Jump to content
POLITISTI.ro

Chat - Off Topic

Marius

Postare recomandată

Publicat

Cristi, Elvis, lasati fata in pace!

Mai stiti, poate ea in oglinda se vede Catrinel Menghia, sau, de ce nu, Charlize Theron!

Publicat (modificat)

Nu Ioanna, in oglida apare alta fotografie, dar deocamdata sa pastram suspansul........

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Mai oameni buni, lasati-ma in pace, o data in viata am si eu posibilitatea sa agat un supermodel si voi imi taiati craca de sub picioare? Of, doamne... :shock:

Publicat

Chiar asa, Cristi... In loc sa te incurajam, poate - poate iti iese ceva.

La o adica, Catrinel Menghia nu e ''de pe aici, de pe acolo''!

Publicat (modificat)

Cristi vezi sa nu fie vreuna pe care o folosesc moldovenii pentru avorturile spontane!

Nu de alta dar Q7 nu ar suporta aceasta dezamagire...........

Cred ca am gasit!

Modificat de Elvis
  • Membru
Publicat

Credeti ce doriti,dar eu nu am de gand sa agat pe nimeni si nici nu-mi doresc sa devin politista,pentru ca nu e pentru mine. Acum e la latitudinea voastra,nu vreau sa nasc tot felul de speculatii. :(

Pi bunii?

• Membru
Publicat

Cristi vezi sa nu fie vreuna pe care o folosesc moldovenii pentru avorturile spontane!

Ce aveţi cu moldovenii?:-W

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat (modificat)

eu sunt cel mai aproape de catrinel menghia :pfft::naughty::)) dar sunt pe jumate insurat :lol:

Modificat de Daniel24
Publicat (modificat)

Credeti ce doriti,dar eu nu am de gand sa agat pe nimeni si nici nu-mi doresc sa devin politista,pentru ca nu e pentru mine. Acum e la latitudinea voastra,nu vreau sa nasc tot felul de speculatii. :(

Dar atunci?Te plictiseai sau ai confundat forumul cu matrimonialele ? :)

Modificat de A1Vest
Publicat

Am un Q7, cred ca ti-ar sta bine pe bancheta din spate, vrei sa ne cunoastem? :naughty:

Q7 de la domnisoara cealalta nu?! :))

PS: Putea alege un sutien mai sexy pentru poza :rolleyes:

• Displace 1
Publicat

Sutien mai sexi? Nu trebuia sa aleaga sutien pentru poza. Nu prea-i sta bine cu sutien. :))

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

O zi am lipsit de pe forum si v-ati distrat fara mine.... :)) Pana la urma Q7-le pe unde a ajuns? :))

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Craciun Fericit si serviciu usor tuturor colegilor ce ne asigura linistea zilele acestea....!!

• Moderator
Publicat

Ieri seara am avut ocazia sa particip la un concert deosebit, sustinut de maestrul Gheorghe Zamfir in mun. Buzau.

Spectacolul a avut un scop caritabil, acela de a repune pe soclul sau din cimitirul buzoian Dumbrava, statuia Rugaciune a marelui sculptor Constantin Brancusi.

Un alt mare proiect al maestrului este acela de a readuce in tara sabia domnitorului Stefan cel Mare, aflata in prezent la Istanbul.

Mai jos sunt cateva secvente de la eveniment si sper ca nu veti regreta cele 10 min. cat dureaza colajul.

• Apreciez 2
Publicat (modificat)

Ăsta era un eveniment de ”Breching Nius” nu reportajele expirate despre fotbaliștii vomitători sau despre culoarea chiloților nu știu cărei ”vedete”.

Modificat de Dan
  • Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.