Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Pacat o fi de el daca aterizeaza ofiter OP la noi la sectie... ii scot eu stelele de pe umeri si i le bag in cap :))

• Apreciez 2
Publicat

I-am promis unuia venit în practică niște șuturi in [cenzurat] dacă îi vin idei similare.

• Apreciez 3
  • Displace 4
  • Moderator
Publicat

Ce sa zic... ne aratam muschii in fata pufanilor veniti in practica si apoi ne miram cum ne trateaza cand ajung sefi  :hmmmt:

• Apreciez 3
Publicat

Ce sa zic... ne aratam muschii in fata pufanilor veniti in practica si apoi ne miram cum ne trateaza cand ajung sefi  :hmmmt:

Deci să înțeleg că dumneata ești de acord cu prejudecățile domnului student. Nu-i nimic, dresajul face minuni cu pufanii atunci când educația dă greș.

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Moderator
Publicat

Deci omul n-avea idei, dar tu ai tinut mortis sa ii spui ce va pati daca-i vin idei... Esti tare!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Părerea mea e că-i daţi prea multă importanţă flăcăului. Şi nu merită. 

Publicat

Tu ce ai prefera? Să faci un vaccin împotriva cancerului și să fii sigur că nu te vei îmbolnavi niciodata sau preferi să te îmbolnăvești de cancer și să faci chimioterapie? E exact același lucru.

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Cred ca erai bun inainte cu vreo 50 de ani. No comment!

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Periculos mai esti, mai Vixen! Prevenirea cancerului, chimioterapie?!?! :blink:  Mda. Comparatii realiste.

Ce-mi esti tu, ce mi-e pustiul respectiv cu stelele ... totuna. Ma rog. Aproape totuna.

• Apreciez 3
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

I-am promis unuia venit în practică niște șuturi in [cenzurat] dacă îi vin idei similare.

Periculos mai esti, mai Vixen! Vezi sa nu-ti iei tu suturile.

Prevenirea cancerului, chimioterapie?!?! :blink:  Mda. Comparatii realiste.

Ce-mi esti tu, ce mi-e pustiul respectiv cu stelele ... totuna. Ma rog. Aproape totuna.

Eu zic sa-i iei pe toti la palme ca poate li se nazare vreo idee. Asa, preventiv.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

"Periculos mai esti, mai Vixen! Prevenirea cancerului, chimioterapie?!?! :blink:  Mda. Comparatii realiste.

Ce-mi esti tu, ce mi-e pustiul respectiv cu stelele ... totuna. Ma rog. Aproape totuna."

..Zise dobermanul forumului, vizibil deranjat de faptul ca mirosul nu a fost niciodata punctul lui forte.

• Displace 3
  • Membru
Publicat

Părerea mea.e că nu merită să i se ,,dea peste bot" unui practicant (elev sau student) decât dacă are aere sau se crede egalul celui din operativ. Dar dacă e entuziast, se implică, pune întrebări și își dă interesul, e o reală plăcere. :good: Asta dacă nu are ,,sindromul Superman" din cartea de tactică polițienească, caz în care e prea entuziast. :rolleyes:

• Apreciez 3
Publicat

Nu mai spune, nu cumva o să mă cauți și o să-mi dai tu șuturile, moșule?

• Apreciez 2
  • Displace 4
Publicat

Mai copii, mai, stati cuminti... "nici un pui nu poate face rau"... e mai urat cand animalul ajunge la maturitate si are idei preconcepute. Nici un student si nici un elev nu iti pot face rau... dar tu lor le poti face foarte mult rau... doar prin prezentarea gresita a unei spete sau a rezolvarii acesteia... 

• Membru
Publicat (modificat)

Tu probabil te crezi aici pe mirc sau pe hi5. Imi recunosc greseala ca bag in seama complexatii in loc sa-i las sa se scalde in frustrarea lor. Ti-o spun pt ca vad ca incepi cu apelative. Indiferent ce s-ar spune sau ce ai spune, la sfarsitul zilei ramai cine esti, ce esti si unde esti.

Stai linistit. N-ai tu c.ur de bocancul meu.

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Şi sunt împăcat cu asta. Nu eu sunt apărătorul smufilor din minister, al studenților care nu-şi văd lungul nasului şi probabil, al fecioriei târzii. O seară fantastică îți doresc

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Nu făceam nicio referire la tine, o ziceam la modul impersonal, nu știu de ce te simți așa lezat.

Știi, din felul în care vorbești, îmi lași impresia că ești unul din cadrele care zice elevilor sau studenților aflați în practică pe un ton răutăcios ( de parcă ți-ar face concurență ) "Ai venit în poliție atunci când trebuia să pleci!".

• Apreciez 4
Publicat (modificat)

Nu, nicidecum, de fiecare dată când un student în practica a poposit pe la noi, a fost tratat ca într-o familie, te asigur. Voi ați fost cei care au deturnat discuția, topicul facea referire strict la postarea de pe facebook a unei secături care nici nu a început probabil cum trebuie prima practică și deja iși etalează aerele de răzgâiat. Recunosc că și eu sunt puțin cam incisiv uneori, dar scopul meu e cât se poate de curat.

Modificat de Vixen
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Membru
Publicat

Vreau să cred în bunele tale intenţii, Vixen. :) Eu am scris la modul general referitor la elevi/studenţi. Există şi excepţii - a se vedea ce s-a întâmplat la cupa de fotbal pe şcolile MAI care a avut loc la Academie(în 2009 sau 2010), unde studenţii, ca să-şi încurajeze colegii, strigau către elevi "maimuţe cu liniuţe". Urât.

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

a se vedea ce s-a întâmplat la cupa de fotbal pe şcolile MAI care a avut loc la Academie(în 2009 sau 2010), unde studenţii, ca să-şi încurajeze colegii, strigau către elevi "maimuţe cu liniuţe". Urât.

Campionatul de atunci e cu totul si cu totul alta poveste. Daca au strigat asa ceva e urat, dar daca totusi s-a intamplat eu zic ca au avut la baza anumite incidente ce au avut loc in perioada sederii celor de la scoli, cum ar fi "deturnarea" autobuzului 301. :))

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Din cate imi amintesc 301 oricum trecea pe acolo.

Poate e vorba de deturnarea autobuzului 335 :)

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu, nu. 301 intr-adevar trecea pe acolo, dar au avut grija unii dintre oaspeti sa-i faca un mic detour.  :))

Plus boxe ca la nunta scoase in fata pavilionului B de rasuna Nicu Paleru in toata Baneasa. Plus alte si alte lucruri.

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat (modificat)

In urma cu mai bine de un deceniu, 335-ul mai facea o statie suplimentara la poarta 1 in serile de duminica :), chiar daca trebuia sa ajunga doar pana la Aero Baneasa  :clip:

Modificat de danpin
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.