Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Cică partea proastă pentru "Jiji" nu e că merge la închisoare, ci că va fi nevoit să scrie o carte, ca să fie eliberat înainte de termen. Deja a ales titlul "Stăpânul zăbrelelor" şi va fi o carte de colorat.

Iar dacă aţi văzut la TV, Jiji şi-a exprimat o ultimă dorinţă (precum cei condamnaţi cu pedeapsa capitală), să nu trimită mascaţii după el, că se predă singurel. :))

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

paine si circ,ca doar traim in romania,intr-un an iese el,parca deja il vad cum o sa sara pe maybach-ul din dotare ca a avut Dumnezeu grija de el    "razboinicul luminii a biruit" :))

Modificat de Daniel24
  • Membru
Publicat

Şi totuşi e bine că ajunge unde îi e locul. Sper să aibă o şedere cât mai îndelungată şi (ne)plăcută!

• Apreciez 1
  • Membru
Publicat (modificat)

Lumeeee, sariti, lume! Mare, mare nedreptate i s-a mai facut lui nea Jiji. Imi vine scarba cand vad ca la televizor se face apologia infractiunii. Toti isi dau cu parerea, toti stiu ce e in dosarul respectiv si toti ii plang de mila si mesteca discursul penibil "daca unui om precum Becali, cu bani, deputat, i s-a putut intampla una ca asta, daramite unui om de rand." Pai un om de rand nu face afaceri de milioane de euro cu statul, bai dobitociilooorr, ca sa se afle in astfel de situatii. :slapb: Fara foc, nu iese fum. Sigur, nu este o gandire juridica si nici vreun temei juridic, dar sa stai acum sa te dai de ceasul mortii pt unul considerat usa de biserica ... :wacko:  In conditiile in care nimeni nu stie ce in dosar. Ba dimpotriva, e o bataie de joc 3 ani cu executare, daca intr-adevar cele ce apar pe la tv sunt reale. Daca tot se face justitie la televizor, sa se analizeze si cealalta extrema. Un geniu de avocat, pe langa faptul ca mai avea un pic si-i curgeau lacrimi, poate in speranta ca poate primeste si el o firmitura, considera ca circumstanta atenuanta performantele Stelei in Romania si Europa. :wacko:

Modificat de Ben
  • Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Cea mai invocată circumstanţă "atenuantă" am văzut că este cea referitoare la pomenile ciobanului. Penibilă prostia ce zace în formatorii de opinie de la televizor!

Pe principiul: "ce dacă a furat ... pentru că a dat şi la săraci"

Ba mai mult, am văzut că acum foarte mulţi sunt băşicaţi că nu a fost lăsat ciobanul infractor să o şteargă în străinătate. Că doar e dreptul oricărui infractor să fugă!? :doh: Nici nu vreau să-mi imaginez ce era la gura deontologilor rataţi, dacă berbecali părăsea ţara.

Acum dacă nu a reuşit să fugă ... este evident că autorităţile au comis un abuz. Am ajuns să trăim într-o ţară în care infractorii strigă-n gura mare că sunt abuzaţi pentru că nu sunt lăsaţi să încalege legea!!! Vă daţi seama ce mentalitate bolnavă şi infectă au unii?

• Apreciez 3
Publicat

Ca să vă dați seama în ce țară trăim dragi colegi. Berbecali era membru al comisiei juridice din Parlamentul României. Iată despre ce își dădea ”cu părerea” jiji în Parlament, ca membru al comisiei juridice :

• constituţionalitatea proiectelor de lege şi a propunerilor legislative 
  • reglementări în domeniul dreptului civil, penal, contravenţional, procedură civilă, penală, administrativă, organizarea judecătorească 
  • alte reglementări cu caracter precumpănitor juridic
  • probleme de disciplină parlamentară, incompatibilităţi şi imunităţi

Bine că nu mai face parte din această comisie pentru că nu vreau să mă gândesc ce prostii mai debita și pe acolo. Pac, pac m-ați înțeles ?

• Apreciez 3
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

A fost retinut directorul Antenei 1 pt santaj. De aici, dupa cum va asteptati, maaaare tambalau, evident abuzuri peste abuzuri ...

Art. 194

Şantajul

Constrângerea unei persoane, prin violenţă sau ameninţare, să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, dacă fapta este comisă spre a dobândi în mod injust un folos, pentru sine sau pentru altul, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Când constrângerea constă în ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată, pentru soţul acesteia sau pentru o rudă apropiată, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Scurt pe 2, respectivul director l-ar fi amenintat pe un nene administrator de firma sa incheie un contract cu A1, in caz contrar amenintandu-l ca ar da in vileag niste informatii compromitatoare despre administrator.

Pt imbecilul de Mircea Badea fapta de mai sus e aceeasi cu amenintarea lui Gadea ca daca nu face ceva, pleaca din emisiune :doh:  Tot santaj este pt el conform textului de lege, iar exemplele imbecile au continuat.

... si cand va ganditi cati se uita in gura Atotcunoscatorului ...

Modificat de Ben
  • Apreciez 1
  • Moderator
Publicat

Nu ai observat că în ultimele luni de zile Antena 3 a derulat o campanie cu o perseverenţă obsesivă împotriva justiţiei, a judecătorilor şi a procurorilor?

Gâdea ăla a avut o serie de emisiuni în care căuta cu disperare cazuri ce constituie excepţii, nu o regulă şi le-a mediatizat în stil barbar, făcând tot posibilul să inducă în conştiinţa publică ideea conform căreia, justiţia din ţara asta dă numai condamnări eronate, iar oamenii nevinovaţi ajung la puşcărie.

De ce duc această campanie de câteva luni bune?

Pentru că se apropie o iminentă condamnare în procesele lui Voiculescu. Iar ei pregătesc terenul pentru a spune după condamnare că este vorba despre o condamnare a unui nevinovat. Exact asta e ce urmăresc.

Nu spun că lucrurile stau pe roze în ceea ce priveşte magistraţii, justiţia şi condamnările, dar în niciun caz nu sunt aşa cum se chinuie Antenele să le facă să arate la tv.

• Membru
Publicat

Apropo de exagerari, eu m-am cam saturat de povestea cu juratul pe Biblie cu ocazia cercetarilor de la referendum. S-a ajuns la comentarii de genul "saracii batrani au ajuns sa fie tarati de procurori sa jure pe Biblie". Una-doua e invocata treaba asta. E rasuflata si am impresia ca de fiecare data cand e mentionata se adauga o nota de dramatism incat s-a ajuns la interpretari al celor de mai sus.

Atatea dramatisme, atata teatru, au inceput cu saracul si inocentul Nastase si au continuat cu Becali. Acum, poate ca instrumentarea o fi fost abuziva, poate ca n-or fi fost suficiente probe, dar sa te apuci sa-i prezinti ca pe cinstitii Romaniei iti vine scarba si nu, nu se poate intampla oricui (cum incearca ei sa sensibilizeze intr-un mod pervers opinia publica) pt ca nu oricine invarte milioane de euro dobandite intr-un mod cel putin imoral.

• Moderator
Publicat

Am văzut ieri la tv un măscărici (liderul unui sindicat al polițiștilor) care îi plângea de milă lui Jiji. Să mă podidească plânsul nu alta, dar de ciudă, pentru că un astfel de idiot "cică" reprezintă și luptă pentru drepturile polițiștilor. Am rămas cu gura căscată cât de limitați sunt asemenea indivizi.

Mă abțin să comentez mai multe ...

• Apreciez 2
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • Membru
Publicat (modificat)

Messi este cercetat pentru evaziune fiscala de catre autoritatile spaniole. Acesta nu si-a declarat corect veniturile si a produs statului spaniol un prejudiciu de aprox. 4 mil. euro.

Si tu Brutus? :shock:

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat (modificat)

Oare daca iti pui ZEU la nr de inmatriculare al masinii esti cocalar? :))

Sugestii pt alte nr ... sunt asteptate cu drag :)

Modificat de Ben
Publicat

Daca nu acorzi o mare importanta  numarului de inmatriculare il poti lasa la nimereala, daca vrei ceva anume parerea mea e sa pui niste initiale care inseamna ceva pentru tine. :)

PS: fara ZEU, LEU, SEF, etc.. :clip:

• Membru
Publicat (modificat)

Glumeam. Evident ca BOS, SEF exclus :) 

Oricum, e deja stabilit.

Modificat de Ben
  • Membru
Publicat

Stiu ca era o lista cu nr interzise gen: sex, [cenzurat], sri, pol, spp, sie + alte asemanari de institutii. Ma gandesc ca sunt institutii straine (kgb, cia, etc) si pot fi acceptate.

• Moderator
Publicat

Lapotop-ul meu este pe ducă. Aşa că trebuie să mă orientez către unul nou.

Aţi văzut ceva oferte interesante în ultima vreme?

Ce îmi recomandaţi?

PS: Dacă bugetul nu ar fi o problemă, cu siguranţă şi fără ezitare aş lua un apple. Dar cum la capitolul buget stăm rău, trebuie să iau ceva care să nu-mi găsurească bugetul. Undeva max 2000 de lei.

• Moderator
Publicat

Chiar daca suna mai tentant ca pret, exclude Toshiba.

Publicat (modificat)

Lapotop-ul meu este pe ducă. Aşa că trebuie să mă orientez către unul nou.

Aţi văzut ceva oferte interesante în ultima vreme?

Ce îmi recomandaţi?

PS: Dacă bugetul nu ar fi o problemă, cu siguranţă şi fără ezitare aş lua un apple. Dar cum la capitolul buget stăm rău, trebuie să iau ceva care să nu-mi găsurească bugetul. Undeva max 2000 de lei.

Cataline, ce zici de varianta asta?

La 2000 de lei, i3 cu placa video 2 GB dedicata mai rar gasesti.

Modificat de benkb
Publicat

Vreau sa-i multumesc lui CITADELA pentru emblemele K-9 trimise.

Imi plac foarte mult, raman dator.

• Moderator
Publicat

Cataline, ce zici de varianta asta?

La 2000 de lei, i3 cu placa video 2 GB dedicata mai rar gasesti.

De ce spui că un i3 cu o placă de 2GB o găseşti rar?

Uite aici o ofertă în acelaşi preţ, cu o placă de 2GB dar cu un procesor i5 şi un brand mai de încredere şi mai bine cotat în opinia mea. Singurul minus este hardul de 750 faţă de 1TB la lenovo.

Tu ai merge pe Asus sau pe Lenovo?

Publicat

@Catalin, uite aici o oferta buna, la un pret bun. Vezi ca este valabila numai intre 18.06-21.06.2013.

Laptop Lenovo IdeaPad G580 - 1327 lei

sau

Laptop Asus X55VD-SX037D - 1529 lei

Pentru cei trebuie unui om acasa, daca nu are pretentie la jocuri care cer grafica, este suficient. Eu as cumpara Lenovo(fostul IBM).

• Apreciez 1
Publicat

Placa video dedicata de 2 GB pe laptop la 2000 de lei nu gasesti de obicei, mai ales cu i3.

Intr-adevar, oferta pe care ai gasit-o tu e mult mai buna. Nu cred ca vei mai vedea asa ceva prin alte parti.

Asus-ul mi se pare ca se incinge prea tare. Insa intre un Asus i5 si un Lenovo i3, as prefera Asus.

De ce spui că un i3 cu o placă de 2GB o găseşti rar?

Uite aici o ofertă în acelaşi preţ, cu o placă de 2GB dar cu un procesor i5 şi un brand mai de încredere şi mai bine cotat în opinia mea. Singurul minus este hardul de 750 faţă de 1TB la lenovo.

Tu ai merge pe Asus sau pe Lenovo?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.