Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Bai nu confunda party-ul cu nunta, eu am zis ca va nasesc nu ca dau petrecere. :ner: Dar totusi dau de baut daca veniti la mare garantat, la vara. Promit.

Publicat

Of course I agree, my future husband. :D

Copman,: venim, venim.

Eu am concediul programat pentru iulie, deci sa nu-ti uiti promisiunea pana la vara, ok? :P

Publicat

Am citit ultimele posturi de aici si am avut senzatia ca am nimerit pe un site de matrimoniale. :blink:

Publicat

Poate ar fi mai bine sa nu o mai lungim cu discutia asta. Vad ca lumea a inceput deja sa ne traga de urechi ca am monopolizat topicul. Nu-i frumos din partea noastra. :)

Publicat

din cate imi aduc aminte oricine poate discuta aici orice cui nu ii place subiectul poate discuta despre altceva

• Membru
Publicat

Rookie, fir-ar sa fie, statul mi-a luat banii si entuziasmul... nu atenta la dragostea mea!!! :wub:

Publicat

Kmcoio: Funny as always :lol:

Ok, voi stiti mai bine. Eu incepusem sa ma simt cam prost, sa nu deranjam lumea pe-aici. :unsure:

• Membru
Publicat

Acest topic este pentru chat off-topic...Miadry, mon amour, nu baga in seama lumea rea... si in Romeo si Julieta s-a ajuns la drama din cauza rautatii unora...Copman, asa nasule...iti indeplinesti cu succes prerogativele...ce vrei sa iti aducem plocon? (a nu se interpreta spaga! :ner: )

Publicat

hai ma ai inebunit ce plocon? hai bine un bax de bere rece ca si asa o sa fie cald..merge?

Publicat

Kmcoio: Ce dragut poti fi! Ai sarit in apararea mea. Acum ma intreb, ai facut-o din dragoste sau din obisnuinta meseriei? :lol:

Oricum, merci beaucoup, mon amour. :wub:

Copman, fii si tu mai rafinat. Cere sampanie.

Si uite, ca sa mai variem: urati-mi noroc pentru maine. Si acum vorbesc foarte serios.

Am de realizat un material pentru Adevarul mare si am termen pana la ora 16.00. Problema e ca nu depinde de mine, ci de rapiditatea cu care imi furnizeaza informatiile necesare institutiile vizate.

Wish me luck, I'm so afraid. :(:(

Publicat

Ce ziceţi, îndrăzneşte cineva să fure mireasa la nuntă ? :naughty: Kmcoio, eu zic să-i chemi pe băieţii de la SIR dacă cine ştie ce aventurier e pus pe ştrengării. :P

• Membru
Publicat

De furat sigur o vor fura, cine nu ar fura o splendoare? Insa nu e problema, sunt dispus sa platesc si luna de pe cer sa imi aduca febletea inapoi... :wub:

• Membru
Publicat (modificat)

dragii mei, prospat insuratei...va urez succesuri :ner:

lasa kmcoio daca o fura, ca se plictisesc si o trimit inapoi :P

Modificat de eti79ety
Publicat

Ety, adica eu sunt plictisitoare. Multumesc. Apreciez sinceritatea. <_<

Kmcoio: Wow! Chiar sunt impresionata! Nu pot rezista la atat romantism. M-ai cucerit complet. :wub:

Publicat

Kmcoia asa ziceam si eu anul trecut cand m-am insurat, acum gandesc altfel. Dau eu inca atat numai sa nu o mai aduca :ner: Glumeam bineinteles

Publicat

Da, da Ety, lasa, mai vedem noi cine-i plictisitor. :P

Vladmarius, vezi ca username-ul viitorului meu iubit sot se termina in "o" nu in "a". ok? :D

• Membru
Publicat

Multumesc mult pentru faptul ca imi aperi "brandul", respectiv nickname-ul, iubita mea viitoare sotie... :wub:Ety, gandeste-te ce combinatie iese intre mine (ma stii cum sunt) si Miadry...eu justitiar, ea justitiara...vom fi ca Boney si Clyde, varianta de partea legii...

Publicat

Ta Daaaaaaa

BonnieandClyde.jpg

Doar ca noi aratam mai bine. :D

App, Kmcoio, tu esti brunet?

Publicat

Ah, pai eu nu sunt blonda, asa ca Bonnie.

Sunt satena. E vreo problema? :unsure:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.