Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Saki ăla doar ce îl topi pe un japonez în prima repriză. Şi din ce înţelesei de pe chat-ul de acolo ar fi următorul adversar pentru Ghiţă.

Nu îi va fi deloc uşor cu ăla dacă întradevăr aşa este.

Publicat (modificat)

Urmariti acum, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, finala K1 de la Saitama (Japonia), la care ia parte si luptatorul roman Daniel Ghita.

Desfasurarea finalei:

*apasati tasta refresh (F5) pentru actualizarea paginii - Meci live text

ora 13:41 - Mergem in partea cealalta a tabelului, unde vom avea lupta dintre Remy Bonjasky (Olanda) si Filip Verlinden (Belgia).

ora 13:40 - Anderson Silva l-a facut KO in runda 1 pe Jurkovici si avanseaza in sferturi, unde il va intalni pe Gokhan Saki.

ora 13:35 - Urmeaza lupta dintre brazilianul Anderson Silva si Igor Jurkovici (Croatia).

ora 13:34 - Saki l-a facut KO in mai putin de un minut pe Raoumaru.

ora 13:29 - Urmeaza lupta dintre Gokhan Saki (Turcia) si Raoumaru (Coreea de Sud).

ora 13:27 - Rico Verhoeven s-a impus la decizie. Astfel, in primul sfert de finala se vor intalni Semmy Schilt si Rico Verhoeven.

ora 13:17 - Urmeaza lupta dintre Sergei Kharitonov (Rusia) si Rico Verhoeven (Olanda)>

ora 13:16 - Semmy Schilt l-a facut KO in runda a doua pe Brice Guidon, cu o directa de dreapta la barbie.

ora 13:12 - A inceput lupta dintre Semmy Schilt si Brice Guidon.

ora 13:00 - Gala K1 de la Tokyo a inceput, in cateva minute urmand a urca in ring primii doi luptatori, Semmy Schilt (Olanda) si Brice Guidon (Franta).

INFO: 16 sportivi se vor bate pentru castigarea marelui trofeu, dar si pentru a intra in posesia a 400.000 de dolari.

INFO: Finala K1 se va disputa in formatul optimi - sferturi - semifinale - finala, dupa urmatorul tintar:

Semmy Schilt - Brice Guidon

Sergei Kharitonov - Rico Verhoeven

Gokhan Saki - Raoumaru

Anderson Silva - Igor Jurkovici

Remy Bonjasky - Filip Verlinden

Errol Zimmerman - Jamal Ben Saddik

Peter Aerts - Mourad Bouzidi

Daniel Ghita - Jhonata Diniz

Daniel Ghita se lupta pentru 400.000 de dolari in ultima zi a anului!

INFO: In prima partida, cea din optimi, Ghita va da piept cu necunoscutul brazilian Jhonata Diniz. Daca il va invinge, atunci il poate intalni in sferturi pe marele Peter Aerts.

INFO: Ultima finala K1 a avut loc in urma cu doi ani. Dupa aceea, K1 a intrat intr-un con de umbra si abia in acest an si-a mai revenit din punct de vedere financiar.

INFO: In urma cu doi ani castigator a fost olandezul Alistair Overeem, care insa evolueaza acum in UFC. Dar marele absent e marocanul Badr Hari, aflat in puscarie, dupa o incaierare avuta intr-un club din Amsterdam.

Modificat de Eduard
  • Membru
Publicat

Circuitul se numeste GLORY, care nu are nici o legatura cu celelalte branduri precum K1, Local Kombat, Super Kombat etc. Inca o data presa dezinformeaza, dar defapt ce zic eu presa, nu avem presa sportiva.

Un meci bun! Se vede ca a muncit mult Ghita, atat fizic cat si la partea de tehnica.

Bravo lui!

Publicat

Eu cred că nu prea a forțat Ghiță, de a câștigat la puncte doar. Să sperăm că nu va avea aceeași strategie în continuare, altfel nu o să termine meciul următor în picioare.

Prevăd o finală Saki vs. Schilt.

• Membru
Publicat

Saki si Schilt sunt de aceeasi parte a tabloului din cate stiu, deci nu pot fi amandoi in finala.

Eu zic ca finala va fi intre Schilt si Bonjasky

• Membru
Publicat

Ma dezamagit Bonjasky, a fost foarte non-combat.

Ben Saddik, o nuca tare pentru toti luptatorii, asta daca nu va obosi. :D

• Moderator
Publicat

Ghiță l-a rănit la aripioară pe adversar și a câștigat meciul.

• Membru
Publicat (modificat)

Si Ghita are un meci greu cu Saddik. :emo-box:

Eu as vrea ca finala sa se dispute intre Schilt si Ghita. Deobicei Schilt nu prea mai are vlaga in finala.

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat

Sa vedem ce face Schilt.

Ce mic e Saki pe langa Shilt..:)) Dar se misca mult mai bine, parerea mea.

• Moderator
Publicat

Bravo mă, păi Saki are tehnică, pe când Shilt e praf la acest capitol dar îl ajută fizicul ăla de om preistoric.

• Membru
Publicat (modificat)

A avut emotii arbitrul :))

@Catalin, tocmai de aceea spuneam ca Saki nu e bun pentru Ghita in finala, Schilt vine obosit in finala :)

Modificat de BGeorge
  • Membru
Publicat (modificat)

Nu prea mi se pare corect rezultatul dintre Saki si Shilt.

Bai, sunteti nebuni? :)) L-a terminat dintr-o lovitura...incredibil!!! :)))) Beton Ghita....

Modificat de Cristi
Publicat

Așa este, nu are nicio tehnică, singurul atu este faptul că este cât muntele. Să sperăm că ne face o bucurie Ghiță.

• Membru
Publicat

E incredibil de rezistent la lovituri gorila aia de Schilt... Am vazut ca sta bine si pe picioare. Uitati-va la tembelul ala de intra acum in ring..:)))

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.