3 ani şi 4 luni cu executare
Gică Popescu - 3 ani şi o lună cu executare
Gigi Neţoiu - 3 ani şi 4 luni cu executare
  • Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

Cică viitoarea don'şoară Mimi Stoica nu e în ţară şi ar fi pe la turci. Aşa că dragi colegi de la Aeroportul Otopeni, fiţi cu ochii-n patru pe cursele de la Istambul. E posibil să conţină un pasager pe al cărui nume s-a emis MEP.   :naughty:

• Membru
Publicat

• Prima reacţie a lui Borcea: “Lăsaţi-mă să mă pregătesc pentru viitorul meu coleg de celulă”;

sursa Times New Roman

:))

• Apreciez 2
Publicat

La meciul Romania-Argentina se va tine un minut de extaz in cinstea recent condamnatilor in dosarul transferurilor. Dupa decizia din Dosarul transferurilor s-au eliberat 8 locuri VIP la meciul Romania-Argentina. :)

• Apreciez 2
Publicat

LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR!

LA MULTI ANI COLEGELOR NOASTRE!

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Vă urez tuturor, anticipat, un sincer LA MULȚI ANI și multe împliniri în plan profesional ! :emo-yessir: Îmi doresc ca motto-ul ce apare pe mâneca stângă de la uniformă, LEX ET HONOR, să vă călăuzească atât cariera cât și viața personală și să vă facă mândri că faceți parte din marea familie a Poliției Române !

• Membru
Publicat

BIne ai revenit Administrator pe forum. Nu ți-am mai văzut postările de ceva vreme.

• Membru
Publicat

Celor care lucreaza in minivacanta de 1 mai, le doresc servicu usor si fara evenimente! 

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Scris 20 aprilie 2014 - 23:54

Dar clasicul Triburile?  :naughty:

Eu am mai jucat,numai ca de ceva vreme sunt tot felul de facilitati pe bani si nu-i tocmai ok pentru veterani.

Modificat de ROWE
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

aproape 4 ani am jucat triburile, ma cam enerva contul premium, la buzunar!

Publicat

Mare subiect cu recrutarea obligatorie pe timp de razboi. Cat poate dezinforma presa, e trist.

Legea era in vigoare din 2006, iar ei au modificat doar un amarat de certificat medical si acum urla toti "razboi". E amuzant si trist in acelasi timp.

• Apreciez 2

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.