Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

daca nu confund (cultura mea generala pe tema asta este extrem de redusa ) se pare ca DA!  cica ar fi devenit chirias al ministerului afacerilor interne pentru posesie de "prafuri de stomac pentru bunica" .... stiti voi, din B.D.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

Daca este pe forum un coleg din mun. Deva il tog sa imi trimita un mesaj, am nevoie sa ma ajute cu o speta.

• Membru
Publicat

Sunt mândru că sunt membru al POLIȚIȘTI.RO de exact 3 ani de zile ! La mai mare ! :emo-yessir:

• Apreciez 3
Publicat

La Mulţi Ani, pentru cei trei anişori! :)

Este pe forum vreun coleg promoţia 2000 a ŞAPVLC? :hmmmt:

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Intrebare: Ce antivirus free e mai bun pentru un Windows 7, AVG sau Bitdefender? :)

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat

Dragi colegi, dați-mi un sfat.

Vreau să optez între Samsung Galaxy Young și Nokia Lumia 520, ambele sunt gratuite pentru un anumit tip de abonament și aș vrea să-mi dați niște păreri pro/contra. M-am documentat cât de cât dar aș vrea totuși să mai aud câteva păreri. :hmmmt:

• Membru
Publicat

Samsungul, cu toate că pe net am citit că există și variante single sim.

• Membru
Publicat (modificat)

Pe a mea personala inca nu, insa le-am pus pe masina de serviciu (pt prima oara cand fac asta) ca sa aflu ca noi nu putem sa inlocuim niste anvelope amarate de pe masinile de serviciu la ditamai garajul din curtea IPJ. Nu. Noi trebuie sa ne injosim, stam la coada cu orele ca alta treaba n-avem si sa mergem cu un biletel (la propriu) la un privat care a facut contract cu IPJ ;) pt ca, repet, noi nu suntem in stare sa le schimbe cei de la logistica. Tre` sa mergem la o maghernita de service incropit cu 2 angajati la care se schimba toate masinile de politie din judet. Tare, nu?

Modificat de Ben
  • Moderator
Publicat

Privatul ăla are o mare influenţă în rândul personalităţilor politice din judeţ şi are contracte cu majoritatea instituţiilor publice (salvările, maşinile prefecturii etc.). Are şi un service mai mare la ieşirea din oraş.

Publicat

La Multi Ani cu intarziere tuturor celor ce poarta numele Sfantului Andrei si La Multi Ani tuturor Romanilor cu ocazia zilei Nationale!

P.S. participa cineva din Bucuresti la parada?

O zi minunata!

• Moderator
Publicat

Min 01.00...

Cat o fi roman-roman, pe pamantul lui stapan... Din pacate, doar pana la anul, fiindca ai nostri politiceni au considerat ca e mai bine sa permita strainilor sa cumpere pamant

Publicat

La Mulţi Ani, România!

La Mulţi Ani, români, oriunde v-aţi afla!

• Apreciez 1
Publicat

Intru cam rar pe forum din lipsa timpului, asa ca va urez sarbatori fericite si la multi ani !

• Apreciez 2
  • Membru
Publicat

Serviciu usor celor care sunt la munca si somn usor pentru restul :)

Publicat (modificat)

Nu stiu unde sa postez clipuletul asta, sper ca n-am gresit...

Colind politist   :)

http://www.youtube.com/watch?v=6bokly04GGw

Modificat de georgya
  • Membru
Publicat

1476199_691967170833615_145039661_n.jpg

Stie cineva ce e cu aceasta fotografie?

E postata pe internet.

• 1 lună mai târziu...
  • Membru
Publicat

Urasc publicitatea. Nu mai scapi de ea nici pe youtube.

Ii urez de dulce celui care a avut ideea.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.