Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

pai si boul cam la fel a facut... numai ca s-a lovit de ceva schele cred, fractura deschisa, sangerare interna.... 5 ore zacut in zapada - hipotermie... a facut stop respirator pana la urma... ma rog... e in raiul pisicesc sper, sa mergem mai departe...

am gasit si stirea azi... pacat ca nu gasesc si video...

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/fiscul-va-scoate-la-licitatie-electronice-de-ultima-generatie-dupa-o-captura-importanta-pe-otopeni.html

din cauza asta mi-ai tzandarit eu juma de zi intreaga.. pfff...

Publicat

Pisica mea era in calduri, nu ma lasa sa dorm noaptea din cauza miorlaitului, i-am deschis geamul si dusa a fost! Nici nu imi mai trebuie animal in casa de atunci :D

Publicat (modificat)

am un motenel frumos,sa le facem cunostiinta??

Modificat de laur7755
Publicat

aaaa.... e foarte simplu.... teoretic si oficial, daca in 30 sau 60 zile nu se prezinta beneficiarul marfii ( a fost o partida consol, mai multi care au trimis catre mai multi care trebuie sa primeasca) se face amenda vamala.... dupa aia, daca nici in termen de nu mai stiu acum cate zile nu revendica nimeni bunurile, se trec in proprietatea statului, care decide daca se distrug sau valorifica... dupa aia se fac evaluari etc si se scot la vanzare ori prin licitatie ori prin magazinele fiscului (alea care au program de la 10 la 1030 si rafturile goale dar da bine pe sticla). p.s. Mercury ala de vb anul trecut e pe la vreo 20 mil acuma... in realitate? fiind bunuri nedeclarate nimeni nu are o evidenta a lor, la ce s-a luat in primire efectiv si ce s-a pierdut pe drum.... iar cand se va face inventarul.... mai e nevoie sa spun?

• Membru
Publicat (modificat)

Ma pregatesc de plecare la munca, somnorosilor le urez noapte buna, iar unora ca mine, serviciu usor, focuri de arma si hotii prinsi!

Modificat de eti
  • Apreciez 1
  • Membru
Publicat

Da, ninge, iar eu tocmai vin de la fotbal în aer liber.

Sper să ningă să apuc să mă mai dau cu sania de câteva ori şi după poate să vină primăvara.

Publicat

Da ce ninge si eu sch 3 :( , nu putea sa mai astepte o zi?

• Membru
Publicat

Iar ninge :(

Numai eu ma uit pe cer si nimic, la mine nu ninge ! :( Vreau sa ninga si pe la mine!

Publicat

Da ce ninge si eu sch 3 :( , nu putea sa mai astepte o zi?

Sper sa nu-ti dea de furca Oituz-ul :) sau esti pe DN 12 .

PS- pana pe la orele 01.00-02.00 ma poti deranja pentru o cana de ceai fierbinte, sunt liber.

Publicat

Sper sa nu-mi dea de furca, dar pana acolo mai am Reci si Dalnic :). La sch 3 suntem All roads. :))))

• Membru
Publicat

Asa cum exista "pupinbasisti" exista, evident, si pupatori de dos al USL-ului, care am impresia ca vor sa-i intreaca pe primii in pupatul dosului. Unul dintre ei este un nene de la a3, care priveste cam asa :blink: din dorinta de a parea dur, profund si foarte destept intr-ale politiei, dar mai ales intr-ale militariei si serviciilor, desi el baune. Si cu cat se da mai destept, cu atat mai mult eroarea in care se afla il face sa baune si mai tare. :emo-secret:

Publicat (modificat)

Mii de multumiri domnilor Dan si Marius! Sunteti doi oameni minunati,niste adevarati prieteni la nevoie si buni psihologi.(stiu dumnealor de ce) :emo-yessir:

Modificat de ImperfecT
Publicat (modificat)

L.E.

In 1 min dupa ce am postat a aparut si primul -. Imi pare rau ca nu putem fi detasati de angoasele personale,nici cand discutam istorie.

Inca o data va rog sa retineti ca m-am straduit sa dau o explicatie,si nu sa atac pe cineva in cele de mai jos!

Hmm...pe scurt:

Banatul,sau romanii banateni in urma multor colonizari fortate din partea stapanitorilor(austrieci sau unguri) au avut mult de suferit.Au fost dezradacinati,iar in casele lor au fost adusi colonizatori germani , unguri sau chiar tigani sau macedoneni.Asta se intampla prin 1760 si dupa.Dupa 1919,cand Banatul s-a lipit sau a fost lipit patriei,romanii banateni au sperat ca s-a terminat cu acest fenomen.Din pacate,nu a fost asa,dupa 1919 Bucurestiul s-a comportat cu Banatul exact ca si cu o colonie nou cucerita,jefuind-o de avutii,si impunand conducatori in toate structurile oameni adusi din vechiul regat,din Oltenia si din Moldova.

Acest lucru a fost politica de stat,si banatenii au sperat ca dupa `89 aceasta politica de stat dictata de la Bucuresti se va schimba,lucru cerut prin celebrul punct 8 de la Timisoara.Din pacate,daca inainte de `89 Banatul a fost colonizat in cea mai mare parte cu moldoveni adusi ca si forta de munca dupa foametea din `49 in zona de catre comunisti.,upa `89 au venit in cea mai mare parte din Oltenia.Acum puneti-va in pielea unui nativ banatean,ai carui bunici au fost deportati in Baragan,pentru ca a fost ,,chiabur,, iar in casa lui au fost adusi migranti(nu conteaza de unde)cu forta.Ai carui strabuni au fost dezradacinati de austrieci si dusi in Torac (Serbia de azi)sau cine stie pe unde .Ai carui parinti au fost condusi cu forta de catre oameni adusi din Oltenia de catre regimul comunist ,in CAP-ul facut din tractoarele lui ,vitele lui si pamantul lui.(militianul era oltean sau moldovean obligatoriu,primarul la fel,activistul de partid idem,directorul de fabrica tot asa,etc etc.)

Aici e vorba de o istorie tragica si dureroasa,de cateva sute de ani.Banatenii sunt foarte legati de zona lor,si nu ai sa vezi picior de banatean in Romania (in alte zone istorice),decat cu rare exceptii.Ei nu parasesc Banatul de buna voie.De aia nu inteleg de ce sunt invadati de oameni din alte zone ale tarii.Si mai ales nu inteleg de ce acesti oameni,dupa ce au fost primiti in Banat cu drag,se comporta de parca sunt stapani,si numesc banatenii cu diverse epitete,uitand ca sunt in casa lor,iar cand intrii in casa unui om ,se cuvine sa nu o faci cu bocancii plini de noroi.

Observatii:

1.tot ce am scris este istorie,si nu este neaparat parerea mea personala.

2.Banatenii nu sunt deranjati de romanii din alte zone daca raman la ei acasa.

3..Am scris acest post ca raspuns dat lui Ben,si nu ca o ofensa adusa oltenilor sau moldovenilor.

4.banatenii recunosc ca nu toti oltenii sau toti moldovenii sunt de blamat,in marea lor majoritate sunt oameni de treaba,dar traiesc cu impresia ca oltenii buni si moldovenii buni au ramas la ei acasa incercand sa faca ceva pentru casa si zona lor.

Inainte de a judeca pripit cele de mai sus,va rog sa verificati daca istoria confirma cele spuse de mine.Inteleg ca poate unii dintre voi veti fi deranjati de acest post,dar m-am straduit sa fac putina lumina in razboiul asta surd banateni vs olteni sau vs moldoveni sau vs mitici(bucuresteni).

Ca si tusa personala va pot spune,ca pana in 2007 cand am fost la un curs cu francezii la Neamt,cunosteam moldovenii doar prin prisma celor din Banat.Adica,betivi,scandalagii si neciopliti.(scuzele mele dar asta vedeam le ei zilnic).

Dar,parerea asta mi-a fost rasturnata in 2007 cand am cunoscut moldovenii din Moldova.Oameni deosebit de calzi,primitori,si cinstiti.Am fost incantat sa vad ca valoarea poporului lui Stefan nu s-a pierdut.iar pe aceasta cale,ii transmit salutari respectuase domnului Cazacu.Unii dintre voi stiti cine este.

de asemena ,dupa ce am cunoscut olteni adevarati (cativa sunt pe acest forum si se stiu ei) a trebuit sa recunosc ca urmasii lui Mihai inca mai exista.Putini,dar exista.tot respectul pentru ei.(daca vreti ii si pot nominliza,dar o fac pe forumul privat).Si pe ei ii salut cu respect,cum il salut si pe Ben.Un oltean demn de Litovoi Voivod (Litean Voievod in alte scrieri).

Ben,daca sti cine a fost,iti trimit o palinca.Jur.

ps.

Dar si toa`su Vinetu ar trebui sa stie cine a fost Litean Voievod.

Bravo.Primul -.Multumesc.astept si motivatia,daca nu iti este cu suparare prietene.

Modificat de arcan
  • Apreciez 2
  • Displace 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.